- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Hi
A múltkori után héten megcsináltam a nagy terhelés tesztet, Blitzwolf F3, Leadzm és Monic hangszóróimmal.
A hangszórókon a hangerőt maximumra állítottam a telefonon hangereje 90%.Mivel mindegyik kikapcsolásig szólt, kihasználtam az alkalmat és újratöltési adatok is lettek, az usb-s kínai mérő kütyünek köszönhetően.
Érdekes Monic és Leadzm futásideje közel fele a mérsékelt terhelésnek, míg F3 a negyedére csökkent.
Töltés szempontjából Leadzm és F3 stabil töltőárammal tölt majd a kapacitása vége felé átmegy csepptöltésbe, míg Monic töltőárama 0.5-0.6A között ingadozik és nincs csepptöltés.
A betöltött energia F3 és Leadzm esetén közel van a gyártó által megadott akku kapacitáshoz, míg Monic érdekes adatokat adott, feltételezem az ingadozó töltőáram bolondította meg a kütyüt.Ez elég szubjektív dolog, de hangerőre nálam a sorrend nem a gyártó által megadott teljesítmények alapján állt össze.
Leghangosabbnak F3-st a legkisebb teljesítményűt hallottam.
Miatta szólt csak 90%-on a hangerő, mert az fölött torzításra hajlamos.
Hangerőben a következő Leadzm majd Monic.
Egyiknél sem jelentkezett torzítás és mindketten részletesebben szólnak mint F3.
Hangerőről felvételt csak telefonnal tudnák készíteni, de az nem adná vissza amit hallok, így elvetettem, pedig kíváncsi lettem volna itteni véleményekre.
Röviden-hosszabban ennyi.üdv
szabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest