- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
1. Fent ezekről volt többnyire szó: Doss XL, Anker Motion Plus, Jbl Flip4, Blitzwolf BW-AS2, Tronsmart T6 plus, ez szvsz mind a 20e-s kategória.
Nagyon jó, h az M4 tudja, ugyanúgy tudja pl. a Denon Envaya 250 és még egy csomó bt speaker, jellemzően a 200 dolláros kategóriától felfelé. De nem ettől jók. Ha a telód nem tud aptx-et, akkor tök gagyi lesz a Denon vagy az általad preferált M4 bluetooth-ról hallgatva??? Ugyan már, ez vicc. Igen, nemcsak mobilról lehet meghajtani, de a felhasználók 99+ %-a arról fogja, nem fog se zsinórozni, se sd kártyázni. És baromi jól fog szólni úgy is, aptx nélkül. Maradjunk tehát abban, hogy nem az aptx alapján kell ilyen cuccot venni, pláne nem az alsó kategóriában. Feljebb meg úgyis tudják.
2. Ezek a mobilok tudnak aptx-et, közel sem az összes! Az én régebbi (egykori flagship) Sony-m pl. nem tudja. Meg egy csomó más teló sem. Köztük olyanok, melyek nagyon elterjedtek nálunk. Ettől függetlenül nagyon szépen szól a Doss nálam, bt-ról, aptx nélkül, Spotiról vagy (tudom, tudom...) mp3-as forrásból.
3. Lossless vs. nem lossless: ez hitvita, itt nem tudjuk egymást meggyőzni, te hiszel benne, h hallod a különbséget, én meg nem. Én clavinetjunkie-nak hiszek, aki bevallotta, hogy bizony ő nem tudja megkülönböztetni a losslesst meg mondjuk a 192 kbps mp3 zenét. Ettől függetlenül lehet, h valaki hallja, de valós felhasználói körülmények között (nem pedig steril, erre kitalált teszteket hallgatva) elég kevés ilyen ember lehet.Én nem vagyok szakértő, nem is állítottam ezt, de a vásárlók 99+ %-a sem az. Ne vigyük tévútra őket számukra irreleváns szempontokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest