Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Az Enusic Soundcup és a Tronsmart T6 gyakorlatilag egy és ugyan az, csak más a neve!
Különbség talán, hogy a tronsmart tetején fizikailag benyomható gombok vannak, az Enusic Soundcup-on pedig érintősek, de a hangerő szabályzó mindkettőn tekerős!
A legtöbb ember elvárásainak tökéletesen megfelel a Tronsmart T6, illetve az Enusic Soundcup és átcímkézett testvérei!
(^)(>.<)(^)
-
pècsimunkás
addikt
Hangszórórónál mi lehet a baj ? Ha normálisan szólt 3 ève , akkor az ma is jó lehet . Bluetooth , jack van . Mi lehet a buktató ? Mèg esetleg a fentebb látható Silvercrest jöhet szóba . De az Odys mellet szól , hogy, unakahúgom bele tudná rakni a tabletjèt ès a telefonját .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
darkrock
aktív tag
switcher.oluvsgadgets.net - itt meglehet hallgatni őket.
[ Szerkesztve ]
-
ASch
csendes tag
Szerintem ráb@sztunk. Én is ezt az Enusic-ot rendeltem Banggood-ról. Jó lett volna, ha azt kapjuk. Leadzm is jó volt. Ennek a neve: "Eivotor" - olyan k...tt alapzaja van, hogy hihetetlen. Bluetooth-on is és jack-kel is. Pont ma érkezett meg, nem tudom, mit csináljak. Más is így járt:
https://www.youtube.com/watch?v=TrLwucf8a0Y -
H_Zozo
tag
Sajnos a leírásban az első sor, hogy:
"Note: New stock in CN warehouse are with EIVOTOR Brand"
én is akkor vettem észre, miután megérkezett.
Sajnos nem tudom, hogy a rendelésem előtt vagy után került oda.
Nem tudom, így hogyan lehetne reklamálni, de engem is nagyon zavar az alapzaj.___________________________________________________________________________
-
Andie
őstag
Köszi! Tetszik ez a Tronsmart, szinte 1:1 ugyanaz, sőt, nagyobb akksi, kicsit erősebb output... Vízálló vajon? (nemmintha fő szempont lenne, de ugye kint is használnám). Az az érintős irányítgatás mondjuk hiányozna az Enyusziból, de ezen nem múlik. Szól úgy, mint amaz?
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest