- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kb 2017 közepe óta vagyok elégedett használója, azóta is egy régi Dockin D Fine hangszórónak.
Igazi hűséges, strapabíró katona, “éretlenebb” korszakomon keresztülkísért és főleg nyári időszakokban számtalan kinti használattal színesítette az időtöltéseimet.
Hiába igyekeztem rá vigyázni, a sarkokon és széleken kapott horzsolásokat, kisebb nyomódásokat, valamint a védőrácsok is itt-ott nyomódottak, de belsőleg továbbra is szeren van a hangszóró.Utóbbi években már nyugisabb vagyok, nincs igényem már a kinti zenélgetésre (szomszédok miatt is sokszor csak egy BT fülessel is teljesen megelégszem), bent a házban meg a hangprojektor mindenképp alkalmasabb hangkeltő, szóval kihasználatlanná vált szegény Dockin.
Ez még ugye a régi verzió, BT 4.0, közös hangerőt sem ismer, hanem külön lehet szabályozni a hangszóró és a telefon hangerejét, akku-ról sem tud állapotot megjeleníteni telefonon, hanem egyszercsak pirosan felvillan egy LED, ha már merültes az akksi (amit vagy észreveszek időben, vagy nem).
De most futtatom éppen a hangszórót teljes feltöltés után, hogy milyen üzemidőt bír még pontosan így a 7. életévét taposva.Azt gondoltam korábban, hogy ez az a műszaki cucc, ami életem talán legjobb vásárlása volt és biztos, hogy azt szeretném, hogy végül majd egyszercsak nálam múljon ki végleg, hogy még addig is kedvesen kiszolgáljon, de sajnos tényleg az van, hogy kb kerek 1 évet csak állt szegény a konyhapolc tetején (persze valamekkora akkutöltésen hagyva) és nem kapott érdemi használatot, szóval mégis inkább boldogítson addig is másvalakit.
Azt sejtem, hogy sokért nem lehet már szegényt meghirdetni, főleg hogy egyáltalán nem patika már szegény, de ha van tapasztalatotok, hogy hasonló hangszórókat mennyiért szokás hirdetni mostanában aprón, akkor megköszönném a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest