Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
senior tag
Megjött a BG-ról az előrendelt Blitzwolf BW-AS2 bt hangszóróm
Úgy érzem, hogy nem volt rossz vétel, bár még éppen csak próbálgatom. Van itthon egy Blitzwolf BW-F4-s is, amit már régebb óta használok. Azt is szerettem, most már a fiamé lesz.Az AS2 egyértelműen szebben szól, nagyobb hangerőt tud (még szép
) illetve nagyon jó a basszusa, talán még sok is, mert vissza kellett vennem rajta. Egyenlőre még járatom, és ezek az első benyomásaim róla.Egyébként szépen kivitelezett, minőségi hangszórónak néz ki. Később még szerintem írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgy érzem, hogy nem volt rossz vétel, bár még éppen csak próbálgatom. Van itthon egy Blitzwolf BW-F4-s is, amit már régebb óta használok. Azt is szerettem, most már a fiamé lesz.
) illetve nagyon jó a basszusa, talán még sok is, mert vissza kellett vennem rajta. Egyenlőre még járatom, és ezek az első benyomásaim róla.