Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
senior tag
Megjött a BG-ról az előrendelt Blitzwolf BW-AS2 bt hangszóróm
Úgy érzem, hogy nem volt rossz vétel, bár még éppen csak próbálgatom. Van itthon egy Blitzwolf BW-F4-s is, amit már régebb óta használok. Azt is szerettem, most már a fiamé lesz.Az AS2 egyértelműen szebben szól, nagyobb hangerőt tud (még szép
) illetve nagyon jó a basszusa, talán még sok is, mert vissza kellett vennem rajta. Egyenlőre még járatom, és ezek az első benyomásaim róla.Egyébként szépen kivitelezett, minőségi hangszórónak néz ki. Később még szerintem írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 16GB I 256GB I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Úgy érzem, hogy nem volt rossz vétel, bár még éppen csak próbálgatom. Van itthon egy Blitzwolf BW-F4-s is, amit már régebb óta használok. Azt is szerettem, most már a fiamé lesz.
) illetve nagyon jó a basszusa, talán még sok is, mert vissza kellett vennem rajta. Egyenlőre még járatom, és ezek az első benyomásaim róla.