- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethbalazs
tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene
. Szeretnék vásárolni egy bluetooth hangszórót cirka 20.000 Ft-if (65 USD) magasságában. Nem feltétlen hurcolásra, inkább otthoni használatra valamint tavasztól jelentős udvari, kültéri zenehallgatásra. Fontos lenne, hogy ne csak mobilról, hanem mondjuk SD kártyáról mobil nélkül is lehessen használni. Természetesen minél jobb minőséget szeretnék minél kedvezőbb áron csakúgy mint mindenki más
.
Tapasztalatom blouetooth hangszórókkal nincs, szóval minden javaslat nagy segítség lenne nekem. Nappaliban, dolgozóban viszonylag minőségi hifi rendszer van, szóval a jó hangzás elsődleges
Egyenlőre a fórum alapján két kiszemeltet találtam a BlitzWolf® BW-AS2, és a DOSS SoundBox XL személyében. Vajon melyik lehet jobb? Napokban láttam az Anker Soundcore Motion+ -t is 70 EUR-ra leárazva, nagy duzzogva még beleférhetne, csak nincs rajta SD kártya hely. Köszönök előre is minden javaslatot, hozzászólást
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest