Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siamiáu
tag
Az xb40 hangosabb, mint a dockin, (a dockin hangminőségéről nem tudok nyilatkozni) . Van a családban Xtreme is majd megpróbálom összehasonlítani minél hamarabb. Most extreme digitálon megint akciós az xb30 34k. Amúgy én teljesen meg vagyok elégedve az xb40-nelnagyjából ugyanúgy szól, mint az Xtreme ami alacsony frekvenciás módban van sőt kis hangerőn több a sony-ban a basszus. Először jbl go-m volt aztán Blitzwolf f4 elvoltam halva mennyivel jobban szól az f4, mint a go, aztán meghallottam a Sony-t
és teljesen más nem igazán lehet összehasonlítani velük, ha a Sony lemerül akkor inkább nem hallgatok zenét
.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
Üzleti előfizetők hirdetései
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged