- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni időjárás-állomás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Kukucs,
szeretnék rendelni valami kínai bluetooth hangszórót a netről, és gondoltam előbb kérdezek!
A lényeg az volna, hogy a gyerekszobába a gyerkőcöknek raknék be egy BT hangszórót, amire telefonról tudnék meséket lejátszani (Téli tücsök, stb.). Az ötlet onnan jött, hogy gyermekkoromban szerettem bakelitről meséket hallgatni, és úgy fest az én kölkeimnek is bejön a dolog. Eddig telefonról játszottam le, de nem az igazi...
Szóval nem szeretnék semmi extra hangzást, nem lesz rajta zene sem hallgatva (még pár évig biztos nem), csak mesék mennének, ezért nem is keresek csúcsminőséget, inkább csak a praktikum és az olcsó bekerülési összeg mozgat.
Van tippetek? Akár típus, akár link, akár csak annyi, hogy mire figyeljek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest