Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Kukucs,
szeretnék rendelni valami kínai bluetooth hangszórót a netről, és gondoltam előbb kérdezek!
A lényeg az volna, hogy a gyerekszobába a gyerkőcöknek raknék be egy BT hangszórót, amire telefonról tudnék meséket lejátszani (Téli tücsök, stb.). Az ötlet onnan jött, hogy gyermekkoromban szerettem bakelitről meséket hallgatni, és úgy fest az én kölkeimnek is bejön a dolog. Eddig telefonról játszottam le, de nem az igazi...
Szóval nem szeretnék semmi extra hangzást, nem lesz rajta zene sem hallgatva (még pár évig biztos nem), csak mesék mennének, ezért nem is keresek csúcsminőséget, inkább csak a praktikum és az olcsó bekerülési összeg mozgat.
Van tippetek? Akár típus, akár link, akár csak annyi, hogy mire figyeljek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Once Human
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest