- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Petyuska111 #6943 üzenetére
1. A fórumban nem csak ezekről van szó.
2. De a telóm tud egyre több fog tudni és nem igaz amit előszőr írtál. Nem zsinórozásról beszéltem, hanem pl külső dapról.
az Android Oreo már képes az azok fogadására alkalmas eszközök felé átküldeni a szokásos (SBC, aptX, AAC) kodek-ek mellett a legújabbakat is (aptX HD, LDAC), de ezt sajnos ma még simán a mobiltelefonunk menüjéből nem tudjuk elérni.
Itt található, hogy lehet beállítaniÚtmutató Bluetooth kodek-ek elérhetőségének beállításához Android Oreo-n menüpont
[link]Maradjunk abban, hogy szerintem is fontos.
3. Én nem akarlak meggyőzni, főleg ilyen duma után
Aki a 192-t sem hallja meg elég bot füle van, vagy nagyon gagyi a cucca. Nem kevés ember van, 192-es zenéket 8-10 éve hallhattunk.Az mp3 veszteséges tömörítés, mindenféleképpen rontja a hangminőséget, mindegy milyen a bitráta, persze magasabb bitrátán kevésbé hallani. a 320kbps már elmegy pl mobiltelefonos lejátszáshoz.
Egy jobb autóhifiben már hallani a különbséget az mp3 és a FLAC között, otthoni hifinél méginkább kijön. Legalább is jó minőségű zenén, amiben hangszerek vannak. Valami elektronikus vagy popzenénél nem fogod annyira érezni a különbséget, mert a füled nem tudja mihez hasonlítani a "hangszereket", ellenben pl egy zongora hangnál van mihez, mert azt hallottál élőben
Nem vittem tévútra senkit, pont ez a baromság a tévút, hogy egy 192-es mp3 úgy szól mint egy eredeti, de abban egyetértünk, hogy ez off itt ajánlok egy 10 éves fórumot ajánlott azt hiszem elolvasnod. Részemről a veszteségmentes témát zártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest