- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPad topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Petyuska111 #6943 üzenetére
1. A fórumban nem csak ezekről van szó.
2. De a telóm tud egyre több fog tudni és nem igaz amit előszőr írtál. Nem zsinórozásról beszéltem, hanem pl külső dapról.
az Android Oreo már képes az azok fogadására alkalmas eszközök felé átküldeni a szokásos (SBC, aptX, AAC) kodek-ek mellett a legújabbakat is (aptX HD, LDAC), de ezt sajnos ma még simán a mobiltelefonunk menüjéből nem tudjuk elérni.
Itt található, hogy lehet beállítaniÚtmutató Bluetooth kodek-ek elérhetőségének beállításához Android Oreo-n menüpont
[link]Maradjunk abban, hogy szerintem is fontos.
3. Én nem akarlak meggyőzni, főleg ilyen duma után
Aki a 192-t sem hallja meg elég bot füle van, vagy nagyon gagyi a cucca. Nem kevés ember van, 192-es zenéket 8-10 éve hallhattunk.Az mp3 veszteséges tömörítés, mindenféleképpen rontja a hangminőséget, mindegy milyen a bitráta, persze magasabb bitrátán kevésbé hallani. a 320kbps már elmegy pl mobiltelefonos lejátszáshoz.
Egy jobb autóhifiben már hallani a különbséget az mp3 és a FLAC között, otthoni hifinél méginkább kijön. Legalább is jó minőségű zenén, amiben hangszerek vannak. Valami elektronikus vagy popzenénél nem fogod annyira érezni a különbséget, mert a füled nem tudja mihez hasonlítani a "hangszereket", ellenben pl egy zongora hangnál van mihez, mert azt hallottál élőben
Nem vittem tévútra senkit, pont ez a baromság a tévút, hogy egy 192-es mp3 úgy szól mint egy eredeti, de abban egyetértünk, hogy ez off itt ajánlok egy 10 éves fórumot ajánlott azt hiszem elolvasnod. Részemről a veszteségmentes témát zártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SörcsaPH!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűnyíró topik
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- InFocus IN3126 Projektor
- PC tápkábelek & UTP patch kábelek
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest