Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz
Petyuska111 #6999 üzenetére
Nekem egy ilyen Logitech Bluetooth audio adapter cuccom van hifi mellé, teljesen jól működik, az erősítő egyik bemenetére kötve könnyen rá lehet csatlakozni az eszközre telóról.
Annyi, hogy nagyobb hangerőre kell tekerni, ezen túl az adott hifin múlik a többi. -
Breki
veterán
válasz
Petyuska111 #6999 üzenetére
A GGMM4 az egyik legjobb legminőségibb cucc rajtad kívül még nem nagyon hallottam olyat akinek nem tetszene.
Mivel nekem elég spéci tuningolt hi-fi-m van így én beszereztem hozzá ezt.
Nagyon jól szól, csak ugye nincs hozzá Aptx támogatás.
Ja most esett le te vagy az aki nem hallja a különbséget az MP3 és FLAC között és nem érti miért fontos az Aptx
Vedd úgy, hogy nem szóltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest