- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Chromecast topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Persze bármibe lehet akkut cserélni, némi hozzá értéssel.
Én is elkezdtem otthon tanulgatni és netten láttotakból.
Egy Charge 2+ tavaly támasztottam fel. Kicsit kokány megoldás, itt nem csak akkut kellet cserélni. Hanem egy olcsó kinai 80 ft-os töltő elektronikát is beforasztottam. A töltés része se volt jó, most meg ha a akku elöregszik. Egyszerüen belepatintok egy másik 18650-es cellát és igy időtálló/javitható.
"ideális lenne ez a laptop szerű felépítés." +1 ennek én is örülnék. De a gyártoknak is el kéne magyarázniSajnos a tervezett elavulás végett nem is figyelnek erre a gyártok. A Charge 2+ például egy mukott nem szól ha akku nélkül kapcsolom be.
Szóval annyira nem nehéz kicserélni
Sajnos a JBL is úgy van vele az adott időre kiadd egy hangszórót, aztán hogy azzal mi lesz 5 év múlva már senkit se érdekel
Egyik haverom 2015-ben 55E forintért vásárolta a Charge 2+. Jó hangszóró tény, de hogy ennyit nem ér az holt biztos
Dockin mellet használom ha a hordozhatóság is számit, amúgy teljesen korrekt a hangjaA Dockin is ahogy észrevettem hiába használja az ember töltöről, attól függetlenül az akkuból nyeri az energiát. Igy nem szabad folyamatosan sokat töltön hagyni, mert gyilkolja a cellákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest