- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hobby elektronika
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Én be akartam ruházni egy Tronsmart Element T6 Maxra, mert jó az aksija, a specifikációk alapján a hangzást sem vártam rémesnek, és a speckókhoz képest még kompaktnak is mondható.
Hát… Minőségi zenehallgatásra alkalmatlan (különösen hangszeres zenéknél, és ugyebár a legtöbb zene ilyen). Nulla magasa van, vélhetően a fenti 4 aktív hangszórót széles spektrumúnak szánták, de gyakorlatilag az egy közép sugárzó, és még tartalék sincs benne (EQ-val sem lehet javítani a helyzeten). Hiába a sallang, hogy van még 8(!) passzív membrán, meg lefelé sugároz egy dedikált mélysugárzó, sajnos az összképet nem menti meg. Akinek csak brummogás kell, az persze örülni fog annak, hogy a szekrényre tett elemeket megmozgatja (ami amúgy tovább ront a hangzáson, mert zavaró zajokat kelt, ha nem gondosan helyezzük el). Ámde a legtöbbeknek sajnos nincs minőségi referencia a fülükben-fejükben, így bizonyára nagyon népszerű lesz ez is…
Közben megjelent a Blitzwolf BW-AS3 is, amely egy az egyben egy Tronsmart Element T6 Maxnak néz ki, egyező méretek, akkumulátorkapacitás, üzemidő, gombelrendezés stb., még a bekapcsoló hang is teljesen megegyezik, csak picit más a burkolat, meg 60W helyett 70W-ot írtak rá.
Azért kíváncsian várom a megbontogatós videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest