Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Csotkany

csendes tag

Sziasztok!

Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy, van egy Acer Aspire 5310es notebookom, és szeretnék bele egy új processzort, és ahogy nézegettem elég sok mindentől függ hogy mit bír a kis drága így nem akarok feleslegesen pénzt kiadni ezért gondoltam megkérdem az okosabbakat Szóval az adatok: Ami kifüstöt: Az alap Intel Celeron M processor 530 (1.6 GHz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 cache) És amire cserélni szeretném: Intel® Core™2 Duo Processor T7700
    (4M Cache, 2.40 GHz, 800 MHz FSB) ( http://ark.intel.com/products/29762/ )
    Nos a kérdésem a következő lenne, elbírja a kis drága ezt a processzort vagy csak megölném vele?
    Ram-om 1gb ddr2 samsung ram ( 2x512mb) de rövid időn belül 2x2giga rammal fog bővülni :)
    (Sajnos a chipsetjét nem tudom megnézni most mert nincs benne lcd (bonyolult történet) ha kívülről meglehet valahogy nézni azt is leírom csak h biztosra menjünk! a válaszokat előre is köszi! :) :)

(Ami a legjobban aggaszt hogy a mostani proci csak 30wattal táplálkozik viszont a t7700 meg 35el :S ez mennyire lehet gond? nagyon legyilkolnam vele? )

Új hozzászólás Aktív témák