Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Lenne egy elég furcsa problémám, amire itt a fórumban nem találtam megoldást!
A gép nem az enyém, én csak szervizelem, de most elakadtam!
Van egy elég ritka Lenovo T61p (14", 4:3, SXGA+) laptop (sajnos) Nvidia Quadro Fx 570M vga-val (A2-es chip).
Kb. 6-7 évig nem volt vele semmi gond, de ebben az évben több kék halált és váratlan "színváltós képet" produkált, és függőlegesen csíkosat (mintha minden 2. sor hiányzott volna), de külső monitoron tökéletes volt mindig is a kép! (a tulaj szerint)Amikor hozzám került nem volt már "színváltós" a laptop, LCD-n és külső monitoron továbbra is tökéletes képet adott! Ezeken a felbontásokon teszteltem: 800x600-tól 1400x1050-ig (külsőn)
Ami érdekes volt, h a laptop saját kijelzőjén natív felbontáson a feljebb említett probléma volt (függőleges csíkok) és ezt véltem szalagkábel hibának. Viszont 3 kábellal is ugyanez fogadott, így a kijelzőre gyanakodtam.
Vettem 2db SXGA+ kijelzőt, de az egyikkel továbbra is csíkos maradt a kép, a másikat meg be se kapcsolta (háttérvilágítás volt)!
A legérdekesebb, h XGA kijelzővel tökéletes képet ad saját szalagkábelével, a belső és külső monitorra is!A 3db kijelzős és 3db kábelt teszteltem a saját T60-as gépemben és hibátlanok!
Innentől csak a "szokásos" Nvidia chip gondra tudok gondolni, de ez vmi spéci lehet, mert külső monitorra tökéletes képet ad!
Szvsz a vga chip 1 vagy több lába elengedhetett, ami pont a belső kijelzőre nyomja a képet és mivel csak XGA felbontás felett van gond, ezért nem tudom....Érdemes reball/reflow-t csinálni, vagy hagyjam a francba és használja a gazdája ezentúl XGA felbontáson?
Előre is köszi a segítséget!
üdv
powerp4
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest