- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
borat26
aktív tag
Valakinek van tapasztalata a cd mechanika nélküli fejegységekkel kapcsolatban? Nekem lehet, ez lenne a jó megoldás, nem igazán hallgatok cd-t
Törvényszerű, hogy a 2 pár RCA kimenettel ellátott fejeken lehet vágni a frekiket?
Belépő szintű fejegységekből melyik márkákat ajánljátok?ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
Peti66
senior tag
válasz kavics325i #25691 üzenetére
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
borat26
aktív tag
Nos én használtan keresek fejegységet. Az általad ajánlott Clariont nem találok használtban.
Esetleg linkeket is szívesen fogadok, mit is lenne érdemes venni.ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
kavics325i
őstag
válasz PiciPeti #25690 üzenetére
Én nem szoktam spórolni a kábelezéssel. Egyben sokba is kerülhet, de pont nem kell kiadni egyszerre. Úgyhogy azzal nem szabad spórolni kicsit sem. És hálás lesz...
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
-
pps1
senior tag
válasz PiciPeti #25686 üzenetére
Ha lehet én nem használom az erősítő hangváltóit. Manapság egy az alap kategóriásnál minimálisan magasabb fej tudja már ezeket, és az állításához nem kell mindig hátra futkosni a csomagtartóhoz.
"Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
PiciPeti
őstag
Anno nagyon sok cuccot átnéztem, és ilyen árban (20e körül) nem találtam olyat, ami ennyire állítható.
Alul-felül áteresztő szűrő, állítható frekvenciákkal, mély-, magas kiemelés akár 12db-el. Működik 4/3/2 csatornásként is akár.
Nem találkoztam ennyire "komplex" cuccal, ennyiért. Persze nem egy high-end cucc, de sztem megéri az árát.Az a roki pont 3x annyi mint amiért én vettem a Crunch-ot... Persze valószínűleg 3x olyan jó is, de egy 20-30e-s fejegységgel, hasonló árú első szettel nem hiszem, hogy van rá szükség.
(Saját magamból kiindulva...)Amúgy nemrég volt fent egy 2 csatis ebből a szériából, 2x is felkerült, de mindkétszer lecsúsztam róla...
Valami 10enezerért...[ Szerkesztve ]
-
pps1
senior tag
Egy ilyen van a Carstyling apróban 38-ert. Erőben és minőségben is agyonveri Crunchot és társait.
"Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
hramon94
tag
válasz Peti66 #25678 üzenetére
Köszi a választ. Nagy elvárásom nincsen nem szeretnénk rá nagyon sokat költeni csak azért mégis legyen jobb hangzás a gyárinál de mégse szeretném a legrosszabbat megvenni ami létezik..majd egy első szettet és egy mélyládát akarok hajtani a közeljövőben most próbálok információkat gyűjteni mi merre hány méter
-
borat26
aktív tag
Hali!
Szomszédomnak köszönhetően hibafelvételezés alá esett a Pio DEH 2200 UB-m. Árnyék fólia elolvadt egy helyen, a PAL010a-s végfok elfüstölt, és lehet, más probléma is van, de csak az után tudja megmondani, hogy a végfokot kiforrasztja a helyéről, mert végfok miatt sok ponton zárlatot mért.
Szóval asszem kukás a fejegység. Jelenleg egy Soní valami van bent, de csak audio lemezt játszik le. Kissé bosszantó.
Ennek kapcsán egy kérdés. Szerintetek milyen gyártmányban érdemes 2 pár rca-s + usb(esetleg hátsó) fejegységet keresgetni? A Pio-val meg voltam elégedve, de nem ragaszkodom hozzá.
Szóval tippeket várnék.ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
Peti66
senior tag
válasz hramon94 #25675 üzenetére
Szia
Mit szeretnél róla hajtani,milyen elvárásaid vannak
Ebben az ár kategóriában nincsenek nagy szignifikáns eltérések.A Blau-nál az MkII végződésű a jobb.
Nekem ilyen Kickx-em nem volt,de amit tudok róla,hogy a Velas cég bele bújik meg benne asszem
Vc 4106 vagy 4306 már nem tudom pontosan
Ha jót és minőségit akarsz ebben az árban(igaz használt) akkor én vagy Dragstert vagy Crunch gtx-eket
néznék persze számtalan jó van még ezeken kívül isPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
-
hramon94
tag
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni új erősítő vásárlásával kapcsolatban.
Sokat olvasgattam a fórumot de nem találtam használható válaszokat hogy milyen márkájú erősítőt érdemes venni én ezeket néztem ki:Kicx RTS-4.60 29,900FT
Blaupunkt GTA 4 Special 22.900FTezekről mi a véleményetek? esetleg ebben az árkategóriában tudnátok mást ajánlani?
Előre is köszönöm.
-
prmcsk
addikt
válasz PiciPeti #25672 üzenetére
Az alul, az a membrán töve.
A bevezető szál itt megy be a dómsapka alá és ott belül van összeforrasztva, a sokkal vékonyabb és merevebb tekercsszál egyik végével...
"Csak" a dómsapkát (tekercset takaró "porvédőt" kell leszedni. Nem árt hozzá a szaki, hogy szép is, jó is legyen.
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz PiciPeti #25670 üzenetére
Elemmel próbáld ki:
Az elem egyik felét érintsd ahhoz a bevezető csatlakozóhoz, ami biztosan jó. Az elem másik felére rögzíts egy vékony, szigetelt vezetéket. A vezeték másik felét meg húzogasd a valszeg kontaktos bevezető szálon úgy, hogy a szál, membrán felőli tövétől kifelé haladj. Máris kiderül hol vagy kontaktos. Valszeg a bevezető csatlakozó forrasztásánál lesz a gond. Ha közben mozgatod a rossznak vélt bevezetőt, mégjobb...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Peti66
senior tag
válasz Joe fiú #25668 üzenetére
Forraszokra is nézz rá és mozgasd meg.Ha szar valamelyik(átmeneti ellenállás) akkor is van ilyen hibajelenség Ja,és tényleg,amikor elkezd rezegni az egész,az addig f@szányosnak hitt és mért értékek borulnak.
Pont az átmeneti rossz kontakt miatt[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Peti66
senior tag
válasz Joe fiú #25664 üzenetére
Nálad is a bevezető szál problem lehet.Tessék már gyorskötövel rögzíteni nagy hajlítási sugárral a kosárhoz a hsz kábelt
és jóság lesz Ez, nem csak Neked szól....persze,ha mérve jó Tényleg, külön-külön próba megvolt
Az is lehet,hogy valamelyik bevezető "gityó húrra" ráver a membrán[ Szerkesztve ]
-
Peti66
senior tag
válasz PiciPeti #25660 üzenetére
Szerintem nem lehet nagy gondja a predatornak.A bevezetőszál forrasztás lehet a gond a sarunál,mivel írod hogy a kosár fele
hajlítva ok Az Mx-et ne kínozd folyamatos rms180W-al.Ez, egy elméleti lehetőség.Függ attól milyenre van
hangolva a ládád,milyen kialakítású ill. milyen contexusban van az erősítővel.Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Joe fiú
senior tag
válasz kavics325i #25663 üzenetére
Én nem tudom, nem volt még duplatekercses nyomóm, nem értek hozzá, azt mondod nyugodt szívvel használhatom egy tekercset hajtva is, nem lesz belőle később probléma?
-
kavics325i
őstag
válasz Joe fiú #25662 üzenetére
És ha addig csak egy tekercsel használnád?Szrintem annak is elégnek kellene lennie.A dupla tekercs a nagy teljesítmény és a hő miatt van .
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
-
prmcsk
addikt
válasz zetecR #25643 üzenetére
Én glicerinnel szoktam, de sokan szilikont használnak.
Vigyázat ! Nem fújjúk, mint állat, mert ami jó lehet a guminak, az nem jó a papírnak.
Hátulról kezdünk. Fültisztítóra keveset mártogat és nem áztatva kenünk és csak a gumira. Majd jöhet az eleje.
Ha spray: Fújunk kis pohárba és kenünk...
Szerk: Igen, érdemes. Kitolhatjuk vele az élettartamát és nem kell havonta...
[ Szerkesztve ]
-
pps1
senior tag
válasz PiciPeti #25655 üzenetére
Te próbáltad meg átkötni az erősítő rca kimenetéről a kábelt a másikba, de az nagyon halk volt?
Jó lenne, ha meglehetne valahol találni mindenkinek a beépített cuccát, mert ezek szerint nem jó a memóriám.
-
borat26
aktív tag
válasz PiciPeti #25649 üzenetére
Na majd kiderítik. Köszi a tippet. Végre bekábelezel, szól minden, majd kinyírod a technikát. Na ez jellemző rám.
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
PiciPeti
őstag
Üdv!
AS Mx plus terhelhető 180W RMS-el? Carpower Predatorhoz képest mire számíthatok?
Úgynézki elpukkantottam a Predatort... Nagy hangerőnél, a 100Hz alatti hangokat csak recsegve adja ki...
Illetve csak akkor szól, ha a negatív csatlakozó rá van fordítva a kosárra. (Erre véletlenül jöttem rá)
Mi lehet a gond? Javítható? Ha igen, kb mennyiért?Köszi előre is!
-
-
borat26
aktív tag
Erre nincs leírás a erősítőm kézikönyvében.
Íme a bekötések módjai:
Klick, aztán nagyítható.
Szerinted működne a visszakötés nélkül, ha simán második RCA-t kötnék be(6-os bekötés)?
Egy dolgot nem értek: így nem kell szórakoznod hangszóró kábellel, Részleteznéd?[ Szerkesztve ]
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
borat26
aktív tag
Hali!
Valaki mondta, az én generátor-zaj hibám fejhegységből ered. Ő nyert. Bementem Levi-Car-ékhoz (pps1-nek mond valamit, vagy sok mindent), elmeséltem a hibámat, erre ő megkérdezte:
Pioneer fejegységed van? naná! Pio deh 2200UB.
Árnyékolás- probléma. Javaslat: forrasz testet valamelyik RCA-ra a fejegység házáról. Kábellel kipróbáltam, és zaj lőn megszűnt. Erre én elvittem a fejegységet, h forrasszanak házon belül egy testelést RCA-ra, ezt megtették. Mondjuk elkövettem egy hibát. Bekapcsolva hagytam a fejegységet, miután test-problémát teszteltem, majd a fejegység biztosítéka elfüstölt. Ezt a test forrasztás után is eljátszotta, minden egyes kábelköteg bedugásakor. (vagy 5-6 alkalommal.)
A forrasztott testpontot leforrasztottam, de kiderült, nem műxik a fejegysége így sem. Betettem egy másik(Sony valami RCA-val ellátott) fejegységet és sajna műxik. Tehát DEH 2200UB jelenleg = 0.
Vihetem műszerészhez.
Ha esetleg tud valaki USB-s fejet 1 pár RCA-val, az kérem jelezzen. Ha nem műxik, akkor kell vegyek egyet.
Elsősorban használt érdekelne. Vagy tipp, kihez forduljak javíttatással?!?!?!?!ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
zetecR
addikt
A hangszórók gumiperemét kell/érdemes valamivel ápolni?
Ha igen, mivel? -
prmcsk
addikt
válasz Joe fiú #25639 üzenetére
1.) Egy ohm mérővel meg kéne mérned mindkét tekercs ellenállását. Közel azonosak e ?
2.) A két tekercs polaritását ellenőrizd le. (Elemes technika)Jelezz vissza...
-
Joe fiú
senior tag
válasz kavics325i #25638 üzenetére
Igen, próbáltam, külön-külön a tekercseket, úgy mindkettő jól szólt, de ahogy sorba kötöttem őket nem.
-
kavics325i
őstag
-
Joe fiú
senior tag
Üdvözlet az uraknak, olyan problémám lenne,hogy vettem egy Impact 5712DVC mélyet amit a gazdája úgy használt,hogy csak egy tekercs volt bekötve, be szerettem volna kötni sorosan( egyik tekercs +-as összekötve másik tekercs - val, + és - a szabadon levő csatikra) és ebben az esetben a mélynek fura hangja van, mintha az egyik tekercs döglött lenne, visszakötve egy tekercsre csak hibátlanul szól.
Sajnos párhuzamos kötést nem tudom kipróbálni mert az erőm nem bírja. Valaki tudja mi lehet a gond? Egyik tekercs gyengébb lett a másikhoz képest, vagy én szúrnám el a soros kötést?
Illetve mennyire egészséges csak egy tekercset hajtani? -
footy
addikt
válasz Osynho #25634 üzenetére
Nem ismerem részleteiben az A2DP protokollt, de muszáj tömörítenie zenénél. Hajdanán mikor LG fejegységem volt( ) hallgattam úgy zenét én is, de közelében sincs egy ipod vagy CD minőségnek. Persze lehet hogy azóta a BT (3.0) már kupálódott ilyen téren is, de egy jobb rendszeren szerintem az is elvérzik.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Ilyen XcarLink átalakítót használt már valaki?
-
prmcsk
addikt
válasz borat26 #25626 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor a fejegységbe az RCA kimenetre kössem a hangforrást? Ha marad a zaj, akkor ez a hibaforrás?
A fejegységből kihúzod az rca-t és a kihúzott rca végére külső hangforrást akasztasz. ha a hiba nem szűnik meg, akkor rca hibád lesz. Vagy maga a kábel, vagy a fektetés helye, vagy a minősége...
-
borat26
aktív tag
válasz prmcsk #25623 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor a fejegységbe az RCA kimenetre kössem a hangforrást? Ha marad a zaj, akkor ez a hibaforrás?
-
-
Peti66
senior tag
válasz borat26 #25620 üzenetére
Rca milyen öntött dugós vagy szerelt Szerelt-nél van egy recept ami vagy beválik vagy nem
Az erősítőbe menő résznél az árnyékolást nem kötöd a hidegpontra (szig.szalag)
A fej résznél maradhat.[ Szerkesztve ]
-
prmcsk
addikt
válasz borat26 #25620 üzenetére
Akkor:
A fejegységről húzd le az RCA (kat). Dugj rá(juk), valamilyen külső hangforrást, autó és erősítő beindít, hangforrás indul s kiderűl, hogy a gen. zaj él e még. Ha igen, a fejegység, mint hiba kilőve...
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
unokatesóm szeretne egy Bluetoothos FM transmittert....
Ha az USB-ről transmitteren keresztüli zenelejátszás megfelelt hangminőségben, akkor a Bt-s kapcsolat ezen már nem ront számottevően? -
borat26
aktív tag
Nos erősítő meggyógyítva, RCA csere sem segített, zaj maradt. Így marad a fejegység és a hangszóró kábel?
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Renault Megane II Privilege-hez tudtok ajánlani valami jóféle 1DIN-es fejegységet olyan 25-35 között? Szeretném ha lenne rajta USB port vagy BT, esetleg mindkettő. A lényeg, hogy ne legyen szokol rádiós minőség, tehát szépen szóljon. Ha a gyári fejegységet kicserélem, attól még fogom tudni a kormányról a kis kapcsolóval vezérelni az új fejegységet is??
Hirtelen ő tettszene, de ha van jobb ajánlat, akkor várom.
[ Szerkesztve ]
-
borat26
aktív tag
Másik RCA kábel sem oldotta meg a zaj kérdését, ma megpróbálom megcsináltatni az erősítő RCA-ját, és azután folytatódik a keresgetés.
-
footy
addikt
válasz KonzolKartel #25604 üzenetére
Szerintem kérdezz rá Szakállnál. Mondjuk hogyha még nincs meg a fej, akkor a helyedben elgondolkoznék egy procin.
-
borat26
aktív tag
No ma is okosabb lettem. Elsőként mindenképp az RCA-val kezdem. Ezzel a megközelítéssel majd nemhogy kizártuk az erősítőt és a hangkábeleket.?!?! Alakul.
No jó éjt, holnap meló.
És kísérletezés.[ Szerkesztve ]
-
pps1
senior tag
válasz borat26 #25612 üzenetére
Nem jó a logikád, mert ha nincs bemenő jel, attól még a hiba csinálhat magának. Pl ha az erősítő vagy a hangszóró kábel van oda.
Hangszóró kábel nem érzékeny zajra (váltóáram), csak az RCA.
[ Szerkesztve ]
-
borat26
aktív tag
No asszem meglesz a holnap esti melóm. Kábel próbálgatósdi. Függesztett kötélpálya lesz a kocsimban vezetékből.
Amúgy minden RCA lehúzásával nincs bejövő jel, így semmi nem szól az autóban, hiába kapcsolom be a fejegységet.
Amúgy köszönöm a tippeket, majd jelentkezem, hogy megoldódott-e a mizériám, vagy faggatlak még kicsit titeket. Amúgy a hangszóró kábel, vagy az RCA az érzékenyebb a zajra?[ Szerkesztve ]
-
pps1
senior tag
válasz borat26 #25607 üzenetére
Ha minden rca-t lehúztál, és a zaj még megvan, akkor nem a kábellel van baj.
Testelési hiba nem szokott annyira durván hallatszódni.
Mivel most húztad be a hangszóró kábelt, így az az egyik fő gyanúsított. Ha megsérült, és fémes részhez ér.
-
borat26
aktív tag
Nos ha az összeset lehúztom, akkor semmi sem szól. Ha csak a fejegységről jövő RCA párost hagyom bent, akkor csak a szettek szólnak, de ígyis marad a zaj, így kizárnám a képletből a meghibásodott csatis erősítőt.
-
pps1
senior tag
válasz borat26 #25607 üzenetére
Először húzd le az összes rca-t az erősítőről.
Akkor mi történik?Cserélhető, de csak szakember tudja megoldani. (nem simán kiszedhető biztosíték) De először minden mást ki kell zárni.
[ Szerkesztve ]
-
borat26
aktív tag
Nos megpróbáltam az RCA kábel kihúzását, de ez sem segített. No meg ugye az én erősítőmet nézve a meghibásodott rca dugót figyelve az a subnak csinál nagyobb kraftot, de a sub szuperál. Astra F jobb oldali küszöb műszerfal felőli részénél van egy komolyabb kábelköteg. Ez mellett van hátravezetve az RCA. Lehet ez zavar be? Lehet el kéne vennem onnan az RCA-t? Mondjuk azt meg tudom csinálni, hogy másik RCA-val máshol elvezetve megszűnik-e a zaj.
No egyre több a lehetséges ok. Ez a bizti cserélhető? Hogyan tudom ezt kizárni a hibalehetőségekből, esetleg a cseréjét szintén szaki végezheti?[ Szerkesztve ]
-
pps1
senior tag
válasz KonzolKartel #25604 üzenetére
Nem csináltam még ilyent, így passz, de hallgattam már én is ilyen autót.
-
pps1
senior tag
válasz borat26 #25603 üzenetére
Pioneer betegség szokott lenni abelső RCA biztosíték is. Az is pont ilyen hangot hallat. Nekem a letestelt hangszóró kábeltől ment ki, de a rádió bekapcsolt állapotában lehúzott rca is kioldhatja.
Minden alkalommal kapcsold ki a rendszert, ha hozzányúlsz bármely kábeléhez."Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
KonzolKartel
őstag
Valaki esetleg két fejegység ügyben?
H astra. Kesztyű tartóba akarom beokoskodni, már egyszer láttam is róla videó youtube-on, hogy valakinek így volt megoldva, de azóta sem sikerült megtalálnom.
Maga a bekábelezés nem nagy dolog nem? Kell neki csinálni billenő kapcsolót, hogy melyik legyen bekapcsolva, vagy mehet egyszerre a kettő? Gyári csatiját direkt meghagytam erre kéne nekem valami hosszabbító, mert nem akarom elvágni a vezetékeket és megtoldani. Vagy lehet azt kéne?
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
-
pps1
senior tag
válasz borat26 #25601 üzenetére
Persze, lehetséges.
Ilyent egy testelő hangszóró kábel is okozhat.De ne mindet húzzad ki, hanem először csak azt, ami el van törve. Ha akkor megszűnik a jelenség, akkor megvan a hiba.
Milyen fejegységed van?
[ Szerkesztve ]
-
borat26
aktív tag
Nos teljesen nem húztam ki mind a 4 végét az erölködőből, de holnap kipróbálom. A testpont helyét nem csiszoltam fel, mert a csavar teljesen új, a menet belül fémtiszta. Így feleslegesnek találtam. A lefogató fix, egyből a kasznihoz rögzít. Lehet amúgy a hiba oka a rossz rca testelés a tönkrement rca foglalat miatt?
prmcsk: Nem ugyanaz az autó, mert először Astra G kétüléses kisteherben volt benne.Ott is bal oldalt volt a táp, de az rca középen, míg a hangkábel a jobb küszöbben.
A javítását tuti szakira bízom, de ehhez először kell egyet találnom Pécsett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- EAFC 25
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Ez a mondat angolul?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest