Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
mortalwombat
tag
válasz
zsolt19900 #38093 üzenetére
Vegyél majd még egy erősítőt külön a mélynek.
-
Falc0
újonc
tudnátok ajánlani valakit, aki autóhifit szerel Budapest - Hatvan vonzáskörzetében?
-
Mauddip
aktív tag
válasz
Shokkolo #38089 üzenetére
Igazából az tetszett benne, hogy a youtube-on talált videóban milyen könnyedén kezeli a mappákat, és jó ez a 3 colos kijelző rajta. Sok esetben már nem tetszik ez az egy soros megjelenítés, mint az én Sony-mban is van, tehát nehéz megtalálni a sok mp3 között, amit szeretnék, és ebben a videóban látható is, h itt pedig milyen jó. A filmlejátszás meg még plusz jó dolog, mert ha messzebbre megyünk, legalább közben nézhetünk valami ismeretterjesztőt is rajta, aztán nem unatkozik a család, én meg hallgatom vezetés közben!
-
Osynho
addikt
válasz
zsolt19900 #38093 üzenetére
Vegyél egy Rodek-et a subnak (
), az uDimension maradhat az első szettnek.
-
zsolt19900
őstag
majd ha egyszercsak tovább szeretnék lépni az udim 4.300ról, mi a következő ajánlott kategória erősítőben? annyi hogy első szettet hajt + hidalva egy mélyládát hátul
egyenlőre csak kíváncsiság, mert marha jó így is a rendszer, de majd egyszer valamikor
-
Shokkolo
addikt
válasz
Mauddip #38088 üzenetére
Könyörgöm, csak SAL -t ne
Ha nem cska új játszik, alig drágábban lehet találni baromi korrekt kis fejeket,
amik klasszisokkal verik az SAL -t, minőségben és hangban egyaránt.
JVC-nek vannak pl "olcsó", de USB-s // Ipod vezérléssel ellátott fejegységei.
Nekem volt is, nem mondom h. high-end, de a SAL -t magasan veri -
Mauddip
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy van-e valakinek véleménye, vagy már tapasztalata a SAL VB X001 típusú autórádióról?
Kb 6-7 éves Sony fejegységemet szeretném cserélni, ebben még csak sima audio cd-t lehet lejátszani, de már jócskán kopott gondolom az olvasófej, így nem igazán alkalmas már lemezek lejátszására, és már a rádió vevője sem tökéletes, ezért szeretném cserélni valami pendrive-ról működtethetőre, nem fontos már a cd lejátszás, úgyhogy egy anélkülire gondoltam, ahol könnyen lehet mászkálni a mappák és zeneszámok között egy hordozható eszközt csatlakoztatva.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
PiciPeti
őstag
-
Shokkolo
addikt
válasz
kacsa7 #38082 üzenetére
urak, azért kalkuláljatok már:
14,4V egy normál járó autóban a generátor töltése, de a kerek számok kedvééért legye 14V.
14V * 60A = 840W elméleti maxyimum,
nyílván ebből lejön a veszteség, de akkor is simán lejhöhet a 600W (és mint 2180i tulaj, bizton állítom, hogy lejön róla)
-
kacsa7
őstag
válasz
Osynho #38081 üzenetére
Az amp-performance-on elvileg mért (valós) értékek vannak. A másik linked pedig egy használati utasítás, amit a gyár kiad.
Az viszont számomra sem világos, hogy az amp-performance-on egy csomószor oda van írva, hogy a leírt össz teljesítmény az hány A és ez számtalanszor jóval több, mint eredetileg az erősítőben lévő biztosíték.
Pl.
Amúgy itt is 676W és 60A bizti van az erősítőben. -
Osynho
addikt
Segítség!
Rodek 2180i mit tud hidalva? amp-performance szerint 625W, eszerint meg 380W. 2x30A bizti van benne, abból nehezen jön ki a 625W, vagy jó a hatásfoka, vagy nem tudom.Szóval szerintetek melyik teljesítmény adat a valós? Mind a kettőre van találat a google-ben. A 2180a és 2180a2-re is 600W feletti hidalt teljesítményt írnak.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Egy Alpine fejegységem van, azzal kapcsolatban van egy gondom, mostanában jött elő. Random néha fogja magát és az usb-ről játszott zenéimet nem látja a pendriveon, egyszerűen keresi az eszközt, de a searching feliraton kívül se előre se hátra. Más eszközzel is próbáltam, nem az a baja. Zene közben mikor kinyomom, ugyanaz a zene nem folytatódik már legközelebb, tehát nem a bitrátával van a gond. Ilyenkor ha kihúzom, másolok rá egy számot és visszadugom, akkor mindig megy, valamikor sokáig hiba nélkül, valamikor már másnap előjön ez megint.
Van erre valakinek valamilyen 5lete? USB-n kívül szinte nem is használom, erre vettem.
-
TBMC
addikt
sziasztok!
segitsegeteket szeretnem kerni!
mitol lehet az, hogy pioneer mvh-1400ub fejegysegemrol ha leveszem az elolapot, majd visszateszem minden beallitast, mindent az eg vilagon elfelejt?
-
szakall77
csendes tag
válasz
runner 125 #38070 üzenetére
Üdv
Szerintem ne ,a GFK-nak mindig van egy jellegzetes kongó hangja , akármit csinálsz vele.
Meglehet azt csinálni fából (MDF) is nagyon kicsi veszteséggel ( kicsit vastagabbak a falak ). -
gabber01
addikt
válasz
Az hogy egy ilyen már egy igényes beépítést jelent. Elvileg semmivel nem rosszabb mint egy külön láda. Hátránya, hogy ha esetleg nyomót akarna cserélni az ember, akkor a mérettel nem nagyon lehet játszani.
-
VIBO
őstag
válasz
Nem láttam még ilyet, de sztem nagyon nagy 5let es esztetikus is
-
VIBO
őstag
blaupunkt vrx 170
Végül is Ő lett. 12ért. Szép állapotban.
Remélem megérte. Vélemenyek?
-
PiciPeti
őstag
Szerintem is Emphaser ezek közül. Van bennük power...
-
Osynho
addikt
Üdv!
Újra elkapott as kisördög.
Mivel bi-ampolható a hangváltóm (Mac Maximus), így elgondolkoztam egy külön erősítőn a subhoz, a szett meg menne a 4 csatornásról. Így talán jobban testreszabható lenne a magasak hangereje, valamint mégiscsak jobb külön erősítőről hajtani a mélyet (próbálom magamnak is megindokolni az újabb költségek racionalitását
). A 4 csatis maradna az anyós alatt, ott lenne egy tápkábel elosztó és a pótkerék fölé menne a sub erősítője (beépítenék neki 1-2 ventilátort, ha kell).
Namost, mindezt kis pénzből, de jó minőségben képzelem el, így mindjárt nehezebb a dolog.
Hirtelen ezeket néztem ki (Németországból):
- Rodek r2180i 18, illetve 40 Euro - elég oldschool, de papíron nem gyenge, ennyiért a vas alapanyag megéri, állítólag hibátlan.
- Rodek 2180a2 70-80 Euro - ez is hasonló, talán újabb. Mi a különbség a 2180i, 2180a, 2180a2 között? Ezek generációk?
- EMPHASER PA 2190 70 Euro - ezt is ajánlottátok korábban, nem lehet olyan rossz
- Jackson Monoblock 2000/1500/900W RMS - ezt nem ismerem, de ti háthaNem lesz agyonhajtva a cucc, egy Infinity 1260W zárt ládában lenne lebegtetve, de nem árt, ha van tartalék, meg ki tudja mit hoz a jövő.
Az akksitól egy 35-ös tápkábel jön, ezt osztanám ketté az anyós alatt. Másik kábelt nem szeretnék venni, behúzni, remélem elég lesz a rendszernek, nem hangnyomásra. A TX880-hoz elég overkill, megszenvedtem, mire beleerőltettem a helyére.
Szóval várom az ötleteket a projektemmel kapcsolatban.
-
gabber01
addikt
Rosszul linkeltél, de egyébként szerintem a GZ szett nem rossz, bár azért az árért a Blaut sem lehet elvetni. Egész komoly hangváltó van hozzá, ami a GZ-ről mondjuk nem mondható el, viszont a Blaut nem ismerem hangra. Az antenna csak plusz szerintem, sok köze nincs a szetthez.
-
PiciPeti
őstag
válasz
AranySzilva #38061 üzenetére
Ha nem kell mindenféleképpen bontható kötés, akkor inkább ne saruzz. Minden ilyen csatlakozás hibalehetőséget, és feszültségesést hordoz magában.
A jó minőségű szigszalag nem gáz, ha jól bánsz vele (pl még melegen tekered fel a forrasztott felületre), de ha tutira akarsz menni, akkor 1 réteg szicsó, és vmi jó minőségű bandázsszalaggal körbetekered (Tesa pl).
Így tuti nem fog leválni, kidörzsölődni a szigetelés.
Ha meg mégis saruzni kell, akkor leszigeteled a sarukat zsugorcsővel, úgy hogy az anya sarura hosszabb zsugort húzol, és csak a saru végéig melegíted rá. Így ha összedugod őket, akkor rátakar a csatlakozásra.
-
AranySzilva
újonc
válasz
k-feri65 #38058 üzenetére
Köszi szépen! Teszek majd egy próbát, lehúzom ezt az utólagos kábelt és közben mérek.
Még azt szeretném megkérdezni, hogy ennek a fajta szigetelt csatlakozónak:
http://kepfeltoltes.hu/140828/3358541812_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
és
http://kepfeltoltes.hu/140828/5017860203_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
mi a neve?Ez egy sima Sony CD-s fejegységhez tartozik.
Találtam az autóban pár szigszalagos-forrasztott megoldást. Le szeretném őket cserélni ilyen szigetelt csatlakozóra, és keresgéltem már saru, szigetelt saru, csatlakozó, szigetelt csatlakozó és csomó egyéb szópárral, de nem találtam rá, hogy hol lehetne ilyet venni.
-
Shokkolo
addikt
válasz
barca222 #38059 üzenetére
először is gondolom a kodi és az akku között (minnél közelebb az akuhoz) van egy biztosítékod a tápkábelen,
- nos azt a biztit vedd ki !
- ekkor simán cseréled az aksit, szép lassan kisül a kondi
- berakod az új aksit, visszarakod a gyári sarut (bizti még kint)És ha nem akarsz "hegesztőívet" húzni, fogsz 2 darab vezetéket és egy sima 12V-os (autós izzót), és bekötöd a bizti és az aku közé. így szép lassan tölt fel a kondid.
ha a kondi feltöltött, akkor kialzik az izzóakkor gyorsan izzó ki és összerakod a biztiházat
elvileg ki kellene bírnia, hogy ha csak simán gyorsan összenyomod, de tuti szikrázni fog, és a bizti is kimehet. hirtelen venne fel nagy áramot a kondid...
a sima izzós megoldás meg összesen 1 perc, de tuti a siker -
barca222
tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék,van egy 1 Farádos kondenzátorom és ha akkut cserélek leveszem a sarut az akkuról és rárakom a másikat akkor kell valamit csinálni a kondival?Vagy ha rákötöm az újra nem lessz baja?(gondolok a a kisütésre vagy a feltöltésre)
55Ah akkum van melyik akkut ajánljátok ami jó lenne.
Vennék egy nagyobbat 65-75Ah akkut kb.
Tavaly télen is egy hidegben leszívta teljesen a hideg de nemrég van benne láda is,erősítő kondi is.
Köszönöm a segítséget. -
k-feri65
senior tag
válasz
AranySzilva #38056 üzenetére
Az én mercim 26 éves, és két töltőszál megy..ment a generátorhoz gyárilag,,darabja 4 mm2 m es...
kicseréltem egy 10 es tápkábelre és 0,4-0,5 tizedet hozott a töltésen...
-
Khaosz55
addikt
A következőt néztem ki a HIVI D620-as fronthoz erősítőnek. Jelenleg egy Phase linear PB Two-val hajtom. Szeretném ha lenne elég tartalék az erősítőben ezért a következőt néztem ki.
-
AranySzilva
újonc
Köszi szépen a válaszokat!
Hmm... az biztos, hogy ez nem gyári kábel, hanem utólagos hókmókolás, ez egyértelműen látszik. Hallottam olyat, hogy az autó gyári vezetékelése öregszik és azért szoktak plusz töltőkábelt behúzni, hogy a megfelelő mennyiségű töltés biztosan elérjen az akkumulátorhoz. Ez végülis nem zárható ki, de voltak ennél az autónál 20 évvel idősebb autóim is és egyiknél se volt ilyen.
Nemrég cserélve lett a generátor és nem szeretném ilyen maszek megoldásokkal tönkretenni... ezért gondolkodom, hogy miért lehet ez így bekötve.
Azért kérdeztem itt, mert arra voltam kíváncsi, hogy hifi beépítésénél szokás-e, előforul-e ilyesmi.
-
k-feri65
senior tag
válasz
AranySzilva #38053 üzenetére
lehet, hogy már elkokszolt a régi kábel..és így javították...egyébként a merciken gyárilag kettő kábel van....
-
Shokkolo
addikt
válasz
AranySzilva #38053 üzenetére
én pluszt semmiképpen nem húznék, maximum a gyárit cserélném esetleg vastagabbra ha már akkora a hifi.
de az akkor azt is jelenti, hogy nagyobb generátor került fel.elvileg a gyári generátorhoz van méretezgve az a kábel.
hifitől független a töltés... -
AranySzilva
újonc
Üdv Mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha az autóba mélyláda, vagy egyéb, a gyári audio rendszertől nagyobb teljesítményű felszerelés kerül, akkor szokás olyat csinálni, hogy a generátortól közvetlenül húznak egy (töltő)kábelt az akkumulátorhoz? (Értelemszerűen a pozitív oldalhoz.)
Valamiért van egy plusz kábel az autóban a fent említett módon és nem tudom, hogy miért. Egyik korábbi autómban se láttam ilyet. Azt viszont tudom, hogy valamelyik korábbi tulajdonosnál volt hifi az autóban, mert megtaláltam az egykori vezetékelés maradványait.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
B-enji
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy az Alpine DVI-9990J (F1 Status) vezérli a Pxa-h701-es procit? Illetve melyik más egyéb fej lehet alkalmas ehhez a procihoz? -
Norbi14
senior tag
DLS Ca40 vagy magnat rx44 lenne jobb választás? Első szett meg dld500 menne róla!
-
zsolt19900
őstag
jóbarátom keres egy Hertz EBX-300r2-t 500/1000 meghajtására valami normális erősítőt.... 20-30k a legmagasabb ár, amit ki szeretne adni érte.... eddig egy kárpóówer 750es cuccos hajtotta, de az tönkre ment
mit ajánlotok neki? jöhet használt is természetesen
hátra olyan 20-25ös tápkábel megy neki
-
Adonimus
senior tag
válasz
Shokkolo #38046 üzenetére
Köszönöm mind kettőtöknek, így akartam, hogy egybe lássam a dolgot. Végülis jelenleg jól van, 2-4ohmos erősítőm van rajta egy 4 ohmos láda hídban de kezdem gyengének érezni a rendszerem (vagy csak süketülök) és tervezek majd fejlesztéseket. Végülis a kérdésem régebben az volt, hogyan tudok a Crunch Ds-4002 erősítőmre JBL Gt5 2402br ládát kötni ami gyári adat szerint 2 ohm... gondolom hangszórónként 2 ohm de nekem ugyan ez a hangszóró van most és 4 ohmos... a lényeg, hogy akárhányszor kérdeztem itt a fórumon azt a választ kaptam, hogy a jelenlegi erősítőm nem vinné. De esetleg ha valami komolyabb dupla tekercses hangszórót vennék azt sem akarom, hogy minden tud 2 ohmot és én bekötöm mondjuk 4 vagy 8 ohm-ba.
Esetleg az említett dupla ládához tudnátok ajánlani megfelelő erősítőt? És még, hogy telhetetlen is legyek, olyat aminek az összes csatlakozása alul van, mint a jelenleginek? 20.000ft körül gondolkoznék (használtan).Köszönöm. Bocsi a sok kérdezősködésért.
-
B-enji
tag
-
Shokkolo
addikt
válasz
Shokkolo #38045 üzenetére
Srry már nem szerkezsthető:
ahogy nekem van kötve:
2 db duplatekercses (2*4 ohm) nyomó "normál" 4 ohm-ra kötve:Arra vigyázz, hogy alap, standard esetben az erősítők 4 ohm -os terhelésre vannak tervezve.
Köthetsz rá 2 ohmot, általában bírják, de a gyengébb erősítők nem túl sokáig.
Ha ilyen terveid vannak, akkor ajánlott a megfelelő erő beszerzése (2ohm // 1 ohm esetleg 0,5 ohm STABIL ) -
Shokkolo
addikt
válasz
Adonimus #38044 üzenetére
Ez relatíve egyszerű
Milyen hangszóród van ?! És hogy szeretnéd kötni ?Sorbakötés: 2 db 4 ohm -os = 8 Ohm összesen
Párhuzamos kapcsolás, 2db 4 ohnmosból 2 ohm -ra kötés (vagy a kép szerint 2*2 ből 1 ohm)
kicsit bonyolultabban, 2 db duplatekercses (2*4 ohm) -osból 1 ohm
Ha bármi más kell szólj és adok kapcsolási rajzot
-
Adonimus
senior tag
Üdv mindenkinek. Van egy alapvető dolog ami még mindig nem tisztázódott bennem. Hogyan kell sorban és párhuzamosan kötni és hogyan lehet variálni az ohm-okkal? Pl, 2-4 ohmos erősítőre, hogyan tudok 2 db 4 ohmost vagy 2 darab 2 ohmos esetleg 1 darab 2 ohmos hangszórót kötni?
Köszönöm válaszotokat előre is. -
mortalwombat
tag
Egy réteg ment fel csak, a csomaiajtóra kb összesen fél nm 3mm-es PF830as.
Peti: köszi a tippet! -
PiciPeti
őstag
válasz
mortalwombat #38040 üzenetére
Keress erősebb telót. Csak a hossznak kell egyeznie, ha gömbcsuklós alul-felül. A gyártók megadják N-ban az "erejét".
Nehogy lekapard... -
gabber01
addikt
válasz
mortalwombat #38040 üzenetére
Az a pár kiló ennyit számítana? Hány réteget pakoltál fel? Erősebb teleszkóp?
-
mortalwombat
tag
No, a csomagtérajtó burkolatának bitulapozása felhozott egy nem várt problémát: a teleszkópok már gyengék, hogy felnyissák az ajtót
Így meg kell próbálnom lekaparni a bitulapot-vagy kereshetek egyet bontottan
-
Shokkolo
addikt
alap esetben a kondi "lassan" töltődik, de hirtelen ki tud adni magából nagy mennyiségű töltést.
a feleslegest vitatom,
nekem pl arra van h. az erő( k) ne az akkut rángassák direktben, hanem a kondint, és az relatíve egyenletesen terhelje az akkut, ezzel kitolva annak élettartamát.
az elismerem h. ez csak egy bizonyos teljesítményig játszható megoldás.viszont igen, a konditól kap áramot a kijelző h. világítson bár nem értem h. órákig ?!
attól hamarabb ki kellene sülnie ! -
kigoi
senior tag
válasz
MunezXBK #38034 üzenetére
Jaaa,hát én ezt nem tudtam,engem a kondik nem izgatnak mivel hogy feleslegesek így aztán nem is néztem utánuk,én úgy tudtam hogy a kondik relatíve rövid idő alatt teljesen kisülnek ha nem kapnak áramot.
Akkor ha jól értem ez teljesen normális dolog hogy 8,5re vissza megy és tartja. -
kigoi
senior tag
Fiúk valaki világosítson fel.
Haver kocsijában van egy 1 farados kondi voltmérővel szerelve.
A srác mikor lekapcsolja a kondit,leállított autó stb a feszültség le megy az óra szerint 7,5Voltig aztán nem hogy tovább esne felmegy 8,5ig.
Nagy granz kapcsoló van bent amivel áramtalanítja a kondit.
Ilyenkor mi van?
Elvileg sehonnét nem kaphat áramot. -
Khaosz55
addikt
válasz
mortalwombat #38029 üzenetére
Lehet hídba leterhelem majd az erősítőt és meghajtom az egyik oldalt, hogy akkor mi a helyzet.
Sajnos nincs jobb mikrofonom, meg szerintem nem hozza elő, hogy milyen valójában mivel más hangszórón hallgatod meg. Ahogy nézegettem egyes gyártóknak vannak 400-500K fornt hangsugárzói. Hát mit mondjak az már elég elvetemültség....
-
gabber01
addikt
válasz
Khaosz55 #38026 üzenetére
Mondjuk RMS-ben pont egyeznek, de tény hogy nem túl érzékeny, cserébe pontosabb és az ilyeneknek jellemzően lágyabb, de testesebb mélye van. Valószínűleg nagyobb erősítő teljesítményt is elviselnek és akkor a hangerővel sem lesz gond.
Ha van lehetőséged, egy jobb mikivel felvenni, hogy mit tud, szívesen meghallgatnám.
-
Khaosz55
addikt
válasz
PiciPeti #38025 üzenetére
Ez 35K volt az új ára külföldön 100K körül van. Igaz hozzá teszem, hogy szerintem kb 5-6 éves lehet raktárkészletről megmaradt, de ez egy hangszórónál nem sokat számít. kb 20 éve tudják már mi a jó hang egyes hangszóró gyártók.
Én úgy látom, hogy az autóhifibe nagyon sok pénzt kell bele ölni, hogy megközelítse a home hifi hangját. Alapvetően én úgy érzem a legnagyobb problémát az jelenti, hogy fém dobozba vagy hiába bitumenlapozol, a másik meg, hogy kicsi a légtér és közel vagy a hangszóróhoz így nem tud teret képezni a hang. Meg persze az hogy nem középen ülsz.
Kíváncsi vagyok ez ezüstözött hangszóró kábel mit hoz rajta még. Otthon azt használom.
-
Khaosz55
addikt
válasz
gabber01 #38024 üzenetére
Phase Linear TB Two . Szerintem kevés kicsit alá ez a vas azért néztem valami erősítőt 4 csatornás-t hidalva vagy Krüger@matz KM1002-t. Viszont a Krüger digtális és ha jót tudom a D osztályú erősítőknek nem olyan jó a hangja, Mármint az A+B osztálynak szebb melegebb hangja van.
Alapból az olyan hangszórók aminek ilyen nagy átmérőjű cséveteste van nehezen hajthatók mint pl dynaudio.
-
Khaosz55
addikt
Hali,
voltam a MM-be és meghallgattam több 16cm-es front szettet. Döbbenet mennyire máshogy szólnak egyes gyártók hangsugárzói. Leginkább a magas terén különböznek. Melyik volt jó az gőzöm sincs. Tuc-Tuc zene szólt rajta. Semmi énekhang szóval egyik így szólt másik úgy. Persze lehetett érezni melyik volt a disco zenére hangolva, alacsony hangerőn is sivított a magas.
Feldobok képeket a Hivi D620-ról. Ez zenére való, hangerőt nem tud a 86db-el, és 60w terhelhetőséggel. Érezhetően halkabb ez előző szettemhez képest, viszont SQ-ra jobb.
-
-
-
imi314
senior tag
2 erősitőről szeretném kikérni a véleményeteket
1. HIFONICS Merlin Maxxsonics(18k)-egy crunch szubhoz kéne reflex ládában
2. Hifonics Zeus Zxi-4400(30k) -első szett hajtására alkalmas lenne? (Kicx 6020 PRO,fej pio p88rs)
-
footy
addikt
Nyilvan kell mindketto, mert a "fordito modul" nelkul biztos nem megy, a specifikus kabel pedig azert kell hogy ne kelljen a kocsi kabeleibe beforrasztani. (Ez amugy sem egy nagy osszeg)
Egyebkent altalaban ugy van, hogy eleg megvenni egy adaptert es ha autot valtasz akkor csak a kabelt kell cserelini.
-
PiciPeti
őstag
válasz
tboy93 #37998 üzenetére
És milyen jó hangú az a kenwood fej.
Sony 7750-el összehasonlítva:
CD:
Meleg, részletező, kick tartománya megfogottabb, középtartomány kb ugyanaz, de a sonynak élethűbbek a beszédhangjai. Magasai szépek, csilingelős kicsit, de egyáltalán nem bántó, sőt...Rádióban viszont veri a sony, ezen meg is lepődtem.
-
footy
addikt
Nem a kulonbseget kell keresni, egymast kiegeszito dolgokrol van szo. Az interfesz vegzi a jelforditast, hogy a fejegyseg megertse a jelet amit az auto kuldd (mert ez szinte mindig gyartospecifikus). A kabel amit rendeltel arra jo, hogy roncsolasmentesen beepitsd az interfeszt.
Ha a kabel alatt ramesz a details-re ott is van alatta az interfeace a kompatibilitasi listan.
-
s4tch
veterán
Elvileg nincs kizárva. A gyári adaptereken túl a brit ebayen is van egy valagnyi átalakító, ha rákeresel az 'autómárka'+kenwood szavakra, biztosan találsz adaptert. Némelyik forgalmazó cseregaranciával árul, érdemes tőlük vásárolni: így ha mégsem működik a cucc, csak egy visszapostázás költségét kockáztatod.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24