Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer20
tag
audison srx 1d ilyet hallot már valaki szólni?
Valami vélemény? -
footy
addikt
válasz
borat26 #24291 üzenetére
RCA: Cat6 a szettednek vagy a magasnak. Neotech KHS-321 pedig a szubnak vagy kicknek.
Ettől jobbat szerintem felesleges venni, ha nem versenyzel.
Táp: hegesztőkábel, vagy kácsás táp
Hanszórókábel: Sinuslive, CordialSzerintem ár érték arányban ezek a legjobb termékek.
(#24292) zolikaDB
Nekem viszont Mazda 6 van ott nem elég egy beépítő keretet venni sajnos. (Bár majdnem Avensis lett mikor nézelődtem) -
zolikaDB
veterán
footy-nak: ezek kibarkácsolták a gyári navit
-> [link] (na jó, ez Toyota)
-
borat26
aktív tag
Nos rendben, fejet hajtok a tapasztaltabbak előtt. Szimplán csak a mellényúlások elkerülése miatt kérdeztem.
Ki milyen RCA-t és tápkábel márkát és típust ajánl? -
orbano
félisten
válasz
borat26 #24283 üzenetére
mégis hogy véd meg az akksi tönlretételétől egy kondi? jobban fogsz érteni tőle hozzá, hogy hogyan ne nyírd ki? ahhoz könyvet kell venni. a rendszered áramfelvételét nem fogja csökkenteni... a pillanatnyi áramfelvétel meg... nézz utána az indítómotor kezdeti áramfelvételének... mégsincs előtte kondenzátor...
-
-
borat26
aktív tag
Nos igazából a kábelekre kitérve Audison hangszórókábel már megvan.
Gondoltam egy Audison Connection First alapcsomagra, ami tartalmazza a tápkábeleket, a hozzá tartozó biztosítékházat és a remote szálas szigetelt RCA-t. Az erősítőm leírásában 20 mm2-es tápkábelt javallanak.Elegendő lenne a kiszemelt kábelcsomag? Vagy esetleg valami más javaslat?
-
pps1
senior tag
válasz
borat26 #24283 üzenetére
Ha álló motornál zenélsz, lehet bent 100 kondenzátor is, nem lesz több áramod.
Kondi nem termel áramot, hanem a feszültség ingadozást csökkenti. Itt is igaz, hogy az alap kategória semmit sem ér, inkább ront.
Ami segíthet, az egy kisebb pótakksi, és az álló motoros zenehallgatás mellőzése. -
-
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Monacor Carpower Power-4/400-as erősítőhöz passzoló kondit keresek.
Amihez kell:
Fejegység: Pioneer DEH-2200 UB
Mélyláda: Signat Fury 112 BP
Erősítendő szett: Herz DSK 165Várom tippjeiteket!
Üdv: Imi
-
Peti66
senior tag
válasz
T-Tboy #24277 üzenetére
dobom a linket [link]
Hááát az árnos aki ultra hijj end-ben gondolkodik annál az ár nem játszik főszerepet,de sejthető,hogy ha amenyiben mégis nevezne valami SQ megméretetésre a bírák látatlanba(hallatlanba)
el postázzák a kupát,serleget
meg mindent...
Azzért durva nem kicsit,hogy magát a Luxman céget 1925-ben alapították.
Gondolom úgy voltak vele a Japók,a f@.zunk az egészbe bele, tudunk mi is még egy-két fincsiséget...és tényleg -
Peti66
senior tag
válasz
T-Tboy #24275 üzenetére
Ez 1 AB osztályú 4 csatis Luxman(made in Japan) analóg erő. Cm 4000(régi
) újabb 4100
4x50Watt rms 4 Ohm-on ill. 1600Watt 1 ohm-on.rms-be---> borzasztóan/rettentően unikum... .
Van néki egy sztereó barátja is Cm 2000 ill. 2100
Jakartában van 1db eladóEz, ill és ezek nem csak Európában ritkák,vagy méginkább nincsenek,nem léteznek,nem is halott senki róluk,de még csak véletlen se,de még a szülőhazájában is fehér hollónak számít
-
T-Tboy
tag
válasz
orbano #24265 üzenetére
Kezdőknek szerintem már csak azért is adunk ilyesfajta tanácsokat, hogy ők ne járják végig sok pénz és idő árán ezeket a létrafokokat. De van benne vmi, hogy vannak akik tényleg beérik egy szerényebb kis rendszerrel is nagyon sokáig.
A pénz nagy úr, sajna sokszor korlátoz le mindannyiónkat terveink megvalósításában. -
T-Tboy
tag
Ezt nem tudhatja senki sem előre, hogy mennyire gurul majd el a gyógyszere. Mikor én is összepakoltam a első rendszerem azt mondtam, hogy "ez elég lesz nekem, dehogy cserélgetek én bmit is".
Aztán csak belém bújt a kisördög és azóta is kapom a ostyát bátyámtól is amikor beújítok egy-egy "új" cuccot a kocsiba, s cserélgetem őket. Persze, a ember igyekszik mindig a jobbra törekedni. -
orbano
félisten
válasz
kavics325i #24255 üzenetére
nem ez volt a kérdés
-
pps1
senior tag
Srácok!...itt egy alap rendszerről van szó, és valószínű egy USB-nek jobban örülne, mint az időkorrekciónak...
Ovált akart venni, így semmi komoly rendszerre nem törekszik, akkor minek neki öreg Alpine csúcs fej? Semmijét nem használná ki.Elég neki egy márkásabb alap fej, amin azért van RCA kimenet, amivel erősítőt tud vezérelni.
Olyannal se ijesztgessétek a mezei felhasználót, mint tető és csomagtartó szigetelés.... Majd ha zavaró lesz számára a zörgés, úgyis megoldja, megkérdezi.
Ami kell neki:
-márkásabb fej, rca-val
-Audio System MX 165 plus szett, ami szerintem a legjobb vétel a legkisebb kategóriában. Kérdés, hogy a 2-es golfban mekkora hely van, elfér-e.
-Egy minőségibb 4 csatornás erősítő, pl Krüger matz 1004, Kicx....
-Egy 25 vagy 40 cm-es szub, reflex ládában. Reflex azért, mert általában az első rendszerét mindenki a hangerőért építi. Tisztelet a kivételnek. Erre egy DLD 500 jó lenne.Kell még egy 16 mm2-es kábelszett, és valamilyen 1,5 mm2-es hangszóró kábel. Igen, "valamilyen", mert egy alap rendszerben úgysem ez lesz a szűk keresztmetszet.
Hagyjuk meg az embereknek azokat a bizonyos lépcsőket....
-
Peti66
senior tag
válasz
zolikaDB #24258 üzenetére
Ha minden igaz a dielektromos jellemzőket javítja,mivel annyira kis részecskékről van szó(nanó)
hogy kitölti a felszíni mikrobarázdákat.ill. a tapadása és szemcsemérete által tulajdonképpen
be diffundál a felületbe.És ha jól vágom a hőmérséket függvényében( mivel különböző anyagok vannak jelen,csökkenti a tágulásból adódó kontakt gyengeségeket. Vas és ill. réz
S hát az állaga, mit tudom én,de biztos nem szilárd -
Peti66
senior tag
válasz
PiciPeti #24231 üzenetére
Úgy emlékszem Te kérdezted a réz vezető pasztát
Bár, én nem használtam még ilyet,de sanszosnak gondolom"Kicsit"utána néztem a témának,s lám még engem is érnek meglepetések....
Tehát,hazánkban(is) mondjuk úgy ódifilles berkekben most kezd elharapózni ez a trendi.
A berner-t tartják jónak,mert az állítólag full réz.
Mondjuk találtam itt is,de elképesztő árban van [link] Mondjuk én már 1x műveltem olyat,hogy fúrógépba fogtam egy 10-es
átmérőjű legömbölyített végű vörösrézrudat és full csumán járatva alágroundoltam a negatívnak a csomagtérben.
S'hát a benyomás: felemás érzésekkel volt tele. Lehet csak magamnak beszéltem be,hogy jobb
De,mindjárt én is le leszek Mekk Ellekezve -
zolikaDB
veterán
válasz
kavics325i #24255 üzenetére
A lényeg, h van olyan fej, ami külön erősítő nélkül nem képes megszólaltatni hangszórókat.
-
zolikaDB
veterán
válasz
T-Tboy #24253 üzenetére
Lássuk be, ezek sem olcsók. Mármint kinek mi az olcsó.
Ő eddig annyit mondott, h szettre van 20k. Ehhez képest egy 9855 40k-ért lehet sok. Nem tudjuk, h akar-e rendesen szigetelni, panelt építeni, aktívan akarja hajtani a szettet stb...
De az első linken lévő Clarion az elgondolkodtat engem is
Légyszi használd a LINK gombot. -
T-Tboy
tag
válasz
zolikaDB #24249 üzenetére
Kláriba tényleg ritkán, de Alpine-ba azért pl. a CarStyling oldalán szokott sűrűn lenni jó fejegység.
Akár full aktív is.Pár db. a teljesség igénye nélkül:
http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=283123
http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=283813
http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=283512
http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=283438
http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=282235 -
orbano
félisten
válasz
kavics325i #24251 üzenetére
miért, van bennük?
-
zolikaDB
veterán
válasz
bendikeee11 #24243 üzenetére
A Mac, Sony márkákat ebben a szegmensben inkább felejtsd el.
Fej: használt Pio, Kenwood. Szett: Hertz DSK, Audio System MX. -
T-Tboy
tag
Ha a első szettet újonnan is veszed meg, de szerintem sokat spórolhatsz anyagilag ha erősítőt, ládát és pl. kábeleket használtan veszel. Amit így megspórolnál azt lehetne költeni szigetelésre, rezgéscsillapításra, hogy szépen is szóljon a leendő motyód.
Anno én is újonnan szereztem be mindent és jó sokat lehet rajtuk bukni eladáskor. Vmint, azért a pénzért használt cuccokból jobb minőségű dolgokat lehet kapni. Legutóbb pl. csak a ládám, a RCA és a hangszóró kábeleim vettem újonnan. -
T-Tboy
tag
válasz
bendikeee11 #24243 üzenetére
Az MX165Plus is új árát tekintve vhol ott van 20eFt környékén. Audio System (vagy most már Gladen Audio) cuccokból lehetne egy jó kis korrekt rendszert kiépíteni.
Bár, van aki arra esküszik, hogy csak egy márka (és esetleg) egy ugyanazon szériacsaládjából pakolja össze a motyóját (első szett, erősítő(k) és mélyláda).
S van aki ezt másként gondolja. -
T-Tboy
tag
válasz
bendikeee11 #24239 üzenetére
Én ezekért nem adnék pénzt.
Viszont nem is tisztem, hogy csak úgy bmiket is ajánlgassak, ahhoz túl kevés a tapasztalatom.
Amit Joefiú írt azt viszont pártolom, erről a MX szettről szinte mindenhonnan azt hallom én is amit ő írt neked most.
De persze, még lehet nézelődni más márkák háza táján is.
Használt szettek közt ha találok vmi jónak számítót kb. ebben az árkategóriában akkor belinkelem majd. -
Joe fiú
senior tag
válasz
bendikeee11 #24239 üzenetére
Leginkább egyiket sem, szerintem még mindig az Audio System MX165Plus a best buy, főleg ha house zenét akarsz nyomatni rajta, kiszigeteled az ajtókat, és még fejegységről is meggyőző lesz.
-
bendikeee11
tag
válasz
T-Tboy #24238 üzenetére
Köszönöm a választ. Sajnos az autó előző tulaja már megtette helyettem hogy kivágta a kalaptartót egy tényleg gázos oválért... és így elég csúnya hátul a két lyuk. Közbe nézegettem szetteket találtam egyet-kettőt belinkelgetem őket, és kikérném a véleményeteket. Újonnan szeretném leginkább megvenni őket. Esetleg ha ti tudtok ajánlani jó szettet arra is kíváncsi lennék.
Ezeket találtam:
Sony XS-GTX1622S
LinkMac Audio Revolution X 2.16
LinkPioneer TS-A172CI
Link
Ezek közül melyiket lenne érdemes megvenni?
Köszi a válaszokat.
Üdv. -
T-Tboy
tag
válasz
zolikaDB #24234 üzenetére
Ez egy alap rendszer felépítése. No meg egy jó aksi sem hátrány, akár külön a Hi-Fi-nek egyet hátra a csomagtérbe.
De ha esetleg a 4csatis erősítő smafu lenne akkor variálhatsz is. 1db. 2csatis a szettnek és egy másik 2csatis (vagy esetleg monoblokk) a mélyládának.
Vagy aktív hajtás esetén 4csatis erősítő a szettnek és egy monoblokk a ládának. -
T-Tboy
tag
válasz
bendikeee11 #24230 üzenetére
Később meg ha lesz pénzed rá akkor veszel minimum egy 4csatornás erősítőt és hozzá a bekötéshez szükséges kábeleket, szerelési anyagokat. Ekkor vagy még előtte az sem árt ha kiszigeteled a első ajtókat a mély-közepeknek. Mikor meg már erősítő is van a kocsiban akkor lehet mélyládákat próbálgatni a csomagtérbe.
A 4csatis erősítő két hátsó csatiját hidalod a ládának, a két első csatival meg hajthatod a szettet. Aztán szigetelni még lehet a tetőt és a csomagteret is, meg ahol kell, ahol zizeg majd a kárpit stb.
Ez egy alap rendszer felépítése. -
T-Tboy
tag
válasz
Jóstét mkinek! Osztom amit a többiek írnak a fejjel kapcsolatban, sőt, a oválokkal szemben is. Nem kell az, pláne ha később tényleg szeretnél vmi kis jobbacska rendszert összerakni. Anno én is szétvágtam a jó gyári kalaptartót a sz.r oválért, utána meg alig találtam vágatlant. Tanulj mások hibájából.
Először vegyél vmi régebbi (használt) jó fejegységet és hozzá vmi rendes márkájú és minőségű 2utas első szettet (akár ezt is használtan).Sokszor olcsóbban jobb minőségű cuccokat kapsz ugyanazért a pénzért mint újban!
-
bendikeee11
tag
válasz
zolikaDB #24234 üzenetére
Még nincs szett, se semmi. Most szeretnék venni cuccokat, egyenlőre egy fejegységet és hangszórókat. Ezért szeretném tudni milyet érdemes venni. (tényleg nem vagyok otthon ebbe a témába)
A cuccok egy Golf 2-be lesznek. Szokva igazából semmihez se vagyok. A fejegységről még nem tudok semmit sajnos, és biztos nem 100ezres. És azért Crunch és Dragster mert hallottam már őket szólni és brutálisan jó volt, és mert amerikai. -
zolikaDB
veterán
válasz
bendikeee11 #24233 üzenetére
Füleddel hallod, vagy a Lacitó' a józsefvárosin?
Konkrétan milyen konfigban szól jól egy ovál? Mik a "szett" elemei pontosan?
Ha szereted a mélyeket, akkor tényleg felejtsd el ezt a gagyi kakát. Szerinted egészséges, jót tesz egy adott hangzásnak az, h egy adott helyről háromféle hang jön? (kétutasnál 2)
De még mindig nem tudjuk, h mibe lesz a cumó, mi van jelenleg/mihez vagy szokva, ill. milyen az a "külföldi komoly fej"?
Segítek, százezres Alpine, Pio fejek még hírből sem tudják a ráírt teljesítményértékeket, olyan 10-14W nagyon max, sőt, az igazán komoly fejekben nincs is előerősítő...
Miért pont Crunch/Dragster? -
bendikeee11
tag
válasz
zolikaDB #24232 üzenetére
Azt hallottam hogy az oválok elég jók. Leginkább Dubstep és electro zenéket hallgatok, és szeretem a mélyet.
Igen vannak további tervek is, de egyenlőre ennyire futja. Továbbiakban majd szeretnék még valami Crunch vagy Dragster mélyládát, és egy jó erősítőt. A fejegységről annyit tudok most még hogy 4x80W, és elég komoly darab. Külföldről kapom.
Előre köszi a válaszokat.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Na jó, csak vicc volt. Ha nem akarsz fölöslegesen pénzt kidobni, hagyd az ovált a fenébe.
Mid van, mit hallgatsz, mik az igények, vannak további tervek is?
Az ovál "nem menő", parasztvakítás. -
PiciPeti
őstag
válasz
4x80W-os?
El ne hidd...
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
bendikeee11 #24228 üzenetére
Nagyon fasza kis Mac ovál.
-
bendikeee11
tag
Sziasztok. Vélemény erről?
-
PiciPeti
őstag
Audison Connection BT2 300 RCA kábelről mi a véleményetek? Fejegységtől az ülés alá vinné a jelet...
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Astra G-be van egy gyári fejegység,az adatokat a fenti kijelzőn irja ki,a hőmérséklet és az óra mellett,ha veszek bele másik fejegységet,ami nem gyári,megoldható hogy az is írja fent?
-
zolikaDB
veterán
-
k-feri65
senior tag
válasz
bajusz15 #24219 üzenetére
Nem az a baj, hogy a fejegység nem tudja ellátni információval...mert a fejegységek 98%-a meghajtja,,ha van rajta RCA kimenet,,,de...amikor összerakod az elejét(fej első szett erősítő a szettnek) azokat beállítod,,fasza minden....aztán beteszel egy épp nem azt a szettet szerető épp nem a Te autódat szerető subot a kocsiba,,és felborít mindent ami eddig szépen összhangban volt,,,de ha épp beraksz egy más fajtát ami illik a rendszered eddigi elemeihez akkor semmit nem kell változtatni amit eddig beszereltél...ezért szoktak szoktunk subot csak próbálgatás után venni.....
-
bajusz15
senior tag
válasz
k-feri65 #24218 üzenetére
Egyenlőre még csak itthon lenne, nem a kocsiba szeretnénk betenni, természetes, hogy nem ezzel kezdünk, csak azért kérdeztem, hogy a fejegység megfelelő-e illetve milyen erősítő kell, mert ha nem is kompatibilis a fejegységgel, akkor nem venném meg a ládát. Mivel jó áron jutnék hozzá - nem szeretném, hogy más beelőzzön a megvételével - akkor megveszem, de ha a fejegység nem jó akkor nem akarok feleslegesen kiadni pénzt.
-
kavics325i
őstag
válasz
bajusz15 #24216 üzenetére
Nekem ennek egy régebbi testvére van-volt évekig. Én ellenzem a reflexet és ezek amúgy is zártban vannak,de én nagyon szerettem őket. Refiben talán könnyebb hajtani nem tudom régen nem volt refi és valszeg sosem nem is lesz
De ez ízlések kérdése. Viszont szerintem szeretni fogod. De vegyél hozzá egy jbl mono erősítőt ha tudsz olyan 300 rms legyen. Annyi elég neki
-
bajusz15
senior tag
válasz
PiciPeti #24215 üzenetére
Valószínű, hogy a JBL marad, ismerem akitől veszem (igen, csak használt lesz
), olcsón be tudom szerezni, az viszont érdekelne, hogy akkor a fentebb említett audiovoxos egységre lehet-e csatlakoztatni, illetve milyen erősítőt ajánlatok? Néztem az mpx 4000-et, a 2500at gyengének találtam, de mondjátok ha tévedek
-
PiciPeti
őstag
válasz
bajusz15 #24213 üzenetére
Szerintem is vehetsz nyugodtan használt cuccot. Ha ki tudod próbálni, találkozol az eladóval, olyan nagy baj nem lehet. Próba nélkül meg úgyse veszünk hifi cuccot, mert a leírásból nem derül ki hogy hogy fog szólni...
Bolti cuccot meg vásárlás előtt nem tudod kipróbálni, max demófalban, több 10nm-es épületben. Szóval beépítve tök másképp fog szólni...Másrészt itt az én példám, mindent használtan vettem, csak a fejegységet nem. És csak a fejegységgel volt gondom, amit garanciában nem is voltak hajlandók megcsinálni. Szóval....
Amúgy House-ra inkább reflex, vagy bandpass ládát érdemes választani. Utóbbi előnye, hogy viszonylag kis erősítőteljesítmény mellett is tud nagyot szólni, hátránya hogy csak kis tartományban, és csak "búgósan". Inkább bódét rezegtetni jó mint zenét hallgatni. Reflex nagyjából mindenre jó.
Egy zárt láda viszont a legjobb a minőségi zenehallgatásra. Gyors, pergő mélyeket ad, de cserébe zabálja a wattokat...
-
gabo01
őstag
válasz
bajusz15 #24213 üzenetére
Azért lehet ám használtan is normális cuccokat venni! Csak nem mindegy kitől veszed! Én megfogadtam, hogy soha többet újat semmiből! Azon lehet nagyon sokat bukni!
Én például árulok egy Polk Audio MM120-as szubot zárt ládában 22-ért! Zenére kicsit jobbnak gondolom mint az általad linkelt ládát! -
bajusz15
senior tag
válasz
PiciPeti #24212 üzenetére
1. igazából édesapámé az autó
megane 2 limuzin
2. Ilyen a fejegység bluetooth és navi nélkül, de ez most sokat nem számít.
3. ilyen ládát lehet 25ért is kapni, használt cuccokban meg nem nagyon bízok, aki odaírja, hogy alig használt meg megkímélt, én annak sem hiszem el, hogy ha már van/volt ilyen ládája, nem használta volna "rendesen"
4. mindenevő vagyok, kedvtől függő, de leginkább house. -
PiciPeti
őstag
válasz
bajusz15 #24211 üzenetére
Nem biztos, hogy egy mélyládával kellene kezdeni egy rendszer építését. Inkább egy első szett, ajtószigetelés... Használ szettel, kis szerencsével ki is jön ennyiből. És jobban fogod szeretni.
Ráadásul ennyiért 100x komolyabb ládát kapsz használtan....
Milyen fejegységed van? Milyen autóba kéne? Mit hallgatsz?
-
bajusz15
senior tag
válasz
k-feri65 #24206 üzenetére
Köszönöm Neked és footy-nak is a segítséget!
A bekötés oka - mint elég sok mindennek manapság - a pénz, ha már van egy számomra jól szóló rendszer, akkor azt pakoltam volna inkább a kocsiba, de úgylátom ez nehézkes, ráadásul költséges mutatvány lenne.
De ha már autóhifi topic, akkor megkérdezném, hogy erről mi a véleményetek? Egyik ismerősnek ilyen van, nála hallottam, és nekem tetszett. Illetve milyen erősítőt ajánlatok hozzá? 200W-ra saccolom ami jó lenne hozzá, de várom a szakértői szemszöget is -
footy
addikt
válasz
bajusz15 #24201 üzenetére
Én nem értem miért akarod a szobai szettet kocsiba rakni. Ezek az 5.1-ek játékra jók filmre nem rosszak, de zenére nem jók. Ha a kocsiba zenét akarsz rakni, annak megvan a módja, olvasd el az első hsz-t tele van hasznos infóval. Viszont ha otthon akarsz zenét hallgatni jó minőségben és hangosan, akkor vegyél egy jó fülest. 15-ért már nagyon jókat lehet találni és akkor te is boldog vagy meg a szomszéd is az marad
-
k-feri65
senior tag
válasz
bajusz15 #24205 üzenetére
Abban a szettben van egy többcsatornás beépített 220 voltról konektorba dugható münködő erősítő...
Az autóban 12 Volt van,,a 12 ről nem tudod azt megszólaltatni,,
de ha kibuherálod,,és veszel erősítőket amik autóba valók,akkor azokról már megtudod hajtani a hangszórókat.,,de akkor is még lehetnek olyan problémák, hogy az ami neked van hangszóró,,az mondjuk nem 4 ohmos,,mint az autókba valók 90% a és ezért picit hallkabban szólnak majd mint kéne,,, -
bajusz15
senior tag
Kapcsolódik az autókhoz is, ezért nem teszem offba, remélem nem gond.
Adott egy Logitech G51, már lassan 3 éve teszi a dolgát nagyon szépen (koppkopp), azonban érdeklődnék, hogy kocsiba be lehet-e kötni valahogy. Társasházban lakok, túl sok lehetőség még nem volt fentebbvenni 3. csíknál a 7ből, és megnézni, hogy mit is tud valójában. Jelenleg egy 15m2-es szobában van, kis hangerőn is szépen szól, kíváncsi lennék, hogy egy kocsiban, nagyobb hangerő mellett mit teljesít.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Baldur's Gate 3
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest