- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
borat26
aktív tag
válasz zetecR #35400 üzenetére
Nem használtam a Dual Zone módot, így nem tudok róla nyilatkozni. Én időkorral és vágásokkal mahinálva lőttem be a rendszert.
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
Adonimus
senior tag
válasz zetecR #35307 üzenetére
Biztosan nagy rá a kereslet.
Ilyen képekkel rengetegszer találkoztam már de a neten még sose találtam rá utaló jelet, hogy ilyet lehet venni. A legnagyobb amit ismerek MTX Jackhummer , de már ez is nagyon messze túlment az értelmes zenehallgatáson. Sokszor fülvédőbe hallgatják Jó lehet...adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
kavics325i
őstag
válasz zetecR #30200 üzenetére
Nem tom vaskarika, de elmondom, hogy ez a Pioneer reklám ejtett rabul annak idején 90'években. Igaz, hogy azóta csak egy "fejeccsségem" meg egy agybadugós fülhallgatóm van Pioneer, de azok annyira nem szarok
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
Peti66
senior tag
válasz zetecR #29808 üzenetére
Jó páran vagyunk itt(is) akik vásároltunk Tőle ezt azt És, nem ám holmi vacak lomokat
Amúgy,csak sejtem vagy inkább gondolom, Te is meg vagy elégedve[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
T-Tboy
tag
válasz zetecR #26347 üzenetére
Lehetséges, de nem lényeg, találkoztunk már elírásokkal sok oldalon.
Szobában egy 9.6kg-os Radical Audio RA12W4-et használok 35literes nettó térfogatú zárt ládában. A láda igen masszív, de az is csak kb. 15kg lehet (30mm-es MDF lapokból van, előlapja 40mm-es).
Ez így cirka 24.6kg együtt, de ezt is elég emelgetni.https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/CarHiFi
-
Peti66
senior tag
válasz zetecR #26274 üzenetére
Igen,de azért nem mindig ilyen egyértelmű.Gondolom láttak már itt sokan már megzöldült erezetű tápkábelt
az átlátszó Pvc köpenyes fajtákból.Nem húzom tovább, a folyasztószer(ek) legtöbbje reakcióba lép a rézzel,mert mit is tenne(oxidmentesítés)de a maradványai további elektrokémiai korróziót idéznek elő.Arról nem is beszélve, hogy nagy bánatunkra,kivonásra került a lágyforraszokból az ólom+a higany.
Én, amúgy kizárólag a negatívot csak préselem(Weidmüller) pont amiatt,amit nemrég írtam De azt még nem is mondtam,hogy az egymástól eltérő fémek potenciál különbsége ehhez még hozzájön...
Folyasztószer eltávolítók vannak,jók is,de én csak szappanos vizes oldatott használokPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Peti66
senior tag
válasz zetecR #26268 üzenetére
Ő valószínű nem ment ment bele túl mélyen ebbe a témába. Kasztnin belül még megállja a helyét a megállapítás,de a kivülről támadó magasfrekvenciás jelek többnyire elakadnak az autó,mint Faraday ketrec
volta miatt.Én, jobban aggódnék a galvanikus áramok a karosszériában ill.statikus feltőltödés miatt.Csak úgy szaladgálnak a negatívnak mondott kasztniban,hogy csak na pláne, a cinkatódos bevonatúaknál.
1 kis homokos salz neki a közútkezelőtől és kész a galvánelem
Talán, optikai gate limmiterPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
borat26
aktív tag
válasz zetecR #25877 üzenetére
Sejtettem.
Igazából nekem az pont jó, csak a kollégám feltette ezt a keresztkérdést és nem tudtam neki rá válaszolni.ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
prmcsk
addikt
válasz zetecR #25789 üzenetére
Most akkor valaki leírná tömören és ungárisul is a lényeget ?
Hiába na, a kor...Én még szovjetül tanultam, ezért nem egyértelmű számomra, hogy mindenki szpíkelni angol...
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz zetecR #25643 üzenetére
Én glicerinnel szoktam, de sokan szilikont használnak.
Vigyázat ! Nem fújjúk, mint állat, mert ami jó lehet a guminak, az nem jó a papírnak.
Hátulról kezdünk. Fültisztítóra keveset mártogat és nem áztatva kenünk és csak a gumira. Majd jöhet az eleje.
Ha spray: Fújunk kis pohárba és kenünk...
Szerk: Igen, érdemes. Kitolhatjuk vele az élettartamát és nem kell havonta...
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
pps1
senior tag
válasz zetecR #25245 üzenetére
Melyiket? A mostani ládáján 2 db hosszú-keskeny slicc van, a fortissimo bandpass portjának meg 300-400 cm2 a felülete, ami egyszerűbb az üléstámlán keresztül bevezetni. Ha mégis felfelé akarná vezetni valaki, vigyázni kell rá, nehogy túl hosszú legyen, ami elhangolja a ládát. Nagy általánosságban 16-22 cm a hossza.
"Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
PowerBuldog
veterán
válasz zetecR #23666 üzenetére
Ahogy nézem az árát az majdnem annyi mint amit az egész műveletre szánok. (egy lassan 20 éves kocsiba nem akarok drágább hangcuccot rakni mint amibe maga az autó került, lényeg hogy viszonylag tisztán szóljon)
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
HabyRolika
tag
válasz zetecR #22155 üzenetére
nem! csak jelenleg ez a legalkalmasabb hely a fotózásra a szobámba mivel a többi részén egy más dolgok vannak szétszórva most végeztem az éjszakai műszakkal és ilyenkor "atomvillanás" szerű állapotok uralkodnak a szobámba
Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
BBéci
legenda
válasz zetecR #21673 üzenetére
Szeretem azokat is, de annyira zavarnak a minőségi hiányosságok, hogy képtelen vagyok végighallgatni. Néha előfordulnak kivételek, például Chic, Delegation, Shalamar lemezeimmel, mert képtelen voltam felhajtani jobb minőségű kiadásokat. Persze ezek 20-30 éves felvételek, de attól még lehetnének kiválóak.
Sokáig csak - a maguk nemében kiváló és drága - házimozi erősítőkkel szólt a zene is, pár éve egészítettem ki sztereóval.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz zetecR #21659 üzenetére
Ezt meg miből következtetted ki? Feltételezed, hogy a lemezeim kielégítő hangminőségű fele nem olyan zenéket tartalmaz, amiket szeretek?
Amikor egy Stockfish lemezt teszek a lejátszóba, valósággal megtáltosodik, kihozza belőle a rejtett tartalékokat, a finomságokat.(#21663) gsc73
El sem tudod képzelni, hogy létezik ember, aki nem hallgat MP3-at? Nem letöltött, adatkomprimált (veszteségesen tömörített) zenéken szocializálódott, hanem bement az üzletbe és pénzért vett CD-ket, vinyl korongokat?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dr V
őstag
válasz zetecR #21523 üzenetére
Mivel a fejegységekről nem találtam teszteket, mint az autókról...
Gondolom egy erősítővel többet fogyaszt a teljes rendszer, mint anélkül, azonos hangszórón. De kb 2 órát normál hangerőn kibírna az akks erősítővel, 4 hangszórón?
Ezen erősítőket talátam. (sztem ennek legalább a fele felejtős)
Phonocar
Sokféle
Daewoo
JVC
Interconti
Jackson fox
Crunch
AlpinEbből JVC és az alpin tetszik. És igen, feltünt, h alpin és nem alpine.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
BBéci
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Interactive Brokers társalgó
- Google Pixel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- NIOH
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest