Hirdetés
- 3D nyomtatás
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe fiú
senior tag
Üdvözlet az uraknak, olyan problémám lenne,hogy vettem egy Impact 5712DVC mélyet amit a gazdája úgy használt,hogy csak egy tekercs volt bekötve, be szerettem volna kötni sorosan( egyik tekercs +-as összekötve másik tekercs - val, + és - a szabadon levő csatikra) és ebben az esetben a mélynek fura hangja van, mintha az egyik tekercs döglött lenne, visszakötve egy tekercsre csak hibátlanul szól.
Sajnos párhuzamos kötést nem tudom kipróbálni mert az erőm nem bírja. Valaki tudja mi lehet a gond? Egyik tekercs gyengébb lett a másikhoz képest, vagy én szúrnám el a soros kötést?
Illetve mennyire egészséges csak egy tekercset hajtani?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- 3D nyomtatás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Használt laptopok piaci ár alatt
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest