Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
ELöször is B-U-É-K mindenkinek
Másodszor beszereltem az általatok ajánlott audio system mx-et tesom kocsijába,igaz féltem töle de csak szét jött az ajtó
Primán szól,valszeg lesz mellé egy erősitő is és késöbb majd az fogja hajtani,gondolom akkor még jobb lesz.Igy hát csak megakartam köszönni mindenkinek aki segitett ,nélkületek nem ment volna..
-
G.Zs.
senior tag
BÚÉK minden topiklakónak!
-
k-feri65
senior tag
BUÉK
-
gabo01
őstag
Boldog új évet kívánok én is mindenkinek!
-
Az-X
őstag
BUÉK mindenkinek!
-
footy
addikt
válasz
oliver7777 #16092 üzenetére
Sajnos nem tudom hol lehet kapni, en Nemetbol rendeltem 2-t, de az egyik hibas volt a masikat meg egy baratom hasznalja. (Multkor emlitette, hogy lehet valt fejegyseget, ha gondolod megkerdezem tole). A JVC-t nem ismerem, de a Clarionnak nagyon tetszett a hangja (BBE-MP-vel szerintem szinez, de akkor is
)
-
gabo01
őstag
Ma voltam Rodolpho-nál 1 villámlátogatásra (3-tól 9-ig
)!
Bekerült a Mosconi, visszakerültek a Jr kickek és magasak és beállította a rendszert! Nem kicsit alapos a srác!!!
Egyenlőre járatódik az erősítő de érezhető már most, hogy van benne potenciál!
Január második felében viszem le az autót pár napra le lesz zárva az ajtón a nagy nyílás bepróbálunk egy Phase II kicket és Tchernov kábel tesztautóvá válik a gép! -
G.Zs.
senior tag
Nah, ma beköltözik egy AS Radion 10 Plus a kocsiba. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
k-feri65
senior tag
Urak ötleteket várnék,,,,hol lehet ilyen kondikat venni,kishazánkban...ami még minőségben jó is??
-
orbano
félisten
válasz
rudi77 #16075 üzenetére
Azzal kezd, hogy meghatározod milyen nívójú rendszert akarsz, mennyit akarsz rákölteni, mennyire szeretnél a kocsihoz hozzányúlni, és hogy milyen zenét preferálsz. Az oké, hogy mindenfélét hallgatsz, mindenki ezt teszi, de csak van olyan stílus, vagy előadó, akinek a megszólalási minőségére érzékenyebb vagy. Engem pl. nem érdekel, hogy mennyire eszementül jól szól a kocsiban az elektronikus zene, ha a jazz tökéletes. G.Zs.-nél ugyanakkor kizáró tényező, ha a tüctüc nem hozza az általa elvárt nívót.
-
rudi77
tag
válasz
orbano #16074 üzenetére
Most cseréltem autót és teljesen új rendszert szeretnék.
Fejegységgel kezdem aztán jöhet a többi.
Kerestem de sajna én nem találok olyan usb-s fejegységet ami a lossless zenéket is letudná játszani. Zene stílus az vegyes.
Hát a divx és a monitor kimenet csak a gyerekek miatt szeretném de ha 80 eft keretbe nem fér bele akkor megoldom másképpen nekik. -
rudi77
tag
Jó hangzású (1din) usb-s fejegységet körözök.
Elsődleges szempont a hangminőség!
Ha beleférne az árba jó lenne egy monitor kímenet és divx lejátszás is!
Ár max: 80 eftRemélem tudtok jó ajánlatokkal megbombázni!
-
orbano
félisten
válasz
oliver7777 #16071 üzenetére
csínján a hátulra beszerelt hangszórókkal ebben a topikban, ez itt nálunk véres rongy
Ha Neked a fícsörök fontosak, akkor biztos jó ez a cucc, a többségünknek egy ilyen fejegység értéktelen, persze ettől az igényeidet kielégítheti, biztos nem egy silány fejegység. Mi inkább a hangbeállítások kínálatát, és a fejegységgel ezeken keresztül elérhető hingminőséget nézzük.
-
oliver7777
tag
válasz
orbano #16064 üzenetére
Egy C3-ba menne. Nincs komoly "rendszerem", elől 2db 16-os Mac + csipogók, hátul 2db 13-as Mac, amik eddig egy Blaupunkt SantaCruz-zal üzemeltek, ami fejhibás lett. Nekem ez a fejegység a dizájn (2 din-es) miatt teszett meg + Bluetooth kihangosítás miatt (más fejegységekben csak előkészítés van, amihez pl. Alpine esetén 40ezer pluszba a modul) + távirányító. Nekem még az AUX, USB, meg mp3 CD lejátszás a szempont, de ez utóbbiakat már a belépő modellek is tudják. Egyébként nem értek nagyon a fejegységekhez, nem tudom mit érdemes még figyelni a specifikációban. Egyébként az ára 63k lenne.
Köszi!
-
orbano
félisten
válasz
oliver7777 #16063 üzenetére
Itt a tudasahoz kepest szerintem mindenkinek draga. Az usb-rol wav mondjuk szimpi, csak ilyen fejen semmit nem er. Mihez kell?
-
oliver7777
tag
Mi a véleményetek erről a fejegységről:
JVC KW-XR811Köszi!
-
orbano
félisten
válasz
Laybee #16044 üzenetére
lényegében nincs sajnos. mondjuk ilyen tudás mellé tök fölösleges egy olyan USB, ami nem kezel lossless anyagokat. még az ipodos losslessezés is sokkal gyengébb a CDnél, legalábbis az RSII adaptere nagyon száraz hangot adott ki magából, érezhetően jobb hangja volt a fej saját futóművével...
-
cicmanyek
aktív tag
válasz
gabo01 #16034 üzenetére
Még azért nem tökéletes a boldogság , de előjöttek azok a hangok vagy inkább érzések amik a régi Clarion fejemnél voltak.
Valahogy az Alpine nekem túl steril volt.
Holnap a Lurdyban lesz egy jó nagy állítgatás , a cross úgy tűnik elsőre sikerült , de holnap majd jól leszarozzák... -
k-feri65
senior tag
válasz
wtf.afk.noob #16055 üzenetére
passz..én sosem gerjedtem az ilyen ipod aux usb-kre,,ezért nem is olvastam róla semmit
nem tudom...rádió antennám sincs... -
rooland
senior tag
válasz
k-feri65 #16051 üzenetére
na én a 6051 mellett döntöttem. szeptember óta van meg. mihelyt bekerülnek végre a neotech RCA-k biampolni is tudom a Kicx-et, a hangváltója tudja szerencsére. a kick teteje, meg a magas alja ugye fix gyári lesz a hangváltóból (valahol 2k körül asszem), de legalább tudok játszani a hangerő viszonyokkal és 5 csatornán az időkorral. remélem nagyot dob rajta.
-
rooland
senior tag
válasz
k-feri65 #16049 üzenetére
Ha kiadnák a KDC-6051u-t full aktívban, már venném is meg. A KIV-700 szép, szép, de nem használnám ki, abba hiába tennék bele, bár szerintem ez kb legtöbbünkre igaz lenne.
Akinek meg az a lényeg, hogy 3x8 centin nézzen filmet, vagy rázzák a bulák egy dúm pá dum pá dúm pá dum pá-ra azt meg úgysem érdekli hány hertzen van vágva a kick. -
k-feri65
senior tag
-
orbano
félisten
válasz
wtf.afk.noob #16040 üzenetére
tudod a vágási frekiket és az időkorrekciót állítani 6 csatornára (ebből neked 4 kell), ezáltal szinte tökéletes hangzást tudsz produkálni a kocsiban. ráadásul szebb a hang, ami kijön belőle, nívósabbak az alkatrészek ("ebben még van anyag" kategória).
9835 nem tudom támogatja-e az ipod adaptert, nézz utána valahol. -
k-feri65
senior tag
válasz
wtf.afk.noob #16040 üzenetére
ez még azoknál is szebb HANGU készülék
Viktor beelőzött
)
-
orbano
félisten
válasz
wtf.afk.noob #16036 üzenetére
ez jobb hangú egyébként: [link]
-
orbano
félisten
válasz
wtf.afk.noob #16036 üzenetére
azt, hogy egy külső adapterrel tudod róla vezérelni az ipodot. KCA-420 vagy valami ilyesmi a típusa
-
k-feri65
senior tag
holnap lurdizik valaki??
-
cicmanyek
aktív tag
Nos bekerült ma a kocsiba a 958-as fej , meg összekötöttem mindent...
Első benyomások: várakozáson felül teljesít minden tekintetben...
Komoly mélytartomány , részletes , gazdag magasak , középben meg mindig erős voltam...
Szóval elsőre üt mindent , persze még nagyon az elején járok , de nagyon komoly potenciált látok benne.
Nagyon úgy tűnik , hogy eléggé passzol a fej-erő-szett kombó(óriási köszönet emmzolee barátomnak , aki egy kopó szívósságával nem várt eredményre jutott az erősítőmmel).
És a végén egy rejtett üzenet annak a barátomnak aki csak read onlyban olvassa a topikot , hogy olyan lesz , hogy egy F1 Status erő sem állhat az utamba... -
k-feri65
senior tag
válasz
wtf.afk.noob #16029 üzenetére
-
k-feri65
senior tag
válasz
wtf.afk.noob #16029 üzenetére
-
Norbi14
senior tag
Ha a mélyláda beépített erősítős attól lehet rá kötni külön erősítőt? Jobb lesz?
-
orbano
félisten
válasz
wtf.afk.noob #16024 üzenetére
ebből a pénzből vehetsz használtan egy full aktív fejet, egy jó szettel és 4 csatornás erősíővel. ugyan bukod az USB/SD és egyéb nyalánkságokat, cserébe viszont kategóriákkal jobb hangminőséged lesz.
Használt aktív fejet kapsz 45-ből
Egy jó Alpine erősítő, ami itt bevált egyeseknek, azt ilyen 15-ből kapol
egy használható szett megvan kb. 25-30 körül
persze a beépítést még hozzá kell kalkulálnod, de azt nem aktív esetben is (kábelezés, biztik, bitumen, "ajtópanel") -
wtf.afk.noob
csendes tag
és a rádió fej egysége?
-
orbano
félisten
válasz
wtf.afk.noob #16022 üzenetére
inkább nézz valami nem macaudiot, esetleg használt cuccot. a gyári "hifi"-nél minden, minden hangerőn jobb
-
wtf.afk.noob
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy új Peugeot 308-at és szeretnék bele normális hangcuccot. Érdemes lecserélni benne a gyárit? Terv szerint egy [link] ilyen hifi fejegységet vennék. A másik pedig, hogy nem vagyok az a RAJ típus aki üvölteti a zenét, de szeretem ha valami tisztán szól, ezért arra gondoltam, hogy beszereltetnék egy [link] ilyen hangcuccot is. Érdemes beszereltetni, vagy normál hangerőn nem lesz különbség a gyári és e között?
Előre is köszi! -
Prego
senior tag
Nah eldöntetett:
A csávóka eladta a JVC-jét, persze erről az anyja értesített amikor felhívtam hogy akkor ott leszek megbeszélt helyen megbeszélt időben, szal melóhelytől útba esett az electro store: volt Pioneer , meg ugyanez pirosban. Holnap reggel irány a műhely oszt beheggesztik még pár ezerért ...
Azért köszi a segítséget. -
Prego
senior tag
válasz
orbano #16012 üzenetére
Benyaköltség annyi lenne mint ha kifizetném
Ez a kettő S-MOSFET-es, eksönös
http://www.electrostore.hu/index.php?open_product_name=Sony%20CDX-GT35U%20CD/MP3-s%20r%C3%A1di%C3%B3http://www.electrostore.hu/index.php?open_product_name=Sony%20CDX-GT450U%20CD/MP3-s%20r%C3%A1di%C3%B3
-
-
Prego
senior tag
Gyors kérdésem lenne: holnapra már egyeztettem időpontyot hifissel ki-be szerelésre.
Ma elvileg sikerül átvennem használtan egy JVC fejegységet, de ha mégse jönne össze a biznisz, elmegyek egy boltba venni. belépő szintű USB-s fejegységet szeretnék, kiépített hangcucc nincs a kocsiba, csak gyári hangszórók. Ezek közül melyik lenne a legjobb (elvesztem a MOSFET, S-MOSFET és egyéb részletek erejében)?
http://electrostore.hu/open_group-55.htm
(inkább nem linkelem be egyesével, ár szerint rendezve a LG LCS500UR-tól Pioneer DEH-142UB-ig, tehát 18-22e Ft os kategória)
Köszi -
cicmanyek
aktív tag
Ha valakinek lenne elfekvőben rca-ja 1 pár otthonra tesztelni azt szívesen venném...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Óra topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync