- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós kamerák
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
Sziasztok!
Nemsokára szeretnék vásárolni egy Sapphire 4670-et 1GB-ost DDR3-ast(19,5k). Főleg azért, mert nincs rajta tápcsatlakozóEzzel át is akarom vészelni a HD5xxx szériát.
Szeretném egy kicsit húzni is. Szerintetek a 830/930-at bírná alapfeszültségen? Techpowerup bios adatbázis szerint ez 1.250V. -
vviktor1
aktív tag
válasz
uszkart #6594 üzenetére
Akkor mégegy tanács, ha teheted a gddr4-es verziót válaszd, [link]
Csendes hűtője (főleg) és valamivel magasabb órajelei miatt megéri azt a kis pluszpénzt
Már van belőle 1Gb-os is, ha számít. Viszont ha kell a hagyományos tv kimenet az ezen nincs csak hdmi, erre figyelj. -
uszkart
tag
Ok!
Hát, ha ti mondjátok, akkor valszeg benevezek a sapphire-ra!
Végül is a lényeg az, hogy egy 2600xt-t akarok lecserélni, hiszen az a szűk keresztmetszet!Köszi!
-
-
uszkart
tag
Hi!
Akkor most meddig kell húznom az E4600@2,4-et, hogy meghajtson egy 4670-et?
Csak mert lehet, hogy még egy kajak processzor hűtőt is vennem kell a gyári helyett? -
Üdv
Most vettem egy Gainvard 4650-es karit
1. re nagyon tetszik ,csendes pici s elég gyors
Ami negativum hogy a catalist 650/450 ig engedi a tuningot ,a kártyát kiteszteltem 680/500 on atomstabil. Az a problémám ha átirom a biost akkor utánna nem ismeri fel a catalist hogy ati kártya (reklamás is irás elött hogy nem jó sz s/m szám). A TechPowerUp on találtam hozzá egy Asus-os biost ,ami szép ,szerkezthetö s müxik is de abban meg nem megy a ventillator vezérlés. Nincs valakinek hasonló kártyája ami-n műxik a ventillátor vezérlés s lementené nekem a biosát? -
Gyuri27
félisten
Én meg arra gondolok, hogy zsolesz ha kipótolta volna (azt a laza 8k-t) azt vettem volna.
Amúgy nekem matx házam van. Elég kicsi benne a hely. A 3850 is alig fért el. Ez viszont pont pöpec. Majd valami 40nm-s 4770 kistesó ami tápcsati nélkül müködik kell majd nekem. Ha lesz olyan. Ha nem akkor 5670Aggregátor: tehát minden merci szalonba dolgozó embernek mercije van. Aki villát, árul vagy lakást a várba az maga is ilyen helyen helyen lakik?
-
Gyuri27
félisten
Megvan a zafir 4670 gddr4-m.
Így első re jó kis cucc. -
diegho
nagyúr
venti fordulatszámot milyen progival tudom levenni? (tudom nekem volt innen először 4670-em de még 1 másodpercet nem ment gyári ventivel, viszont melóhelyes gépemben zavar a hangja 12%-on megy - sapphire 4650)
-
attiLANte
tag
Meg tudná nekem valaki mondani a GDDR4-es Sapphire idle órajeleit?
#6505-ben úgy látom, hogy ennél is 165/250MHz, csakúgy, mint a GDDR3-nál. Egy megerősítést kérnék, hogy tényleg így van-e? Köszönöm. -
törölt tag
A Rivatuner figyelmeztet rá, ha nem volt még próbálva az aktuális driverrel. De valószínűleg nem az mert a 2.24-es Riva már február végén kint volt, a 9.5 meg májusi. Kénytelen leszel pedig feltenni a CCC-t és kipróbálni azzal, ha Rivával kifagy. Vagy tegyél vissza egy régebbi driver-t. XP-t használsz?
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Riva alatt húztam a 4670-emet pontosabban 750MHz-ről 760-ra, már azt nem értem, hogy az everest nem érzékeli OC-nak, de benchmark-alatt szemetel...
Ha a ramnak adok +-at az se segít.És ha feljebb teszema csúszkát 770MHz-re, az már az everestnek 3% OC
Miért nem lehet húzni ezt a karit?
-
törölt tag
Én is egyébként elégedett vagyok vele, csak ez most kevés pénzért jó lehetőség, illetve játszok már újabb játékokkal is, amikhez sajnos a 4670 nem elég. Egyébként nem voltam én sem kajakra rajta a cserén, elvoltam a kis kompromisszumjaimmal még, csak most hirtelen jött, ki kell használnom
-
JJános
addikt
-
törölt tag
Úgy néz ki, hogy én is lecserélem a 4670-et, kis ráfizetéssel hozzájutok egy 4830-hoz. Elvileg már lezsíroztam az üzletet, most már csak le kell bonyolódnia rendesen, remélem minden jól megy majd
-
Chaser
legenda
Láttátok hogy leugrottak iponnál a a 4670 árak?
-
mcs
veterán
Hm...
DDR3as, 512 megás Sapphire HD 4650ről van-e valakinek tapasztalata?
Fogyasztás, melegedés, satöbbi? -
válasz
kisza25 #6540 üzenetére
Van baja azért a cuccnak valóban. Elkezdtem tesztelgetni, de feladtam. Nem sikerült komoly eredményt elérnem az idő rövidségén kívül. A kis kétmagosom 100%-on megy és a VGA nem tudja levenni a terhet róla.
Ráadásul nekem sehogy nem akart több szálon működni, mindig csak 1 konvertálást futtatott. Ez nem tudom, mitől függ, de fura, hogy a tesztekben meg ment...
Gyors, jobb, mmint az Avivo konverter, de sajnos ennél több előnyét eddig nem látom.
-
xxboxx
csendes tag
üdv, nekem egy Gigabyte HD4670 512mb DDR3- m vga van, ezek általában mennyit bírnak tunning terén?
-
fireproof
őstag
ja igen.de nekem memory clock nál egy kis felkiáltó jelet dob fel.ez még oké? és apránként húzzam ás mindig alkalmaz vagy egyből 800/1100 re és alkalmaz?égyp nemtudjátok mikor jön ki az Arctic Cooling Accelero L2 Pro ?
-
fireproof
őstag
HA Shappire HD4670-et húzni akarom akkor azt csak apránként? és honnan lehet tudni hogy hol van a határ amíg biztonságos? Vagy van valakinek egy jó stabil beállítása erre a karira? (Shapire HD 4670 GDDR9 as 512 mb)?
-
kisza25
félisten
kipróbáltam mükszik használja vidkarit(igaz procit is fullon) 700Mb divx-ből mpeg2(DVD 4,5Gb)15perc
ez régebben 1óra volt vagy még több
de még van mit javítaniuk, mert maxban 40-50%-ban használja ki vidkarit akkor is csak 300/500Mhz-en
egyenlőre az csak rásegít a kódolásra
minőség még nem az igazi -
kisza25
félisten
gondoltam hátha valakit itt is érdekel a GPGPU stream processing
ehhez adott ki az amd egy hotfixet
a mi karinkal is mükszik -
spájne
csendes tag
válasz
Gyuri27 #6534 üzenetére
Na nem bírtam ki, ma du-án kitakarítottam a gépet
Volt benne por rendesen.
A videókarit külön kivettem mert nem fértem hozzá. Tényleg volt por a műanyag részében.
Még nem lett letesztelve, majd jövőhéten mert nem leszek 3 napig gép közelben.
Nincs rossz hangja, szinte alig hallaniÉn még mindig vmi szoftveres dologra is gyanakszom ami elcseszte a venti szabályozást. Nem tom lehetséges e, lehet hülyeség
Na majd jövőhéten kiderül, majd írok h mi a helyzet.
-
Godimodi
tag
válasz
birozoli7800 #6529 üzenetére
Értem, köszönöm szépen.
-
gooool
őstag
Sziasztok!
A HD4650 és 4670 között az órajelen kívül van más különbség?(mindkettő Sapphire,GDDR3-as Vram-mal)
És mennyire hangos e kártyák ventije alapon,illetve terhelve?Kösz a segítséget!
-
Godimodi
tag
Üdv.Egy HD4670 mennyivel tud többet a mostani karimnál(Msi 3850oc 256mb@gpu770mhz,mem960mhz)?1280*1024ben játszom.Köszi
-
Chaser
legenda
válasz
CsiguszMaxim #6526 üzenetére
A HDMI-snek és az ultimate-nak is ennyi a ram órajele.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hali! Az a 873 Mhz normális?
Na most visszaolvasva látom hogy elvileg az 1 gigásnak kéne ilyent csinálni de ez Saph 512-es. Hát végülis az ősök gépe ők meg nem igazán játszanak szóval nem olyan nagy gond csak mégis.
-
spájne
csendes tag
-
Az-X
őstag
Persze ez lemaradt... valami ilyenre gondoltam.
-
Az-X
őstag
Urak... volna egy olyan kérdésem, hogy ez a 4670 csoda tudja egyszerre használni valahogy a 3 kimenetét? Jelenleg azért van 2 videokártya a gépemben mert 2 monitort használok, emellett van még egy projektorom amit szintén előszeretettel használok
Ha menne valahogy akkor leváltanám a mostani 2 3470-emet
-
spájne
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Lassan már féléve h egy boldog tulaja vagyok egy HIS HD4670 DDR3 512MB-nek. Eddig nagyon megvoltam vele elégedve, szépen viszi a játékokat 1280-ban. Ettől nagyobb felbontás nem is kell mivel ennyit tud a régi Philipst 19" tft-m
Pár napja viszont van vele egy kis gondom. Kb 3/4 óra játék után a venti elég hangosan felpörög kb 20mp-ig és ezt utána 5 percenként megismétli. Elég zavaró mert addig szinte nem is lehet hallani a venti hangját. Megnéztem a kártya hőmérsékletét amikor bekapcsol, ez 55 fok volt, alapon amúgy 36 fok.
Azért aggaszt ez a dolog mert eddig nem csinálta. Még akkor se amikor sokkal melegebb napok voltak mint az elmúlt 1 hétben.
A rivatuner-ben megnéztem h elvileg 60foknál kellene asszem kb 29%-on pörögnie a ventinek.
Szerintetek mi lehet a bibi? Azt hittem a catalyst 9.5 kavart be mert kb akkor kezdte ezt az egészet. Leszedtem vissza a 9.4 de ugyanúgy csinálja. Esetleg XP újra telepítés?
Vagy a rivatunerben belehet állítani a venti sebességét h mennyin pörögjön max és átírni h melyik hőmérsékletnél mennyivel pörögjön?Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
válasz
birozoli7800 #6516 üzenetére
Leteszteltem fokozatosan tuningolva is. A kártya nagyjából ugyanazokat a pontokat kapta mindig. Ezt azt jelenti, hogy egy E5200 alapon bőven elég ennek a kártyának?
A plusz MHz-ekből semmit nem profitál? -
vviktor1
aktív tag
válasz
birozoli7800 #6516 üzenetére
De minek rángassa, elég ez mindenre így is szvsz...
-
vviktor1
aktív tag
Ilyen az enyém, is és én sem hallom (34% alapon, 42 meghajtva, akkorse), kitárgyaltuk korábban, hogy a másik zafirhoz képest ez hangtalan, nálam volt mindkét fajta és örülök hogy ez mellett döntöttem mert nekem fent van a gép az asztalon a monitor mellett. Asztal alatt talán nem annyira zavaró a másik se, de azért határozottan hallani
-
zodo
nagyúr
Tiednél valóban nem halkabb, de a gyári megoldások közül az egyik leghalkabb hűtésűvel rendelkezem.
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Az lehet, hogy azok a 4670-ek amiken 2DVi csati van, azon a venti 3%on pörög alapból, a HDMI kimenetes kiadás pedig 20%-on?
Rohadt hangos a gyári venti, de most lecseréltem egy VM-103ra -
Podpupi
tag
Hello mi a velemenyetek errol a kartyarol:Gigabyte 4670 1GB DDR3 (GV-R467D3-1GI).Koszi
-
válasz
kisza25 #6499 üzenetére
Ez Club3D, alapból 2 fokozata volt, 500/750 és 750/1000, de ezt vettem le a Sapphire szintjére. A 300-at elírtam, az 250, de ez alá már tényleg nem hajlandó menni.
TothMG:
Ha a DXVA-ra gondolsz, akkor nem és nem is fog, mert az 5.1 user error. Vannak, akik annyira balfékek, hogy a DXVA szerint nem tud kódolni, de ez nem a hardvergyártók baja. A DXVA jól megy és a 4670 igencsak jó teljesítményt is nyújt ezen a téren, de a level 5.1 sose fog DXVA támogatással menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest