- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
birozoli7800
senior tag
Az a széria nagyon jó volt tuningban. 2.6-2.8 ghz körül szinte mindegyik ment minimális fesz. emeléssel. Valamelyik még többet is. Ezen az órajelen már bőven jók voltak egy 4650/4670-hez.
mod: Vissza térve az eredeti kérdéshez, egy E8400 még nagyobb vga mellé is kiváló lenne.
-
-
-
törölt tag
Hogy a 4670-es milyen felbontáshoz elég, az mindig attól függ, hogy milyen játékot futtatsz rajta. Én nem fogom pl. a MotoGP-t 1024x768-as felbontásra levenni, ha 1680x1050-ben is jóval 60 fps fölött fut, minden maxra állítva. A Crysis-t nyilván nem fogom olyan magas felbontásra és részletességre állítani.
-
Kókuszdió
nagyúr
Én is most váltottam 2X 5000+-ról 2X 7850-re,mert nagyon olcsón meglehet mostanság szerezni.A GTS250-emet kitudom vele hajtani rendesen.
Ezek a HD4650,HD4670-ek egy forintos kártyák,9500GT,9600GSO megeszi őket Szőröstül-bőröstül.Egy HD4850 1GB on,szanaszét szaggat a GTA4,ennyit a Radeonokról.Gagyi kártyák mind.Csak Nvidia,ezeknél még a 9600GT is 100X jobb.Nevetséges
-
Akkor biztos vissza veszi ez is.
Jaja, nekem is 0%-ot ír ki rá. Lehet hogy a ccc a bűnos
Chaser: valami olyasmi hangra gondoltam én is
Hát nem akarom lecserélni a kártyát addig még nem döglik ez... most még veszek rá egy hűtőt, a 12 centis artic venti már megvan rá...
Hát nem tudom, hogy ezeknél a kártyáknál számítana-e az 1 giga ram...
Amikkel játszom, azt meg lazán elviszi maxon 1440-ben... -
danih
veterán
Még szép, de az 1700 W-os
Minden viszonytás kérdése, de az kétségtelen hogy a giga megoldása a 4670-es modellek között az egyik leghangosabb (egyik szót el is hagyhatjuk). Meg persze kétségtelen hogy az ember mihez szokott előtte. Te pl. egy 8600GT-hez, ami biztos nem 55 nm-es és erősebb hűtést követel.
Én a Sapphire-t sem bírtam már.
Ezért gondolom hogy ebben a topikban hívhatjuk nyugodt szívvel porszívónak. -
SpZ
senior tag
kicsi off
Inno és 8600 gt
számomra jó/rossz
8600 gt imád fagyni, minden kiadásban asus inno stb, játékok közben meglepő dolgokat produkál néha meghal a ram stb.
Inno viszont, nos ilyen típusú 8800 gt hajtja a vasam 1éve és kifogástalan bár zabál ahogy illik, szép teljesítménnyel hálalja meg. anno 2 hónappal ezelőtt ref hűtős volt a brutális nyár miatt kapott accelero s1 rev2.-t és nincs vele baj. ref hűtővel se ment 65 fok felé a hő. -
JJános
addikt
Nekem valahogy a 8600gt első ránézésre nem volt szimpatikus.
A 76gt-be én is zalmant vettem VF700. A mérete miatt, és a nyákja miatt nehezen tettem be, vettem ki. És a gyári pasztát hamar leszedtem, és boltban vettem ezüst színűt, és azt raktam rá.A 4670 mint a cövek úgy áll, bár az enyém dupla slotos is, és ezért két csavarral rögzül.
-
szilchi
őstag
Akkor jól van
.A laptop X1400-as kártyáján is ment,igaz csak minimumon.Remélem ezen kicsivel jobb lesz.
Ja és ha csak LCD tv-t használok,akkor hogy kössem össze a géppel?HDMI-n vagy DVI-n keresztül átalakítóval?A Tv-n csak HDMI kimenet van,Dvi nincs.Van még egy régi Crt monitorom,de azt inkább kihagynám.
-
JJános
addikt
Hát igen. Mindent sajnos nem lehet écérré.
Alacsony fogyasztás, jó venti, de hát ennek a jó kis kártyának is meg lehet találni a falait. De teszem is hozzá mindjárt, hogy nekem a legjobb választás volt.
Barátommal már hetekkel, hónapokkal előtte stíröltük a zsugákat. Az árfekvés adott volt, és a legjobb ár/érték arányt ez a kártya kínálta. Amikor meg ezt a Sapphire kártyát találtuk, felordítottunk. Ez lesz az! -
Chaser
legenda
Lehet hogy azt se szerette
Régebbi játékoknál könnyebben előjöhet driver gond.
#7118 pmheros: A 4830-am is kb ilyen hőfokokat produkál szintén kellemes hanggal, nem is hangja van, inkább a motornak van valami búgása.
#7124 xil: Bőven jó az a proci 4670-hez, 1 gigásat felesleges venni sztem, inkább a gépbe vegyél még 2-t, annak érezni fogod a hatását.
Többieknek: Alternatíva 4670 helyett, ha erősebbet akarsz vmivel drágábban. Mint kiderült a sapphire egyedi NYÁK-os cuccot csinált, rövidebb is mint a ref, és lecsökkenthette a fogyasztást is, 2D-ben e5200 procival 67-68W-ot mérek, igp-vel volt 50, furmark alatt 140W átlag, de itt már a proci is terhelve van, a vga loadon ehet 75-90W-ot.
-
Chaser
legenda
Hogy tenne már
Én meg a lingóban voltam ma, kicserélték a gyári döglött BD-met, kérdeztem a sráctól hogy kaptak-e negatív visszajelzést a GB 4670-ről, aszonta' nem. kb 50-et adtak el, holnap ha minden igaz megyek és meghallgatom náluk a csodát
Éppen akkor voltam benn mikor bevételezték a cuccokat.
szerk: Van LCD tv-d? Ha van nézd már meg HDMI-n mit működik, elég érdekes dolgokat produkált anno az enyém egy philips tv-vel.
-
Gyuri27
félisten
Az ut3 müködik simán. Tessék azzal játszani.
Aggregátor: a fogyasztás csak egy dolog. De mint mondtam ott a méret. Nekem egy matx házban nem mindegy a hossz. Az sem mindegy, hogy ennek nem kell madzag a tápból. Meg egy 1000-be lefogadom egy marék sz.r ellenébe, hogy a zafir gddr4 halkabb jóval mint a zafir 4830.
-
Dolby
senior tag
Szia!
Ilyen kártyát vettél? Épp most gondolkodom 4670es vásárlásában a gépembe, de még nem jutottam dűlőre hogy megéri-e a sapphire ddr4-es 19e-ért. Igazából a csend lenne a lényeg, a proci miatt a ddr4 nem számít mert nem hajtja ki amúgy sem bármelyik verziót veszem, de erről volt mindenki egyértelműen jó véleménnyel.
-
zodo
nagyúr
Kicsit megkésve, nálam ilyen.
2xMSAA , minden effekt bekapcsolva medium-on ,kivéve a szelet.
Természetessen , alap órajelen ! -
törölt tag
Nekem a 2 magos csodával alapórajelen is megy ultra high-ben 1280-ban 2xAA, de nagyritkán leesik 30 alá a minimum FPS, de ha nem méred, nem veszed észre. Biztonságosabban érzi magát egy egészséges tuninggal, kicsit kell csak rántani rajta, akkor viszont már nem is mérheted
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék hozzá Deepcool Mystique 240 vihütő
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest