- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
Hali el még a topic?
4650 xfx pcie 1gb
Win7 64 bitDriver t keresek de nem találok.
AMD oldal kihuzva hibás a 13.9 es. Rossz hibás felbontasok.
Catalyst gondolom jó lenne hozzá vagy omega.
Gyári Driver nem találok.Köszi.
-
GaryNomy
újonc
Üdv!
Kérdésem annyi lenne, hogy egy ASRock 775i65G alaplap
http://www.asrock.com/mb/Intel/775i65G/minden gond nélkül összefér-e a HD 4650 kártyával?
http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?Pid=6D6C83B8-8009-4C58-A88E-26BE69A510ED&tag=download&lang=engTermészetesen AGP foglalattal.
Köszönöm a választ! -
törölt tag
válasz
Norbi095HUN #10668 üzenetére
Üdv!
Ultimate-->Pro updaten keresztül szerintem nem tudsz upgradelni. -csak azonos szintűre. (kivétel, ha tört a rendszer, akkor ugye nem számít, mert oda mész ahova akarsz
)
A 4-es szériára a topik alapján 10.4 12.6 és a Wddm 1.1 driver amivel szárnyal.
Ha jól vettem ki, nincs szükséged Catalyst-ra, így neked a Wddm 1.1 tökéletes lesz . (Elméletben)
Hardverazonosító alapján Microsoft Catalog oldalán (only IE11) tudsz keresni drivert, ami whql.
Monitor felbontás mizériát nem értem,amennyiben under/overscan-el úgy azt regedit-ből betudod állítani, mint ahogy a Catalyst beállításait is.
Nyugodtan tedd fel , 1 hónapos downgrade van, nem tiszta telepítés esetén, továbbá ha 7-ről frissítesz sok illesztőt megtart.
Saját tapasztalatok, felelősséget nem vállalok érte. -
Norbi095HUN
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék Windows 10-et telepiteni a gépemre, azonban van egy-két olyan dolog amiatt nem tudok bele kezdeni, és lehet nem is fog menni. Upgrade-elni szeretném a rendszert Win7 ult.-ról Win10 Pro-ra, ha lehet.Először is a gépem:
Intel Core 2 Duo E6300 CPU
Ati Radeon HD 4770 [Igen tudom hogy nem 4650 de nem él az én kártyám topikja.]
4GB Ram
És most Win7A Problémám pedig a következő: Az AMD Oldalán csak Windows 8 64bit-es driver-van ehhez a videókártyához. Windows 10-hez pedig egy a Win10 általal fog felrakni egy bizonyos verziójú drivert, amiben hála istennek elvileg Catalyst sincsen, nekem pedig 1920X1080-as a monitorom, ezért lehett hogy - fekete keret lenne a képernyőn Win10-el.
Namost énnem tudom, hogy netán valaki próbálta-e már a Windows 10-et felrakni Ati Radeon HD 4xxx-es szériából, ráadásul 1920x1080-as monitorral, kiváncsi volnék hogy volt-e neki fekete keret, tudott-e minecraftozni, vagy akármi mással játszani úgy mint Windows 7-en, ja és hogyan tudnék akkor CCC-t varázsolni rá egyáltalán?! Vagy ha nem is kell, akkor csak müködjön normálisan
Előre is Nagyon Köszönöm a tippeket! -
törölt tag
Üdv mindenkinek !
Catalyst Cc-t keresek egy Hp pavilion dv7 Mobility Radeon 4650 1Gb-hoz, illetve a valaha készített legmegfelelőbb illesztőt, ehhez a típushoz.
PCI\VEN_1002&DEV_9480&SUBSYS_363A103C
PCI\VEN_1002&DEV_9480&CC_0300
Az update Whql driverrel mondhatni egész jó, csak így bukom a beállításokat, illetve játékban bizonyos pontokon elmosódik a kép.
Utolsó 13.1/13.4 Catalysttal viszont jóval gyengébb.Köszönöm.
-
t.tomi
tag
válasz
t.tomi #10665 üzenetére
Hiba elhárítva - addig kutakodtam a neten, amíg találtam megoldást.
Egyébként azokra az alaplapokra jellemző, amelyek átmenetek 2 platform között:
Nekem az alaplapom kezeli az AGP és PCIe kártyákat is.
Szóval töröltem a 2 drivert, majd a BIOS-ban az elsődleges grafikai slot-ot PCI-ra állítva a Win10 visszatelepíti a drivereket és felismeri a HD 4670-es kártyát és telepíti is a gpu drivert.
Majd újraindítás, BIOS-ban visszaállít PCIe-re az elsődleges grafikus kártyát.
Most már csak a Catalyst nem megy -
t.tomi
tag
válasz
bugizozi #10664 üzenetére
Kösz, próbálkoztam vele.
Az a gondom, h nincs videokártya az eszközkeszelőben és hiába adnám hozzá új hardverként, nem találja a gpu-t.Csak 1 microsoft generic gpu driver van betöltve, de ezt sem tudom frissíteni.Viszont találtam 2 hibakódot:
via PCI to PCI bridge , kód 12 - nincs erőforrás
via PCI to PCIE bridge, kód 31 - nem tudja a drivert betölteni.Lehet , h itt van a kutya elásva.
Az az érdekes, h Win7 alatt nincs ilyen hibám... -
t.tomi
tag
Sziasztok,
eljutottam odáig, h a Win10-et sikerült feltelepítenem a régi gépemre. (Elég küzdelmes dolog volt)
Viszont az ATI RADEON HD 4670 PCI-E kártyához nem tudok drivert telepíteni.
Valakinek megy a Win10 ezzel a grafikus kártyával?
Melyik drivert használjátok?Kösz
Tamás
-
goku_sama
tag
Sziasztok,
Egy Ati Radeon HD 4650 (RV730) PCI-E videókártyám van.
Windows 10 frissítést követően a windows eszközkezelőben Code 12 hibát jelez a PCI-E gyükérhub-nál, viszont nem ír más eszköznél konfliktust.Valaki esetleg tapasztalt hasonlót, vagy van ötlete, hogy mi lehet a megoldás?
köszönettel,
goku -
kisFred
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy atikmpag.sys bsod-t win 8.1 alatt nemrég. Nem foglalkoztam vele nagyon, restart hátha megjavul. Ment is rendesen majd NBA 2K14 meccsjátszásnál fagyás kikapcsolás. Bekapcsoltam a gépet s zöldcsíkos kép karakterhibák meg minden ami egy vga memóriahibánál szokott lenni. Linux-ot bebootoltam hátha csak driver hiba de maradt a zöld meg mindenféle szinű csíkozódás meg minden. Na aztán rátaláltam a videokártya sütésre mondom egye fene megpróbáljuk. 200 C°-on 6 perc sütés után megvártam hogy kihűljön. Majd csodák csodájára eltünt a memóriahiba és minden egyéb azóta szépen produkál. Tehát ha másnak is lenne ilyen hibája akkor ezt tudnám javasolni. Tudom hogy nem valami megszokott módszer meg valaki nem meri hátha valami baja lesz, de azért próbálja meg!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tex Murphy #10654 üzenetére
XP alá van Legacy 14.4, de attól felfelé nincs.
-
RootRulez
félisten
Hamarosan a kezem ügyébe kerül egy HD4670-es VGA. Most nézem, hogy elálltak a driver támogatásával 13.9-nél?
-
bugizozi
őstag
válasz
songoku1981 #10649 üzenetére
Milyen az alaplapod?
-
songoku1981
tag
Sziasztok
Kezdő számítógépes vagyok Van egy Intel P4-es procis gépem Win7 van rajta. Eddig Giforce G210 512MB os videókártya volt benne Most vettem egy asus radeon HD5450 1GB videokártyát vadi újan. Mikor beletettem és elindítom a gépet nem képet. Mi lehet a baj? A videókártya rossz vagy a gép hogy régi nem ismeri fel?
Köszönettel: Zsolt -
CJ4567
nagyúr
Sziasztok.
Megvan az E8400-am(3.6GHZ-re húzva), és a kérdésem a következő: Meddig lehet húzni a videókártyát? Most 780/900-an van. -
CJ4567
nagyúr
válasz
birozoli7800 #10639 üzenetére
E6300 E6750 szintjére húzva kevés, 50-70% a cpu kihasználtsága.
-
birozoli7800
senior tag
Az a széria nagyon jó volt tuningban. 2.6-2.8 ghz körül szinte mindegyik ment minimális fesz. emeléssel. Valamelyik még többet is. Ezen az órajelen már bőven jók voltak egy 4650/4670-hez.
mod: Vissza térve az eredeti kérdéshez, egy E8400 még nagyobb vga mellé is kiváló lenne.
-
glutamin
őstag
Játékoktól is nagyon függ a dolog. Pl GTA4 vagy multis játékok esetén bizony jól jön a bikaerős sokmagos CPU. LGA 775 vonalon most jó lehetőség venni olcsón egy 771-es 4 magos XEON-t és azt beműteni az alaplapba. Ezzel pár évig még kitolható a régi rendszer élettartama.
-
mcs
veterán
válasz
birozoli7800 #10639 üzenetére
Azért azt biztosan eléggé meg kellett húzni ahhoz, hogy rendesen kihajtsa.
Bár az Athlon X2 7850BE gyengébb húzva is, mint egy úgyszintén húzott E2xxx, de utána néhol az X3 450 megváltás volt az akkori Asus HD 4670esemnek. -
CJ4567
nagyúr
Sziasztok.
Egy E8400-as mennyire hajtja ki ezt a videókártyát? -
CJ4567
nagyúr
Sziasztok.
Egy 9500GT-ről váltok, és a kérdésem a következő: itt is sokat gyorsítanak az új driverek? -
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Radeon HD 4670 1GB kártya, amivel valamiért játék közben 3-4 perc után BSOD-t kapok, "0x00000116" kóddal. Dump reader szerint a "atikmpag.sys" driver a bűnös, úgyhogy próbálkoztam régebbi drivert is, új windowst is, de a hiba marad. Tudna valaki segíteni hogy mit tudok vele tenni? Régebben semmi baja nem volt, ugyanez a kártya, ugyanezeket a játékokat gond nélkül vitte.
Előre is köszönöm!
-
donmackó
addikt
válasz
sztomi09 #10621 üzenetére
Akkor ott valami gond lehet a karival (esetleg alaplap/táp), mert nekem gond nélkül műxik win7-en. 24/7-ben megy a pc-ről a torrent, egy Asus p4p800se(integrált gpu nélküli) lapban 500 wattos táppal. És nem ír a win konkrét típust, csak annyit hogy ati radeon hd 4600 series ( de egyébként szintén sapphire radeon hd4650 1gb ddr2 agp 8x van).
-
sztomi09
csendes tag
Sapphre Radeon HD4650. A gyártótól van a driver. Esetleg az nem lehet gond, hogy a gép nem HD4650-nek ismeri fel a kártyát hanem HD4670-nek?!
-
-
sztomi09
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HD4650 AGP-s 1 GB-os videokártyám! A következő a gondom! Windows 7 Enterprise-t használok és valamiért a játékok közben a videokártya vezérlő leáll majd újraindul de ezt nagy rendszerességgel csinálja! Mi lehet a gond?
Az alaplap: ASUS P5PE-VM
Intel 2 magos processzor
2 giga DDR1 ram -
arnyekxxx
veterán
Üdv!
Tudok olyan videokonvertálo programot ami tudja használni hardveres gyorsítással a 4650-et?
-
Daemos
tag
válasz
800.henrik #10605 üzenetére
Megfogadom tanácsod!!
Köszönöm a segítőkész válaszod
-
Daemos
tag
válasz
800.henrik #10603 üzenetére
Megnéztem a dátumot és
ettől függetlenül se lenne jobb a 2013-as win7-es driver ami az AMD honlapján van ?
-
Daemos
tag
Sziasztok.
Nekem ez a fajta videokártyám van és jelenleg 8.1 Windowst használok és a windows frissítéseken keresztül szedtem le hozzá videokártya drivert.
Meg szeretném kérdezni hogy az jó hozzá vagy szedjem le inkább a honlapján lévő 2011-es win7-es támogatással lévő drivert vagy ti mit ajánlotok, melyik driverrel tudom kihozni a legtöbbet belőle ?
Elő re is köszönöm .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Hardcore café
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- gerner1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon RX 7900XTX 24GB 3év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest