- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós kamerák
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kártya vásárlás előtt állok, és nem tudom melyik kártyát vegyem.
4670 vagy 9600 gt. Szerintetek? Csak ez a 2 kari jöhet szóba, más nem.
Melyik lenne jó a gépemhez? (az aláírásban a konfig) -
Atnhony
csendes tag
Hali. Annyi lenne a kérdésem, hogy egy nForce chipsetes alaplap mennyire működik jól egy HD4670-es karival?
-
-KP-
addikt
Azt olvastam nemrég, hogy az Amd ősszel kiszórja olcsón a maradkék dx10-es kártyáit, az elkövetkező dx11-es generáció miatt. Ha ez igaz szerintetek mikor lesznek mélyponton a kártyák árai? Esetleg érdemes várni 1-2 hónapot? 16-17k környékén néztem ki magamnak egy 4670-est.
-
-
vviktor1
aktív tag
Lányom Galaxy féle 86gt-jén van szinte ugyanez a hűtés, nekem is van egy vf700 talonba, a Sapphire-ra biztos nem megy rá, de gyanítom nem is lenne jobb mint ami rajta van gyárilag a mienken.
Gyuri: nem lesz olyan rossz az, a Galaxy nem rakott gagyi hűtőt a cuccaira (ránézésre ugyanez a hűtő), sőt gyárilag zalmannal szerelt sorozatai is voltak, volt ilyen 73gt-m és 76gt-m is.
-
Stirbi
addikt
üdv all.
ha jol vettem észre akkor már ugy kezdték el gyártani a 4670es szériát, h nincs rajta cf csatlakozás? pl az uj asus eah4670 en sem láttam , és sapphire oldalán is megnéztem és az egyik 4670en sem láttam cf csatit. -
Stitch
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ilyet: [link]. A doboza pont olyan, mint a képen látható, viszont a hűtése kör alakú, réz színű. Ezek szerint van ilyen változat is?
Gyanakszom, hogy ez süvít a gépembe. Van rá mód, hogy kicsit visszavegyem a ventillátort?
-
-KP-
addikt
http://ipon.hu/webshop/product/palit_hd4670_super_512mb_ddr3_pcie/36565
esetleg ez. normális hűtés és 1ghz-es ramok.
-
Def26
félisten
válasz
elfelejtette #7663 üzenetére
Pont ilyen cuccokat vettem a napokban.
Érezhetően jobban futtatja a játékokat 3.5Ghz -en?
Egyáltalán "megéri" ilyen kártya mellett tuningolni a procit vagy majd csak akkor, ha erősebb vga -m lesz? -
-KP-
addikt
Van ilyenem
-
-KP-
addikt
Sziasztok!
http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2907&ProductName=GV-R467D3-512I
http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_r467d3_512i_hd4670_512mb_pcie/33266
ezt a kártyát néztem ki magamnak. A kérdésem az, van gyorsabb kártya ezen a pénzen annál a kártyánál?
Úgy néztem a giga 2ghz-es effektív sebességű ramokat tett a kártyára, míg a többi gyártónál csak 1,4-1,6ghz ez az érték ebben az árkategóriában. Persze csupán az ipon meg 1-2 bolt kínálatát néztem.
Mégegy kérdés, hogy esetleg a jelenlegi 7600gt-n levő Zalmi VF700Al-cu kompatibilis-e a kártyával és képes e lehűteni silent módban?
-
Atnhony
csendes tag
Igen,ez az igazság, kicsit utánna jártam, egy 4 magos processzor, melyben 2 magot letiltottak, viszont az L3-as gyorsítótár megmaradt, és osztott.[L:http://logout.hu/cikk/athlon_7750be_vs_k8_clock_to_clock/teljes.html][[link]/L]
Egyébként valaki nem tudja, h 7750+-al h megy a GTA IV egy asus ddr3-as 2GHz-s karival?(512 mb)
-
MMIX
addikt
Itt azt írják ha jól értem, hogy két crossfire csatlakozó nélküli 4670-essel is működik a szoftveres crossfire, bár kicsit lassabban mint a crossfire csatlakozósokon. [link] Most én is kicsit megkeveredtem
Remélem nem zavartalak össze még jobban. A legbiztosabb, hogy kérsz kölcsön vásárlás előtt egy másik kiszemelt kártyát és kipróbálod. -
MMIX
addikt
Én is valami olyasmit olvastam ki belőle mint te. A 4650-es kártyából egy tuningolt 4650 DDR3-at kéne mellérakni próbából, hogy működik-e? A 4650 DDR2-őt nem érdemes mellérakni szerintem. A táblázat szerint két 4670-hez kell a Crossfire híd. Lehet hogy BIOS cserélgetéssel mellé lehetne rakni még egy 4670-et. A 4670 Ultimate-be egy 4650 DDR3-as BIOS-t és utána mellérakni egy másik 4670-et (nem biztos hogy működne csak tipp)
Ha a Sapphire oldaláról linkelsz, csak nálad működik a link, amíg ki nem lépsz a böngészőből, és vagy törlöd az előzményeket. Mindenki másnál a főöldal jön be. Én is jártam így. -
_Orbi_
aktív tag
Pedig nekem az első link is müxik
Prohardver! -
_Orbi_
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kb. 2 napja szereztem be egy ilyen 4670-es VGA-t és észrevettem, hogy nincs rajta Cf csati.
Ezt akkor nem is lehet CF-be használni? Vagy ha igen, akkor ezt hogyan lehet megoldani?
gugliztam sokat, de nem nagyon van róla leírás, na meg angolul sem tudok.
köszi -
Atnhony
csendes tag
válasz
elfelejtette #7666 üzenetére
ja, ha interneten venném. Csak ismerős boltjában veszem. Ott sajna nincs 240-es csak 250-es, és az már 5k-val drágább.
-
kisza25
félisten
válasz
elfelejtette #7661 üzenetére
egyetértek az Athlon II-vel kapcsban, én is azt vennék, ha szűkös lenne a keret, de ha vár még egy kicsit jönnek az olcsó 4 magos Athlon II-k azok lesznek csak az igazi jó vételek
amúgy szerintem a 7750 nem 5200+ L3-al, hanem egy kétmagosított Phenom X4-es -
Atnhony
csendes tag
válasz
elfelejtette #7661 üzenetére
L3-ra gondoltál nem?
-
Atnhony
csendes tag
válasz
kisza25 #7659 üzenetére
Hali. Ha pl. L2-L3 Cache befolyásolná, akk egy Phenom 2,1 GHz-s és egy Athlon 7750+ Black Edetion ami 3GHz-sre van húzva, nem sok különbség lenne? Jó persze, gondolom, h egy Phenom x3-as azért jobb, de nem kívánok sokat költeni, és egy 7750+ Black Edition procit néztem ki, egy Asus HD4670 ddr3-as karival(az amelyiknek 2GHz-s a memóriája). Azt mondják, ezen már elfut normálisan, hát nem tudom, reménykedem.
-
kisza25
félisten
nem, a 3 mag miatt van, bár lehet L2-L3 cache is befolyásolja,
GTA4-ben az emberek, autok, időjárás... egyszóval a környezet viselkedését (A.I.)a processor számolja ezért minél több mag annál jobb futás, bár 3 és 4 mag között, már elenyésző a különbség 2-ről 3magra váltáshoz képest és FC 2-nél is valami ilyesmi lehet a helyzet -
P00By
nagyúr
-
mcs
veterán
Valaki megnézné nekem 4670en, hogy az UT2004 mit produkál?
Nálam nem lenne semmi probléma fpseket tekintve, csak egyfolytába beröcizget, akad minden offline meccs elején. Ha az iniben kikapcsolom a hw tnl-t, akkor nem csinálja, de sokkal lassabb is lesz.
-
kisza25
félisten
ez egyszerű CPU limit
amúgy a kihajtja/nem hajtja dologhoz :
A proci soha nem hajtotta meg/ki a VGA-t és fordítva sem történik meg ez soha. A program hajtja meg mindkettõt, ezért a helyes kérdés az lenne, de így soha nem teszi fel senki, hogy a procim ezen az órajelen elég lesz-e ehhez a játékhoz?
Azt, hogy elég lesz, egyszerûen az illetõ játékkal kell letesztelni úgy, hogy a legalacsonyabb felbontást állítjuk be és a lehetõ legjobban lebutított graf beállításokat alkalmazzuk. Teszünk egy próbakört a rémesen kinézõ játékban és Fraps-szel monitorozva ha azt állapítjuk meg, hogy soha nem ment a min FPS 25-30 alá, akkor az a proci nem lesz akadálya az akadásmentes játéknak. A multizoknak ez az FPS érték legalább 100 legyen!
A VGA a továbbiakban szól a dologba, amikor növeljük a felbontást és a grafikai beállításokat. Értelemszerûen minél erõsebb a VGA, annál nagyobb felbontásban játszhatunk és a növelhetjük a grafikai beállításokat. -
kisza25
félisten
és akkor még GTA4-ről nem is beszéltünk, X2 5400+ BE@3,1Ghz és HD4670 15-30 FPS AVG 24Fps
X3 710 és HD4670 25-50FPS AVG 35 FPS -
mcs
veterán
Pedig milyen sokan dobálóznak azzal, hogy a mai játékoknak vga kell. Fenéket.
A procimmal jelentős különbségeket 4850 és 4670 között csak az NFS Carbon, és az UT3 főmenüjében láttam. Játék közben elenyésző, 10-20%.
A 4850et meg láttam haverom gépében is C2D E8500al, úgy meg khhm. -
glutamin
őstag
válasz
elfelejtette #7649 üzenetére
Magyarul nincs értelme
-
danih
veterán
válasz
elfelejtette #7647 üzenetére
Köszönöm hogy felhoztátok az AMD proci különböző generációi közötti teljesítmény-különbséget! Nekem jelenleg X2 5400+ van (2.9 Ghz-n, 1.25V-ra alulfeszelve), gondoltam váltanék II 240-re... Vajh megéri-e?
Ha már erről beszélünk egy 65W Brisbane-nek mekkora a max hőmérséklete? 65-70C? -
elfelejtette
veterán
Jaja. Ezért nem is húzom a procit, csak a teszt erejéig nyomtam fel 3.5GHz-re, amúgy alapon, 2.9GHz-en, a gyári 1.35V-os alapfeszt is 1.2V-ra levéve használja kollégám fia. Így üresjáratban 800MHz-en megy a proci 0.85V feszen, rajta a TX3 pedig 500rpm-mel forog. A kari is leveszi az órajeleit 2D-ben 165/250MHz-re. És mivel Elite335-ös házban elöl-hátul 5V-ra átkötött 12cm-es venti van, ezért az egész cucc szépen halkan teszi a dolgát!
Üdv. -
TA68
őstag
válasz
elfelejtette #7640 üzenetére
Szia!
Ezek a procik már alapon is kihajtják, nem úgy mint a régebbi X2-esek.(#7645) mcs Hát ez elég csúnya volt egy 4850-től.
Ez is bizonyítja, hogy akinek gyengébb procija van, annak felesleges egy 4670-nél jobb kártyát venni!
-
mcs
veterán
válasz
elfelejtette #7640 üzenetére
Nálam 12576 volt, amikor néztem. 9.6os Catával, 750/1000 órajelekkel, és a proci alapon (x2 4800+@2,5).
Hát igen, eléggé procifüggő mark a 05, főleg, hogy egy Asus 4850el is csak 13338at nyomtam ki. -
danih
veterán
válasz
Atnhony #7639 üzenetére
Ez azért nem olyan egyszerű, a különbség arichekturális, és lényegesen több mint puszta 100 Mhz.
Más: ez inkább ilyen ámulások-lámulások topikba való de nem tudok rájönni egy dologra: van egy Arctic Cooling F8 Pro ventim, de nem találok rajta lyukat a csavarnak, hogy a fenébe kell felcsavarozni???? Pedig adtak hozzá
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #7608 üzenetére
Hy!
Na megcsináltam a tesztet a Sapphire HD4650 512MB GDDR-as karival (órajelek: 600/700MHz).Elözö adat:
X2 7750@2.7GHz
3DMark05: 13087 pontMai adat:
X2 245@2.7GHz (clock-to-clock)
3DMark05: 13299 pont
X2 245@3.5GHz (22% tuning)
3DMark05: 14006 pontMint látható, azonos órajelen <2% volt a különbség az új AthlonII javára, és a tuning is csak 5%-ot jelentett.
Üdv. -
zodo
nagyúr
válasz
Brucehun #7637 üzenetére
Itthon valóban nehéz ügy, de kint találni ddr3-t.
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok! Végre megjelent egy olyan kari AGP-re amit álmaimban sem hittem hogy lesz AGP-ben! Megszeretnémn tőletek kérdezni, hogy mi a véleményetek erről a kariról: HD4650 512MB DDR2 AGP8X
-
zodo
nagyúr
válasz
barnam_ #7629 üzenetére
Thx. Tudtam, hogy te vagy a király.
Ezek szerint kb. - 10 fps, átlagban.
Sajna, akkor ez nálam még felejtős egyenlőre.
Egy fajta mini itx lapról tudok amelyik valójában 16x sebességel dolgozik, de az egy ház árába kerül és hát a körítése sem az igazi. Viszont ami megfelelő az meg csak 4x-t tud.
Hihetetlen. -
zodo
nagyúr
Hogy is van ez pci-e támogatottság?
Beleszaladtam itt egy ilyen mondatba.
" Igen, mini-itx-ben is akár. Jwele (Mo-n is kapható, PCIe 4x is van rajta ami akár egy 4670et is kiszolgál nagyjából), albatron, jetway. "
Hogy van ez a 16x pci-e csatoló és a 4x , 8x 16x elktronikai támogatottság, miben léte ?
Hogy értheti, hogy elvisz egy 4670-t a pci-e 4x támogatotsággal ?
Mennyit veszit a teljesítményéből a kártya ilyen esetben ?Hirtelen ennyi.
-
zodo
nagyúr
Dehogy akarok hűtőt cserélni.
Csak ps_feri -nek próbáltam segíteni a váasztásban, hogy még az 5V-ra kötött ventivel se keljen küzdenie, ha van pluszba pár ezer forintja a ddr4-re.
Aztán jött TA68 és MMIX csak nekik válaszoltam, ha elolvasod.
Nekem amúgy olymindegy milyen hűtő van bármelyiken és hogy hogy készül hozzájuk a 5V-ra kötött venti.
Már az elején megtudtam melyik kártyát kell vegyem és azt is vettem, azóta sem bántam meg. -
-
-
zodo
nagyúr
válasz
ps_feri #7617 üzenetére
Igazad van az Asus féle hűtő cserével kapcsolatban. Én is pont ezért nem venném meg, miért kezdeném egyből a barkácsolással, ha nem szükséges. Pár ezerest megér a csend.
"A Gigánál meg az UltraDurable dolog tetszik."
Hát nem tudom.. hosszú élet ide vagy oda...emiatt nem gondolkoznék el a vásárlásán.
Hiszen a régi Asus 6600 Gt -m ( amit tegnapelőtt eladtam ) mai napig megy és amúgy sem hallani olyat, hogy kipukkant a kondim, segítsetek.
Előbb fogod le cserélni új kártyára, mint hogy a kondi miatt tönkremenne.Nem ismerem a piaci készleteket, de nekem anno itt volt egy nap alatt webshop-ból rendelve. Még van 3-4 napod, szerintem sikerülhet.
-
ps_feri
csendes tag
Köszönöm a véleményeiteket! A Sapphire DDR4 tetszik nekem is a legjobban. Az Asustól azért félek, mert nem szeretném rögtön venti cserével kezdeni egy vadi új kártya beüzemelését :-) A Gigánál meg az UltraDurable dolog tetszik. Csupán attól félek, hogy
20.-áig nem kapok sehol ilyen DDR4-es kártyát. -
zodo
nagyúr
Megnéztem a honlapot, tényleg érdekes a képen lévő ddr3-as új hűtővel és hdmi csatival.
Egész jó kis ddr4 koppintás.
A low profile kártya sem rossz, de itthon tuti nem lehet majd kapni.
(nem értem miért tesznek ddr2-es memoriákat az ilyen karikra, senki nem vesz már olyat)
Akkor már inkább egy ilyet tudnék elképzelni,ha kicsi kell.
Agp-s 4650 meg 19k-t, hát nem is tudom.
Viszont érdekes, hogy a hivatalos honlapon nem látni a dupla hátlapos ddr4-t.(#7606) ps_feri
Én így tenném őket sorrendbe és ez alapján venném valamelyiket:
Msi , Asus, Gigabyte
Sapphire ddr4-re is van keret akkor nyugodtan megveheted az egyik legjobb választás, minden tekintetben.
-
TA68
őstag
Azt én is sajnálom, hogy nem Sapphire-t kaptam. Az Asus 575/1004-ről csak 500/750-re veszi vissza az órajelet, ami igencsak sovány. A jótállás miatt egyenlőre nem akarom piszkálni a bioszát.
Csak egy Samsung 932B monitorom van 1280X1024 felbontással.
Utánanéztem a neten azoknak a tápoknak, amit írtál.
Valószínű a Gigabyte SUPERB 460 lesz a befutó.
-
Speed®
titán
Az a baj, hogy nem Sapphiret adtak cserébe..azzal nem lenne fogyasztásbeli gondod sem, nagyon szépen visszaveszi magát 2Dben. De valszeg az ASUS BIOSát is meg lehet faragni, ahogy az én XFXemét is az ATTvel.
Ami a procidat illeti, 2.8-3GHzre feltornászod, bőven jó mellé. Nem kell foglalkozni vele, hogy procilimitált helyzetben mit megy (főleg nem DM05..5 éves bench), az a lényeg, hogy ha van egy 1440x900as vagy 1680x1050es monitorod, akkor előbbivel nyugodtan használhatsz 4xAAt, és utóbbival is szépen elbír.
Tápra ha nem akarsz a szükségesnél többet költeni, FSP 400W, vagy Gigabyte SuperB 460. És Corsair CX400 vagy FSP Everest 400W, ha többet akarsz.
-
elfelejtette
veterán
Ja egyébként az említett AthlonII X2 245-ös prociban a jó, hogy alapfeszen (1.35V) megy 3.5GHz-et, az alapórajelet (2.9GHz) viszont viszi 1.12V mellett is. Csak sajna azt nem teszteltem ki, hogy a gyári hütövel mennyire melegszik alulfeszelve, mivel már egy CM HYPER TX3 csücsül a procin.
Üdv. -
wetomi
aktív tag
válasz
ps_feri #7606 üzenetére
Én személy szerint az Asus-t ajánlanám, még ha az is a legdrágább. Igaz, hogy a gyári ventilátor (nekem az eddigi csak táp+procihűtő után) hangos, de normális borda van rajta, tettem rá egy 9-es noctuát és még az 1600-as fix fordulaton sem hallom a többi cucc mellett és zárt házban, újrazsírozás nélkül alapjáraton 30 terhelve max 60 fokig ment. A DDR4 fölösleges, a ramok rosszabb időzítése miatt a plusz órajel csak kompenzálja a kettő közti különbséget, igaz azon is normális borda van, a ventillátorok szabályzásáról nem tudom melyikkel mit lehet kezdeni, az asusommal nem nagyon szórakoztam.
-
TA68
őstag
válasz
elfelejtette #7608 üzenetére
Az nem rossz!
Ezekhez a kártyákhoz az erős proci már nélkülözhetetlen. Hiába az erős kártya, ha a proci nem tudja kihajtani. Majd valamikor én is újítok egy Athlon II X2 250-est.Várom az eredményeket, engem is nagyon érdekel!
-
-
TA68
őstag
Természetesen örülök neki, hogy jobb kártyát kaptam, de hangosabb és többet is fogyaszt.(főleg emiatt választottam 4670 ddr4-et)
Azért ma belepróbáltam a gépbe, és a 3DMark 05-tel 13700 pontot csinált . A 4670 ddr4 13100 pont volt. Ezzel a procival csak 600 pont különbség van a két kártya között! Tápot mindenképpen cserélnem kell, de sajna proci csere egyenlőre nem fér bele a keretbe.
Egy márkás 400-as táp gondolom elég neki. -
ps_feri
csendes tag
Én is így próbálom az olcsóbb helyeket megtalálni. Sajnos valóban gyakran van olyan, hogy hirdetik, csak éppen nem kapható. Éppen a jövő héten vennék én is egy 4670-est. Általában ott nézem ki, ahol útba esik, mivel nem kívánok a tolvaj BKV-nak többezer forintot otthagyni egy oda-vissza útra. Van olyan bolt is, ahol kiírják az aktuális raktárkészletet. Amúgy szoktam emilt írni és ahonnan nem válaszolnak, oda eleve nem megyek vásárolni, még ha
1-2 ezerrel olcsóbbak is. Sajnos egy sikeres vásárlást meg kell okosan tervezni, mert különben csak idegeskedés lesz a vége.
Egyébként én a következőket néztem ki, ami elvileg kapható is:Asus EAH4670/DI/512M DDR3 17800 Ft lord.hu
GB GV-R467D3-512I DDR3 16950 ipon.hu
MSI R4670-2D512/D3 17750 pc88.huEzek kaphatók több helyen is. Az új "The new SAPPHIRE HD 4670 GDDR4 750MHz for the core and 1100MHz (2.2GHz effective)" kártya tényleg figyelemfelkeltő, utána kell járnom, hogy kapható-e valahol és mennyiért. Ráadásul csendesnek is írják: "new large diameter fan based cooler which keeps noise levels to the minimum (<20dBA)."
[link]Ezekhez tippeket, tapasztalatokat szívesen fogadnék :-)
-
MMIX
addikt
A fenti képen szereplő HD 4670 DDR3-at most láttam a hivatalos Sapphire honlapon.
A memória órajele kemény 1600 MHz. Nemsemmi mi?A hűtője nagyon hasonlít a DDR4-esére, de nem pont ugyanaz. Új alacsony profilú 4650 DDR2 és egy 4650 DDR2 Ultimate (passzív) kártya is van a hivatalos lapon. Ezeket a kártyákat most láttam itt először.
[link] Ja, és a zsenge hűtős AGP 4650-es PCIe-s változata is szerepel a listán. -
Speed®
titán
Ha nem kellett ráfizetned, örülj neki, nem tudom miért gond ez..főleg ha normális garit is kaptál hozzá. Lett egy sokkal gyorsabb karid. Proci meg annyira nem kevés hozzá, főleg ha szűrőkkel használod majd.
Tápot viszont ahogy Cayman mondja, rég kellett volna újítani, nézz FSPt.d4nl
Választhatod, de valszeg véletlenül épp nem lesz nekik..így szokott lenni. -
d4nl
tag
Sapphire 4670
nem tudom mennyire ildomos ilyen kerdest ide szurni..,de az a 14.000.- ár nem gyanus kicsit a tobbihez kepest? kene vmitol tartanom, v nyugodtan valaszthatom a legolcsobb helyrol?
-
TA68
őstag
Tegnap hozta a futár a cserekártyát, de mivel Sapphire 4670 DDR4 már nincs nekik, (PCX) egy használt Asus EAH4830-at küldtek egy 9500GT dobozában
A legszebb az egészben, hogy nem tudok vele mit kezdeni, mert se a tápom, se a procim nem elég hozzá.
400W-os Deer tápom van, meg egy X2 4600+ proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest