Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamarel
senior tag
válasz
attiLANte
üzenetére
He? Devil May Cry 4 tesztben gyorsabb AA-val mint anélkül?
-
diegho
nagyúr
válasz
attiLANte
üzenetére
nekem ezüst paszta volt a magon, ez nem ér
amúgy először csak sok éves ezüs paszta volt, megkentem azzal és 55 fok lett az S1+12-es noctuával fánk alatt, ugyanazzal a pasztával is kipróbáltam amit meg a procira használtam, azzal meg 66 fok. Visszanyomtam rá az ezüstöt, az oka pedig az, hogy túl kicsi a felület és hígabb a sima pasztám, mint az ezüst, így "lefolyik" a mag szélére, de a procin meg ez vált be. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
attiLANte
üzenetére
Jó kis teszt, alapállapotban a 9600GSO jobban ment, de bekapcsolva a minőségjavító dolgokat, mint AA, AF, mindjárt győzött a 4670, mindezt kisebb teljesítményfelvétellel.
Ellenben a hangerő mérések tuti fals adatok, 50-60 decibel hangot csinálna ez a kis szélkerék, akkor nem maradna meg senki a szobában.
-
Chaser
legenda
válasz
attiLANte
üzenetére
Biztos lesz 4670-ből is, 3850/70-ből is van, 4850-ből is....azért jó, ha a kártya fonákjára HP-okkal kivezetik a hőt, mert 1részt nem fűti agyon a PCB-t, másrészt egy elöl levő 12-es venti és egy hátsó, vagy a táp 12-ese lazán kiviszi a hőt. Nekem meg ezen kívül azért is jól jön, mert mATX lapom van 2 pci slottal, amik a vga alatt vannak, így megmarad mind2.
szerk: Nagyon drágán nem jöhetnek, mivel 3850 már van 22k-tól. Azt hitték sokan az E5200-re is, hogy hú de drága lesz, most olcsóbb az E2220-nál, ami bárhogy nézzük gyengébb nála, meg sok 4xxx-nél is, amik kisebb órajelűek nála, az a proci is annyiért ért ide mint amennyiért ígérték kb. Ennek a 4670-nek meg igen olcsó az előállítása a 3850-hez képest, szóval reméljük a legjobbakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- nVidia RTX2060 6GB, alig használt
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amúgy először csak sok éves ezüs paszta volt, megkentem azzal és 55 fok lett az S1+12-es noctuával fánk alatt, ugyanazzal a pasztával is kipróbáltam amit meg a procira használtam, azzal meg 66 fok. Visszanyomtam rá az ezüstöt, az oka pedig az, hogy túl kicsi a felület és hígabb a sima pasztám, mint az ezüst, így "lefolyik" a mag szélére, de a procin meg ez vált be.
) van!
Elég komoly!