-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
előkerül a 2 HTU21-es és egyből problémákba futottam...
Csak a 3.3V-ot komálja csak, az IO lábain is, úgyhogy az UNO/MEGA-hoz szintillesztésre volna szükség
Úgyhogy túrtam egy DUE-t gyorsan és arra dugtam rá. Viszont az adafruit-os lib-nek nem tudom hogyan lehetne megadni több instance-hoz különböző I2C buszokat - valószínűleg nem is lehet... Így 2 lehetőség marad: vagy maga olvassa ki az ember saját feldolgozó rutinokkal, vagy marad az 1 buszon tápcserélgetős eljárás. Ezzel viszont az a gond, hogy a nyákon lévő felhúzók miatt hiába próbálok váltani a 2 modul között - ha az elsőre tápot adok az ugye megpróbálja felhúzni az I2C buszt, viszont azzal hogy a másodiknak viszont lehúzom a tápját 0-ra, így annak a felhúzói így lehúzókká válnak, és meghülyül tőle a busz...
A megoldás az lenne, hogy leszedem mindkét modulról az onboard ellenállásokat, de nem akarom összegányolni őket mert más projektben meg megvan így a helyük...
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- MSI Sword 15 A12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged