Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
gyapo11 #4415 üzenetére
Wow! És én még azt hittem fogom a tranzisztort - amit a starter kit-ben találtam - és jól bekötöm bármilyen nem nagy teljesítményű fogyasztó elé és az mcu egyik szabad portjára csak úgy a lá nature.
MÁS:
ATX tápegységnél a bekapcsoló vezetéket (földre húzva on, 5 voltra húzva vagy megszakítva off) ráhúzhatom a táp saját készenléti 5 voltos áramára egy felhúzó ellenállással, hogy alapesetben kikapcsolva maradjon áram alá helyezéskor? (Arduino a készenléti áramkörről üzemel majd.)
Vagy az MCU boot-olása előtt amúgy se kapcsolna be, amíg lebeg a port? Ha igaz az, hogy default bemenetként funkcionál a programfuttatás előtt, akkor elvileg az megszakításnak felel meg és kikapcsolva marad a táp.MÁS:
Szerintetek mennyire jó ötlet beépíteni a Nano-t az ATX tápba, mint készülékház?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- Bontatlan ANYCUBIC-ARTILLERY PLA Filamentek 1Kg. 1.75mm
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest