Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
gyapo11
üzenetére
Wow! És én még azt hittem fogom a tranzisztort - amit a starter kit-ben találtam - és jól bekötöm bármilyen nem nagy teljesítményű fogyasztó elé és az mcu egyik szabad portjára csak úgy a lá nature.
MÁS:
ATX tápegységnél a bekapcsoló vezetéket (földre húzva on, 5 voltra húzva vagy megszakítva off) ráhúzhatom a táp saját készenléti 5 voltos áramára egy felhúzó ellenállással, hogy alapesetben kikapcsolva maradjon áram alá helyezéskor? (Arduino a készenléti áramkörről üzemel majd.)
Vagy az MCU boot-olása előtt amúgy se kapcsolna be, amíg lebeg a port? Ha igaz az, hogy default bemenetként funkcionál a programfuttatás előtt, akkor elvileg az megszakításnak felel meg és kikapcsolva marad a táp.MÁS:
Szerintetek mennyire jó ötlet beépíteni a Nano-t az ATX tápba, mint készülékház?
Új hozzászólás Aktív témák
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold