- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Akusztikához nem tudok hozzászólni. Nem láttam még ilyen megoldást, azt se tudom mi kell hozzá, és hogy a mikrofon jelét miként kéne feldolgozni, vagy egyáltalán milyen fizikai jelenségen alapul a működési elve. Megváltozik a frekvencia különböző pontokon? Azért ez mégse gitár húr, annak a működését értem. Na meg milyen változók vannak a használatban, pl. számít-e a felületre ható erő nagysága? Mennyire kompakt a rendszer, elrejthető-e?
Ez az ellenálláshuzal - most találkozok először a fogalommal - pont úgy működne, ahogy elképzelem? Minél közelebb érintem meg az ADC-hez, annál erősebb jelet kapok? Már ha így működik a kapacitás mint fizikai jelenség, vagy pedig ugyanazt az értéket fogom kapni bárhol is érintem meg (mint most kicsi méretekben).
Amúgy ez egy jó ötlet, köszönöm! Magam is filóztam rajta alternatívaként, csak sima vezetéket képzeltem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest