Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Gergosz2 #3811 üzenetére
Sok kisérletezés után az ugrott be mi van akkor ha nem működik normálisan Arduino Pro Minivel?
KÉPKettő NRF24L01 wifim van, az egyik egy arduino UNO-ra csatlakoztatva másik pedig egy arduino pro minire. Ezen a táblázaton látszik, hogy milyen adatokkal rendelkezik. A fura a pro mini oldalán lévő üres címzések, illetve akárhányszor resetelem le mindig változik pár érték. Pl a 8bit disabledre, a low power high-re stb... Gondolom lehet a wifi kuka, de nem, mivel megcseréltem őket, ekkor is ugyan ezt tapasztaltam. UNO oldalán fix minden érték. pro mini oldalán változik állandoan valami. Most tartok egy kis szünetet, aztán tovább nyüstölöm. Bármi segítséget elfogadok, emrt ez a pro minis megoldás kifog rajtam... a nano pedig túl nagy lenne nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest