Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha tényleg 16u2 van a lapon, és nem ch340, akkor az egy valid megoldás lehet, feltéve, ha fel tudod programozni és van hozzá ISP-d. Az eredeti UNO-kon is az volt a usb-uart chip, és olvastam róla, hogy hekkelték ilyen feladatokra, én magam nem csináltam. Mondanám még a Digispark (attiny85) lapot, mint esetleg alkalmas eszköz, a csillagok megfelelő állása esetén működik is, de nem annyira stabil.
Van olyan lehetőség amúgy, ami egy sima UNO/Nano lapból MIDI eszközt tud csinálni, firmware hack nélkül, ez GPIO-kon keresztül emulálja az USB-t, ezzel csináltam is Nano-ból midi vezérlőt. Most kerestem a projektet a neten, de nem találtam, viszont találtam ezt helyette. Hátha segít.De a legelegánsabb megoldás szerintem mégis egy Pro Micro lenne, bemenet többszöröző IC-kkel, például a 74HC595 shift regiszterrel, ebből veszel 2db-ot és máris tudsz egy 64db-os gombmátrixot kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest