Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Sziasztok, úgy néz ki be...ptam. kellene kis help.
Adott egy szimulátor hardver, amihez jóbarát kedves ügyfél megtervezte a lábkiosztást a SimHub nevű programmal. a program engedte ia Arduino Mega lapra megtervezni a közel 45 gombnyi bemenetet, van benne button matrix, önálló gomb, analog bemenet minden.
Neki nem volt panelje kéznél, nem jött rá a turpisságra, átküldte a filetmég nekem sem volt kéznél mega panel, nem töltöttem fel a forrást, megterveztem a panelt, amibe be kell ülteni a mega panelt, hogy menjen, már úton van kínából, frankón
Megjött a mega panel (gyri, nem ali klón), feltenném a forrást, eleve nem fordul le, mert az analóg karoknál hibát dob, de ezt még kijavítanám valahogy. karok nélkül felmegy a 45 gomb
DE!!
Mint feltöltéskor már dobja a simhub a hibát, és utánajárva kiderült valid a gond, csak az arduino micro (pro micro) és leonardo képes USB game controllerként üzemelni. a mega, uno és társai csak seriel deviceTaláltam pár megoldást, ami kecsegtető, leginkább talán a Hoodloader2 megoldása, ami a mega panel 16u2 csipját átflasheli és egy másodlagos panelt kapunk, amire lehetne USB HID controllert telepíteni
Ezzel, vagy hasonló megoldásokkal tud-e valaki segíteni, nehogy papírnehezéket csináljak a mega panelből?
A cél az lenne, hogy bejelentkezzen mint game controller windowsbaNagyon B terv, inkább D terv, hogy egy segédpanelt gyártok ami tüskesorban passzol a mega fészkével, de legalább két micro kellene hogy ellássa az összes be-ki menetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest