Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kipróbáltam az USB powerbank adaptert. Hááát... nem pontosan olyan, mint gondoltam.
Kapott egy 1000mAh/3.7V fólia akkut. Az akku vezetékein 4.18V mérhető. Kicsit soknak érzem, de ennyire töltötte fel az eszköz, amiben eredetileg volt.
Viszont az USB kimeneteten nem 5V van, hanem 4.13V. Vagyis feszültség emelést nem csinál az adapter. Ez akkor lesz mégnagyobb gond, amikor az akku merülni kezd.A microUSB-ről megtáplálva a kimeneten megjelenik az 5V, egy led világítani kezd, az akku vezetékén továbbra is 4.18V mérhető. Nem tudom eldönteni, hogy tölti vagy nem, mert szerintem túl van most töltve és a feszültség nem változott usb táplálás esetén sem az akku érintkezőin, szóval sanszos, hogy nem vagy pont 4.18V-al teszi.
Viszont a kimeneten folyamatosan van feszültség csak ugye nem állandó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold