Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JulianSinulf #14474 üzenetére
Szia!
"Azért írom, hogy barkácsoltam, mert különféle kódokból ollóztam össze és igazítottam a kapcsolásomhoz a saját kódom"
Semmi para, én a mai napig így írom a kódjaimat, csapnivaló a memóriám.
Az EEPROM teljesen megfelel ilyen célra, ha biztosan elég a mérete az összes kártya számára. Az SD kártya talán egy kissé overkill, de ami szerintem a legjobb lenne, az SPIFFS valamilyen ESP lapon. Az SPIFFS az ESP lapon 4 Mbyte-os flash chip-et használja adatok tárolására, sima text fájlként, vagy az ESP32 esetében még sqlite3 adatbázist is használhatsz SQL parancsokkal. Webes adminisztrációs felületet is tudsz rá írni, smart home-ba integrálni, esetleg riasztóként használni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest