Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
mogyesz #47718 üzenetére
Thx a választ, kb ennyi időm van.
Cisco vpn fajtájáról gőzöm sincs, mert van egy pcf fájlunk, amit a tulaj adott, azt beadom a windowsos cisco kliens proginak, és megy. Androidon a pfc-t nem eszi semmi. A vpnc-be beadtam, amit tudtam, de group pwd-m nincs, a pcf-ben csak a hash lakik, abból meg nem lehet visszafejteni, mi lehetett a pwd, szóval ez is zsákutca. Cisco AnyConnectben még ennyi beállítási lehetőség sincs.
A windowsos vpn-ek pptp-k, illetve van l2tp/ipsec is.
Azt már feladtam, h a céges juniperre be tudjak jelentkezni androidról... A többi üffél kapcsolatát még nem próbáltam, mert a fennti cisco-s üffélhez lenne roppant jó, ha be tudnék lépni.
Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest