- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
-
atillaahun
veterán
válasz
volvoguy #49897 üzenetére
Én anno - igaz csak 2.3 alatt - végigpróbálgattam az összes ismertebb böngészőt. Nálam Opera scrollozásban, zoomolásban, és betöltési sebességben verhetetlen volt. Ráadásul ha jól emlékszem egy ideje már a saját keresők rövidítésével is képes működni, amit az asztali változatban én az egérmozdulatok mellett nagyon megszerettem.
-
volvoguy
addikt
Böngészőket próbálgatok....a Jelly Bean alap böngészője nem rossz, bár kissé "puritán"..és sokszor össze is omlik viszont gyors....a szintén google termék Chrome szerintetek jobb választás?
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #49894 üzenetére
Nem, mert nem tudom hol, hogyan van megoldva...
-
Necc
addikt
válasz
baandii #49874 üzenetére
Eloszor: menu -> batch -> backup all user apps
Masodszor: schedules tab -> uj schedule -> backup new user apps & newer versions (a tobbit ugy allitod be ahogy idoziteni szeretned) -> when finished: sync to google drive/box/dropbox (ajanlott beallitani valamelyiket)
opcionalis: uj schedule, mielott lefut a fenti -> integrate updates of system apps into ROM
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #49892 üzenetére
Annyi hogy ahol eddig angol szöveg volt, most magyarul jelenik meg.
Magyar utasításokat továbbra sem ért, szerintem az hiányzik belőle. -
barnam_
nagyúr
Megcsináltam a Google Voice Search fordítását, mert ugyan a magyart már érti, de maga az alkalmazás nem frissült, tehát maradt angol. A zipben benne vannak az xml-ek, ezért ha bármi javaslat van a fordításra, lehet frissíteni,
-
tuningtomi
aktív tag
Billentyűzár app-ot tud valaki ami kevés RAM-ot eszik?
-
Jetigeri
csendes tag
Sziasztok,
nem tudja valaki, hogy van-e a galaxy S 3-ban olyan beépített funkció (vagy akár app), ami földrajzi helyzetem alapján emlékeztet / figyelmeztet. Pl ha odaérek a lakásomhoz, akkor figyelmeztet, hogy etessem meg a kutyám.
Tud valaki ilyenről?Köszönöm előre is a segítséget,
Jetigeri -
spiritex
veterán
Hű, ez nagyon megérte az árát: Kunundrum
-
baandii
senior tag
hellosztok!
most root-oltam a telóm tudna nekem segíteni vki egy kicsit Titanium Backup Pro téren...szeretném hogy a teló x naponta csináljon mentést azokról appokról amiket én raktam fel és azok beállításairól/mentéseiről (a rendszerről nem kell)...gondolom az ütemezésnél kell de nekem nenem teljesen egyértelmű hogy most melyiket is válasszam a 2 opció közül...
előre is köszönet a segítőkenk
-
fatal`
titán
"- Fancy Widget Pro /611.-ft. az MSN-t kell választani - Foreca adatokat használ/"
Igen ez jó lenne, csak sajnos éppen 4-5 napja bugos ugyanis nem frissít az MSN Weather. Nem tölt le semmit, ha átállítom accuweatherre és vissza akkor is az accu adatait mutatja. Már írtam a fejlesztőnek, remélhetőleg reagál is rá.
(#49864) Bone123: Az a legpontosabb, végigpróbáltam az összeset. Még az accuweather elég pontos, a Google a legrosszabb az összes közül.
-
Altradan
tag
Hali, olyan alkalmazást keresek, ami számolja az internetes adatforgalmat, mint a Network Monitor, de lehet beállítani kivételt. Konkrétan azt szeretném hogy a 0.facebook.com-ra irányuló forgalmat ne számolja. Tud valaki segíteni?
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Rákerestem a képre, valszeg az Optimus 3D UI része, ebben a ROM-ban benne van: MokeeOS-v1.10.398-Optimus 3D-test
-
R19
senior tag
Erre van valakinek tippje?
-
R19
senior tag
válasz
volvoguy #49859 üzenetére
A Foreca és a Weather Underground adatai a legmegbízhatóbbak.
Foreca:
- Fancy Widget Pro /611.-ft. az MSN-t kell választani - Foreca adatokat használ/. Az ingyenes változatot linkeltem be, ennél nem módosítható a szolgáltató csak a fizetősnél.
- Palmary WeatherWeather Underground:
- Weather UndergroundA hazai appok - Időkép, Köpönyeg - nagyon jók, a widgetek terén van még hová fejlődniük.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
volvoguy #49859 üzenetére
Én úgy vettem észre belföldön csak a magyar szolgáltatók jöhetnek szóba.
Igaz ezt csak az Accuweather-re és a Google-re alapozom, de van, mikor ezen oldalak adatai köszönő viszonyban sincsenek a magyar időjárás jelentésekkel. Nem tudom honnan szerzik az értesüléseiket. -
volvoguy
addikt
Srácok időjárás appot keresek, kérdésem, hogy melyik időjárás szolgáltató a megbízható?
Gondolom ha itthoni előrejelzést szeretnék akkor valamelyik magyar app (Időkép, Köpönyeg) a nyerő, bár ezeknek nem olyan szép a widget-jük....és talán szomszédos országokban sem megbízhatóak..
Ha mégis külföldi appot néznék, melyik a megbízható? AccuWeather, Yahoo, Android Weather, Weather Chanell?
-
Teasüti
nagyúr
Miért van az, hogy nekem a PDroid Patcher által készített javítások nem működnek? Ha megpróbálom felrakni, akkor reboot után csak sötét képernyő fogad.
Eddig csak a romhoz mellékelt patch-ek működtek, amiket a Patcher készített, egyik se.
Viszont ezúttal nincs mellékelve patch a romhoz. -
elfelejtette
veterán
válasz
tybsen #49820 üzenetére
A Droidwall azért jó, mert white list rendszerben adom meg a jogosultságot, hogy ki mehet fel a netre. Tehát adott program telepítés után annak nem lesz jogosultsága, csak mikor belépek a Droidwallba, és adok neki.
Egyéb jogosultságokat kezelő programnál pedig az az általános módszer hogy ha az adott program nem kap teljeskörű jogosultságot (allow), akkor a telepítés után azonnal beállíthatod, mondjuk a jogosultság kezelő program a notibaron jelez, hogy új alkalmazás, tessék beállítani a jogait. -
Teasüti
nagyúr
BLN control-ra keress rá, talán már s5830i-re is van támogatás.
Nem elég csak az alkalmazás, a rom-nak is támogatnia kell - vagy eleve ilyen rom-ot raksz fel, vagy patch-elsz, vagy manuálisan módosítod a rom-odat. Nem, nem tudom, h miként. De úgy hallottam nem egy nagy was ist das még manuálisan sem, csak itt-ott kell átírni vmit, vagy berakni egy fájlt, vagy ilyesmi.Amúgy miért nem a telefon topikjában kérdezed ezt?
-
volvoguy
addikt
És mitől csinál szebb képeket mint a Jelly Bean gyári kamerája? Olyan beállításokat, olyan tömörítést használ a program? Vagy inkább csak effektezésre jó?
Konkrétan ki lehet hozni a Camera ZoomFx-el szebb képeket, mint a gyári app-al? Főleg tájképekre gondolok (de persze portrék is..)
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Oldman2 #49838 üzenetére
Ilyen buta lenne a CWM?
Maga az MD5 fájl nem tartalmazza a mappa elérési útját, ahol a fájlok vannak, akkor is működni kéne, hogy bárhova áthelyezem őket. Úgy gondolnám csak az az egy kikötés van, hogy az ellenőrző fájlnak a többi mellett kell lennie. Ha nem így lenne, akkor a PC-n nem futott volna le gond nélkül az ellenőrzés.
-
Probert75
addikt
Azért nem működnek, mert a rendszer nem támogatja. Kernelt kell cserélni. A sima Ace-en Pl. a KETUT féle kernelekkel rendesen megy a BLN Control Pro. Nekem a b84-es van a romomban és jelezi rendesen villogtatással a nemfogadott hívást, olvasatlan sms-t és a gmail-t. Az "i"-s készülékekhez nem tudom milyen kernel kell. Ahhoz még szinte semmi sincs.
-
Edi77
őstag
Notification Toggle-ban hol tudom beállítani azt, hogy a statusbar-ban ne jelenjen meg az ikonja? Sehol nem találom ezt a lehetőséget....
Köszönöm a segítséget!
-
-
Teasüti
nagyúr
Nandroid mentésnél mi van akkor, ha MD5 hibába futok a CWM-el? Nem akarja visszarakni a mentést. PC-n a Total Commander szerint hibátlanok a fájlok (crc ellenőrzést lefuttatva az MD5 fájlon).
Annyi, hogy a mappát átneveztem beszédesebbre, amiben vannak a fájlok. De szerintem ennek nem kéne gondot okoznia. Ötlet? -
petipetya
nagyúr
Chrome vs. Google Fordító:
Ha a Chrome alatt le akarok fordítani egy oldalt (pl. egy xda-s topicot), akkor a megosztás / fordító hatására a gyári böngészőben nyitja meg a magyarított oldalt.
Van arra megoldás, hogy végig a Chrome-ban maradjak?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Polllen #49821 üzenetére
Az egyszerű tűzfal nem erre való. Mi van ha amúgy ki szeretném engedni netre az alkalmazást (mert mondjuk nem offline)?
Értem én, hogy egy Angry Birds-öt simán letiltasz, de pl. egy Google Maps esetén ez már nem működik.
(#49828) tybsen
Pajoz nem én vagyok.Lucky Patcher egy illegális alkalmazás, ha jól gondolom.Még jó, h nem találod meg Play-en.Jééé! Már nem vagyok őstag.
-
Géjza
őstag
Sziasztok,
Tudtok olyan appot ajánlani, ami Nokia módra villogtatja a LED-et nem fogadott hívás, SMS esetén?
Próbáltam pár missed call appot, de mind csak időközönként jelez, nem folyamatosan és LED kezeléssel mindegyiknek gondja volt Samsung Galaxy Ace i-n. Vibrálás, hangjelzés nem érdekel, folyamatos fényjelzést (villogást) szeretnék, ha volt nem fogadott hívás vagy sms.
Köszi!
-
cris78
őstag
Van olyan widget ami gps alapján muttatja a helyzetem,netán a magasságot?
-
tybsen
addikt
-
Teasüti
nagyúr
válasz
tybsen #49818 üzenetére
Igen ilyenkor mindenki rögtön a róla készülő titkos aktákra gondol, ahol csak gyűlik és gyűlik róla az infó minden hozzáférhető helyről az internetes tevékenysége alapján.
És mi van akkor, ha csak a múltad és a jelened szerepelne a képzeletbeli aktában? A jövődre vonatkozó adatokat még meg tudod védeni. -
tybsen
addikt
válasz
Teasüti #49817 üzenetére
Nekem stock JB van, jol elvagyok vele, de megnezem majd a CM-et, koszi.
Egyebkent ha tegyuk fel letoltok egy alkalmazas jogosultsag korlatozo app-ot, akkor az nyilvan visszamenoleg mar ugysem tud mit csinalni. Kvazi azok az app-ok, amelyek eddig megszereztek mondjuk a telefonom IMEI szamat, stb, most mar tudjak. Akkor tehat nagyjabol a jovore nezve lehet ertelme egy ilyen alkalmazasnak, peldaul a bongeszes adataihoz ne ferjenek hozza bizonyos alkalmazasok, jol ertem? Tehat amihez mar hozzafertek, azt az ember bebukta. Illetve ha az ember letolt egy uj akarmilyen alkalmazast es elfogadja a jogosultsagokat, installalja - melyik az a mozzanat, ahol az alkalmazas jogosultsagait korlatozni lehet? Mert nyilvan nem mindegy, hogy egy ujonnan letoltott alkalmazas eloszor hozzafer mondjuk a naptarbejegyzeseimhez az installalas utan majd csak ezt kovetoen kerul korlatozasra az alkalmazas erre vonatkozo jogosultsaga, a jogosultsag korlatozo alkalmazas altal. Huha, ez aztan egy bonyolult mondat volt :-) De remelem ertheto, amit kerdezni akarok?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
tybsen #49816 üzenetére
CM romokra elérhető egy PDroid nevű alkalmazás, bár CM romok (legalábbis a 7-esek) alapból is meg tudják vonni a jogosultságokat az alkalmazásoktól, PDroid ettől annyival jobb, hogy az meg tudja hamisítani az alkalmazás számára némelyik információt, így megőrizve a "kompatibilitást", ha a működéshez vmiért mindenképp szükség lenne rá).
Amúgy nem az alkalmazások miatt kell aggódni, azok alapvetően működnek majd a legtöbb jog nélkül is.
Azon kell elgondolkodni, hogy a személyes adataid mennyit érnek meg neked. -
tybsen
addikt
válasz
Teasüti #49784 üzenetére
Teasüti: Pont nemrég beszéltünk róla a nexus topikban, en az AppSales nevu progit hasznalom. Folyamatosan ertesit az aktualis akciokrol amik a play store-ban vannak. Van google+ oldaluk is, ha azt jobban preferálod. Igy biztosan nem maradsz le egyetlen akciorol sem ;-)
Mas: alkalmazasok jogosultsagainak korlatozasaval kapcsolatban, pont az elobb emlitett GPS-tema kapcsan egy kis kerdes.. Multkor letoltottem egy ilyen jogosultsag letilto programot, ami ahhoz vezetett, hogy a telefonon nem lett internet... para volt... Mindegy, telefon ujrainditasa megoldotta a gondot, leszedtem az appot es kesz. Viszont szeretnek tovabbra is egy ilyen progit, es nem ertem alapvetoen, hogy ha egy app pl. hozzafer dolgokhoz, amik szerintem nem feltetlenul szuksegesek a mukodeshez (peldaul egy hatterkep alkalmazas hozza akar ferni a naptarbejegyzesekhez - nincs ilyenem, csak egy h*lye pelda), akkor ha ezt a jogultsagot leszedem, attol meg mukodni fog az alkalmazas? Mert legutobb szerintem pont azert nem mukodott nehany alkalmazas, mert kigyomlaltam fontos jogosultsagokat. Szoval bocs, hogy ilyen bonyolultan fogalmazok, csak azt akartam, hogy atjojjon a lenyeg. Vagy egyaltalan felesleges ezekkel a jogosultsagokkal foglalkozni? Tulparazzuk ezt a temat? Es milyen olyan alkalmazast tudtok ajanlani, amit konnyen be lehet allitani (rootolt galaxy nexus). Elore is koszi.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #49765 üzenetére
Ezen már én is gondolkodtam. Arra jutottam, hogy olyan technológia csinálja, amit nem tárnak a nyilvánosság elé - ezért nem tudjuk elképzelni.
-
fdisk
őstag
válasz
atillaahun #49765 üzenetére
Ez így passz.
-
BigBlackDog
veterán
Photaf pro-ban hogyan lehet iránytűt kalibrálni? Sajnos automata módban 2 képnél többet nem hajlandó csinálni (van amikor csak egy képig jutok el), gondolom kalibrálás segítene.
-
Polllen
félisten
válasz
atillaahun #49759 üzenetére
A rendszer maga mar most is tobbet tud, mint hirdetik.
Google hangalapu gepelessel beszelgettem csajocaval...
Kerdeztem: - Itt vagy?
Google irta: - Szep vagyGondolatolvasas rulez
Bar nem mindig szeretnem kiadni, mire gondolok, uh keveset hasznalom.
-
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan névnap alkalmazás, amelyik a statusbar-ban jelenti meg a neveket?
-
bubi92
őstag
válasz
Teasüti #49801 üzenetére
Azért pesten müködhetne
vidék levan kaksizva
(mondom ezt úgy, hogy gyárilag én is vidéki vagyok)
Bone123: nekem igazából arra kellene, hogy ha olyan helyre megyek, ahol még nem jártam, akkor jó volna, ha otthon megtudnám nézni, hogy biciklivel merre menjek, és nem autópályán akarna átvinni a maps a város másik oldalára
-
volvoguy
addikt
Üdv! A Kamera appokról érdeklődnék...eésősorban hogy pl. a Camera ZoomFx javít-e jelentősen a képminőségen (gondolom élességen nem hiszen annak hardveres korlátai vannak)...akkor csak a szinekkel lehet babrálni?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #49800 üzenetére
A voice search találatok közül honnan tudod, h a választásod nem jut vissza a "központba"?
(#49799) bubi92
Mint bringás, meglepődnék ha rajta lennének a vidéki bicikli utak.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest