Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
radai
csendes tag
köszi de nekem ez mind kinaiul van azt hittem veszek egy gépet és üzemel a gyártot nem érem utol mert csak rendelést vesz fel és nem válaszol semmire honnan kellene letöltenem valamit hogy ujra üzemeljen rendesen mint eddig nagyon nem vagyok spiler ebben mert egész más irányú beállitotságu vagyok de ha tudsz egy linket ahonnan lekell valamit tölteni hogy jó legyen nagy szeretettel fogadnám köszi
Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Mercedes topic
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Elektromos autók - motorok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós kamerák
- Futás, futópályák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest