Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HP notebook topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
radai
csendes tag
sziasztok
netán van valakinek kinai táblagépe mert kellene egy kis segitség alap állásba tettem a gépem és most nem tudom hogy állitsam be a nyelvet mert minden kinaiul van jól jönne egy kis segitség
elöre is köszi -
radai
csendes tag
köszi de nekem ez mind kinaiul van azt hittem veszek egy gépet és üzemel a gyártot nem érem utol mert csak rendelést vesz fel és nem válaszol semmire honnan kellene letöltenem valamit hogy ujra üzemeljen rendesen mint eddig nagyon nem vagyok spiler ebben mert egész más irányú beállitotságu vagyok de ha tudsz egy linket ahonnan lekell valamit tölteni hogy jó legyen nagy szeretettel fogadnám köszi
-
radai
csendes tag
Sziasztok !
segitségre lenne szükségem Androidos 4.0 táblagépem ezt csinálja és nem tudom hogy mit tegyek?Mi van olyankor a tábla gépen azt irja ki hogy a rendszer UI alkalmazasása sajnos leállt.,olyankor mi a teendöm hogy tudom ezt kiküszöbölni?? sürgös lenne mert szerdán reggel utazunk és meg vagyok átkozva mert kivettem a szekrényböl a Hp fénképező gépet és az sem indul pedig ugy tettem el hogy akkor még jó volt és igy voltam a Hp 316 osal is most meg ez a táblagép csinál velem ilyet amugy megnyilik de idönkint feljön ez az ablak és várja hogy ok és utána lemegy
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EarFun Clip – cimpazaj
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest