Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Autós kamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
macilacus #40305 üzenetére
Nem is biztos hogy sokat használnám amúgy ezt a programot, de éppenséggel az ilyen akciósokra le szoktam csapni, mert sose lehet tudni mikor jön jól. Viszont több ezreket már nem fogok kicsengetni szerintem igazán egy programért sem.
Szóval nem áll ám meg emiatt az élet, hogy lemaradtam, ne vedd számonkérésnek.
Majd legközelebb hátha jókor leszek én is jó helyen(#40312) RootRulez: Én még ennyit sem szöszölök ha képet akarok linkelni. Telóról egyenesen a picasaba tetetem, és onnan meg csak beszúrom a linkjét ide.
(#40319) porse: Sajna nem hiszem hogy lenne, (pedig jó lenne) de nem érdekük, hogy mindenki tudjon róla, mert akkor mindenki csak olcsón venné meg. Ez az akciók lényege, hogy van aki tud róla van aki meg drágábban veszi meg (akció után, mivel lecsúszott). Nekik ez utóbbi a jó. Az akció meg csak reklám, de nem cél.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest