Hirdetés
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
macilacus #40305 üzenetére
Nem is biztos hogy sokat használnám amúgy ezt a programot, de éppenséggel az ilyen akciósokra le szoktam csapni, mert sose lehet tudni mikor jön jól. Viszont több ezreket már nem fogok kicsengetni szerintem igazán egy programért sem.
Szóval nem áll ám meg emiatt az élet, hogy lemaradtam, ne vedd számonkérésnek.
Majd legközelebb hátha jókor leszek én is jó helyen(#40312) RootRulez: Én még ennyit sem szöszölök ha képet akarok linkelni. Telóról egyenesen a picasaba tetetem, és onnan meg csak beszúrom a linkjét ide.
(#40319) porse: Sajna nem hiszem hogy lenne, (pedig jó lenne) de nem érdekük, hogy mindenki tudjon róla, mert akkor mindenki csak olcsón venné meg. Ez az akciók lényege, hogy van aki tud róla van aki meg drágábban veszi meg (akció után, mivel lecsúszott). Nekik ez utóbbi a jó. Az akció meg csak reklám, de nem cél.
Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest