Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen processzort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
tomlac14
tag
Go launcherben véletlenül kitöröltem az egyik dokk ikont és most nem tudom visszahozni.korábban az üres helyen egy "plusz" jel volt,de most automatán átméretezte a többi ikont és nem tudom h lehetne visszatenni.

-
tomlac14
tag
pc-n a google/contacts-ban átírtam pár telefonszámot, aztán mivel a telefon fél óra után sem szinkronizálta le a változásokat beléptem az accounts-ba és ott láttam, h a sync contacts pont mellett ott van a frissítési ikon piros felkiáltójellel párosítva.a kérdésem az lenne, h ennek mi lehet az oka?mert állandóan azt írja, h vmilyen hibába ütközött a folyamat...

ezzel találkozott már vki?mi a teendő? -
tomlac14
tag
nektek működik a pm küldés friendcaster for fb appal?mert nekem az utóbbi napokban nem küldi el az üzeneteket, de minden más meg működik...

-
tomlac14
tag
-
tomlac14
tag
Melyik screenshot alkalmazást ajánljátok?(a telefon rootolt)
-
tomlac14
tag
melyik a legfelhasználóbarátabb diktafon app?elsősorban ingyeneset keresek.tanuláshoz akarok rámondani telefonra pár tételt...
-
-
tomlac14
tag
válasz
pigmeus
üzenetére
az alkalmazások jelentős része (nyilván nem mindegyik) megkívánja az internetet.ez, amit linkeltél, konkrétan gps-szel meghatározza a helyedet, aztán végigköveti a sportolásod útvonalát, és ez alapján ad meg különböző adatokat.
szóval összességében nem ártana olyan csomagot találnod, amiben van internet!márcsak azért is, mert amint megadod a google accountodat, a telefon felmászik a netre és megkezdi a szinkronizálást az e-mailjeiddel meg amit megadsz neki!!amíg wifis helyen vagy addig ez nem para, de ha kikerülsz a "zónából", akkor komoly számlákat tud okozni... -
tomlac14
tag
válasz
mrkorooo
üzenetére
akkor gondolom MM S díjcsomagod van, amihez igényelhető ez az opció és akkor egy ezresért nincs túlforgalmazási díj.csak nyerhetsz vele

-
tomlac14
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ilyet ne mondj neki, mert a végén átjön hozzánk magyarázni!

mellesleg pont azon gondolkoztam, h a sokak által ekézett blur tud olyat amit más rendszerek nem, vagy nem úgy, ahogy frensys barátunk szeretné
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tomlac14
tag
van olyan app/widget, ami letiltja a mobil adatforgalmat?nem a repülős mód mintájára, h mindent letilt, hanem úgy, h mint mezei telefon még múkodjon a készülék...
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

mellesleg pont az a jó benne számomra, h egyszerű, kis helyet foglal, semmi csicsa 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)