Hirdetés
Aktív témák
-
chab7
addikt
Más: tegnap küldött a voda egy sms-t hogy majdnem elértem a forgalmi keretemet (a lassítás előttit) és hogy 92160 kB-nál tartok. A két forgalom figyelő ami fent van pedig ezeket mutatja:
My Data Manager: 91 MB
Traffic Counter: 93.8 MBÉn azt mondom, hogy ezek jó értékek, tehát a két app megbízható mert ki tudja mennyit forgalmaztam még azután, hogy a voda napózta ezt és elküldte az sms-t. Az sms küldés időpontjában már wifin voltam, és hát mindkét esetben nagyon kicsi eltérés van az sms-ben kapott adat és az appok adata között. Ráadásul az app többet mutat (ez akár lehet, hogy több valós forgalom is mert a voda naplózás után még lehetett forgalom) így nem történhet meg, hogy már elérted a limitet de az app meg kevesebbet mutasson. Max hamarabb mutatja kicsivel és van tűrés
Szóval én a két forgalomfigyelő appot ezek alapján ajánlom akiknek szüksége van ilyesmire. (Nekem csak annyiból hogy nagyjából lássam mennyi van még a lassításig. A TC pedig a percszámláló widgetje miatt van csak fent.)
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest