- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Léghűtés topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Aktív témák
-
Face8814
őstag
Hi!
Tudtok ajánlani tarifaszámlálós alkalmazást. Olyasmire gondolok mint a Call Meter 3G, csak mondjuk pl előre beépített tarifacsomagokkal.
Pár napja olvastam egy ilyen app-ról, de most sehol sem találom, és a neve sem rémlik.... -
Face8814
őstag
válasz
gilfoyle #6837 üzenetére
SMS Backup + használom.
Ki is mentettem vele mindent, de fontos hogy a telón is tároljam őket (az most mind1 hogy miért). Ha visszarakom őket, ugyan ott vagyok mint most. Belassul, képtelenség normálisan üzenetet írni.
Viszont csináltam .txt fájlt amibe bemásoltam az üziket, de normális .txt fájl kezelő alkalmazást nem nagyon találtam. Ahogy a telefon megjeleníti az valami katasztrofális.
Szóval sajnos ez sem megoldás... -
Face8814
őstag
Néztem hogy van egy jó pár alternatíva (utána is olvastam), de sehol nem írtak arról hogy ilyen mennyiség esetén mi az ami a legjobb megoldás lenne.
Amiket írtál, szinte mind hasonló elven működnek.
Olyan változat érdekelne, ahol nem kerül betöltésre az összes sms mikor egy újat akarok írni.
Magyarán a a régi, kijövő/bejöv üzenetek variáció lenne talán a legjobb.
Ilyen viszont nem tudom létezik e...... -
Face8814
őstag
Hali!
Mivel több 1000 sms van a telefonomba, így a gyári sms kezelő brutálisan be van lassulva. Gyakran több mint 1 percbe kerül megnyitni az alkalmazást (gondolom az egy "beszélgetésben" lévő 4-5000 üzi betöltése miatt).
Van valami apps, ami javít ezen? Kicsit zavaró ha üzit akarok írni akkor "malmozhatok" percekig amíg végre kész vagyok a megírásával.
Mindenképpen akarom a telón is tárolni őket, így az üzenetek törlés kilőve.
Ha tudtok valami megoldást az előre is köszönöm. -
Face8814
őstag
Olyan időjárás widget kellene ami folyamatosan frissíti magát.
Eddig a 9s-Weather-t használtam, de váltani szeretnék, mert mostanában egyre több bajom volt vele. -
Face8814
őstag
válasz
Tesztelo.hu #4556 üzenetére
Onnan jutott eszembe, hogy elvileg léteznek textphone-ok, amik ugye a siket embereknek segítenek úgy hogy a beszédet szöveges formában jelenítik meg.
Elvileg ha ilyen létezik, akár az is létezhet hogy sms-t felmondok a telefonra!
Persze ebből magyar nyelvű változat az Enterprise űrhajó legyártásával egy időben várható nagy valószínűséggel csak! -
Face8814
őstag
Létezik vajon olyan progi ami sms-t bemondott szöveg alapján rögzít?
Tehát hogy nem kell "nyomkodni" a telefont sms írásnál, hanem egyszerűen felmondom az üzenet szövegét amit a készülék automatikusan írásos formában jelenít meg.Vagy ez nagyon a jövő zenéje?
-
Face8814
őstag
Tudtok olyan használható widgetet ami folyamatosan kiírja a CPU és a memória kihasználtságát?
-
Face8814
őstag
A baj az, hogy az illető akivel a legtöbbet chatelek, a gmail chat-ét használja. Ő laptopon keresztül én meg telón léptem volna be, de úgy nézem a Talk csak egy fiókot kezel, és nem azt, amit én erre használok.
Ha most elkezdem használni az általad említett kliensek egyikét, neki is telepíteni kell valamelyiket. Vagy megoldható az, hogy pl Nimbuzzon keresztül használom a gmail rendszerét?
Bocsi az amatőr kérdésért, de ebben a témában még sajnos tájékozatlan vagyok... -
Face8814
őstag
Hi!
A Talk nevű alkalmazás esetén hogyan tudok a két gmail-es felhasználói fiókom között váltani?
Folyamatosan csak a legelőször hozzáadott fiókom barátok listáját látom.....
Aktív témák
Hirdetés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Windows 11
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Aful Explorer
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest