- LG LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
szalasz87
csendes tag
válasz
atillaahun #35115 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Csináltam egy újabb hard resetet (factory format), most a back up restorral nem raktam fel csak egy két alap programot és úgy tűnik jó. Ezek szerint amikor az összes programot visszaállítottam akkor romlott el. Csak nem tudom hogy lehet benne ez a "Mute." app... lehet hogy annak a változtatásait is vissza teszi valahogy?
Az app nevére kéne rákeresni? De ha nem találja a nevén akkor a wipe dalvik cache az hogy működik? KÖSZÖNÖM -
TRob1
veterán
válasz
junkpod #35194 üzenetére
Dobj már fel a boxodra pl. egy 4gigás iso-t. Vagy csak egy 1 gigás bármit...
(#35196) junkpod:
Nem gyorsabb, hanem fájlméret korlát van.
Nem vagyok író, nem tudok írni/fogalmazni... mindig gyenge voltam irodalomból.
De a gugli segít, és találsz mindegyikről bőven leírásokat, útmutatókat. -
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #35186 üzenetére
Így van. Mi erre verjük (legalábbis én, persze tudom hogy az időjárás appra meg a nagy lapozós órára jobb lenne). Ha jön egy jóváírás, már megy is a recska... gondold el, ennyi hellyel, alig győzöm a monitort takarítani. Nem sajnálsz? Egyébként aki úgy gondolkodik mint te, annak meg annyi esze is van, már bocs... Még ha perpill nem is használom ki, az azt jelenti hogy 1 hónap vagy 1 év vagy 5 év múlva se fogom? Bármikor jól jöhet, és nem mindenki csak telefonban gondolkodik ám mint te, sőt, nekem legfőképp nem a telefonhoz kell (oda tényleg elég lenne még a dropbox alap 2,25 gigája is) De aki nem lát túl a telefonon lévő játékain+widgetjein, arra mit mondjak...
ui: a kb. 130 gigából egyébként most perpill. kb. 35-40 van kihasználva (de csak azért ennyi, mert lusta voltam a többi szándékomban álló cuccost egyelőre feltölteni)
(#35189) S e t h:
Már a bokám verdesi... viszont még kellene valahonnan vagy 8-900gigányi, akkor lennék elégedett. -
dokee78
félisten
Sportot üztök belőle,hogy minél több tárhely legyen?
Nem értem minek,gondolom felét nem használjátok ki.
Ez csak mellveregetés,hogy ki mennyit ér el. -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van olyan notepad/szövegszerkesztő, ami értelmezi színezi a programozási kódokat?
Kiszínezne., kiemelne néhány dolgot, nagyon örülnék neki.
-
grigo
őstag
Jóreggelt mindenkinek!
Olyan program létezik ami kipucolja a telefont? Pl csengőhang effekteket vadásztam marketből, és felraktam utána eltávolítottam, de ilyen könyvtármaradékok még vannak a telefonon, az alkalmazás nevéből gondolom, hogy ahhoz a programhoz tartozik.
Ezeket maunálisan törölhetem csak úgy vagy létezik valami ami lepucolja ezeket? A halálom amikor pc-n is összevissza könyvtárak maradnak uninstall után és úgy kell pucolgatni meg registry cleanereket keresni.Létezik ilyen androidon? Nem használt könyvtárak, töredékek törlésére? Tudok olyat kitörölni hogy beszarjon a telefon?
-
Pajoz
őstag
-
rtzmp
aktív tag
-
xSide
őstag
Az bizony még akkor volt
A kezdet kezdetén...
Pajoz? Te sem ezen a néven kezdted, jól gondolom?ui.: a gsmplanet.hu-ért meg is büntetettek nem kis összegre a feltöltött mintegy 500 saját készítésű csengőhangért és kaptam figyelmeztetést a symbian cuccok miatt
A vendégkönyv rendszer php átírásom meg tán még most is fut a tvn rendszerén, az meg tuti amit fzr-éknek írtam -
xSide
őstag
válasz
domerator #35167 üzenetére
Érintene, ha egyedi fórumokat is tudnék hozzá adni
Addig viszont felejtős, bár sok ismeretlen és hasznos infot tartalmazó fórum ismerhető meg vele az android világából!
Köszi a linket...ui.: ezt már a magyaritott appok közt található miui file maneger ftp megosztásával küldöm át telóra
-
domerator
veterán
Akit esetleg érdekel vagy érint:
-
-
xSide
őstag
válasz
molnarpeter #35160 üzenetére
Az csak 6.75 nekem, viszont sok az alternatíva és egyre többen váltanak másra
Egyébként a direkt link miatt a dropbox-ot részesíteném előnyben, viszont a másodlagos domain miatt marad a minus...
mxs.minus.com csengőhangok is vannak fenn, mikor még Syrius néven voltam ismerős talán egyeseknek SE moddolás időszakból, akkor készültek ezek is kivánságra -
VMatteo
őstag
Sziasztok! A Viber folyamatosan fut a háttérben, szerintem rendesen zabálhatja az akkut!Másnál is így van?Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok?
Más:
A SlideIt keyboard tök jól működik 3 napig, utána hiába gépelnék, nem jön fel a billentyűzet, mi lehet a baj? -
xSide
őstag
Azt meg én is kérnék kóla nélkül viszont csak fehéret kisérőként, esetleg egy kis Becherovka-t
Wazz miért nem vagyunk szomszédok, pedig jókat tudnánk érvelni is a saját előnyben részesített felvetéseink miatt...NAGYON OFF:
Amúgy a sync nagyon pocsék a minus-hoz képestItt már 18GB-nál tartok és az explorer résznél rohadt jó háttérképeket szereztem...
-
St3ven
addikt
válasz
kavics325i #35156 üzenetére
Az én "embereim" dolgoztak rendesen, 13-ból 11 telepítette a SugarSync alkalmazást, így 5.5 gigával gazdagodtam, meg is pakoltam rendesen.
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #35156 üzenetére
Én eddig 17 embör után kaptam (+ még 7 nemigen akarja telepíteni az alkalmazást a PC-jére, de így ők se kapják meg a plusz öccázat).
És nem rumos kóla, hanem kólás rum. -
St3ven
addikt
válasz
gyuszmó #35152 üzenetére
Nincs. Csak ne keverd össze a webSMS-sel a t-mobile.hu webes felületen, mert az a rendes tarifa szerint számlázódik.
Ha nagyon hatásvadász szeretnék lenni, azt mondanám, hogy mióta T-Mobile ügyfél vagyok, én még nem fizettem sms-ért... ami nyilván nem igaz, mert van, ahová nem küldhetsz ilyen "wapos" sms-t egy központi 777-re végződő számmal.
Ja, és ha a nejednek ősrégi Nokiája van, ahogy említetted is, elmentheti az sms-küldő t-zones oldal linkjét könyvjelzőnek, és kiteheti a főképernyőre - én még a nokiás időkben kaptam rá erre a megoldásra, azokon a telókon még gyorsabb is volt a dolog, kevesebb képet töltöttek le.
-
gyuszmó
őstag
Wap.t-zones.hu ra kellene felmennem,de nem találja s böngészőm
-
noxon
őstag
Hello! Van valami facebook chat widget? Hogy a homescreenről el lehessen érni az emberkéket és irni nekik?
-
MPM
tag
Valamilyen alternatív (esetleg biztonságos) facebook chat kliens létezik? Az eredeti felbosszantott, hogy minden sz*rhoz engedélyt kér, amihez semmi köze a programnak...
-
Macka
veterán
Sziasztok! A Modern Combat 3-on kívül van még olyan fps' amit lehet online nyomni?
-
gyuszmó
őstag
Ismertek olyan tutira működő oldalt ahol free smst lehet küldeni?
A nejemnek hagyományos 1000 éves Nokiája van,csak hagyományos üzenetet tudok küldeni
köszi
-
bubi92
őstag
hello
tudnátok linkelni ilyen órát, de aminek ténylegesen lapozódnak a számlapjai nem csak a szám változik meg?
-
mugler
csendes tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy a telefon (Spica) MMS-t küld a tudta nélkül?
Most kaptam meg a számlám és van 13 MMS küldésem egy számra, nagy valószínűséggel a
saját számomra. A telóban semmi nyoma! Költség számolóban az utolsó 90 napban nincs küldött mms-em. Ja és voda.
Vírusirtók semmit nem találtak. Menűből a gyári adatok visszaállítása megoldja? Bár jó lenne más megoldás.
Előre is köszi! -
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Van egy program amit letöltöttem, hogy kipróbáljam milyen... töröltem a telefonról, hogy meg tudjam vásárolni és frissítések ezáltal már le fognak töltődni.
Viszont, mikor rámennék, hogy megvásárlás, már nem tudom mert úgy jelzi, hogy megvásároltam, mikor frissíteni akarom, akkor meg, hogy még nem vásároltam meg.
Van valami megoldás?
-
frisco
aktív tag
Páran már szóba hoztuk itt a fórumon, hogy némely esetben nem lehet megvenni egy alkalmazást ha valaki előtte nem teljesen jogtiszta forrásból használta.
A Google account-ban volt a hiba, nem lehetett a telefonnal megoldani.
Nálam most nincs ez a probléma, az adott alkalmazást már meg tudom venni, igaz frissült a napokban, nem tudom ez mennyire hat ki a problémára. -
xSide
őstag
válasz
kali8n #35122 üzenetére
Soorry valóban, a "ne" szócskát átugrottam...
Egyébként meg lehet oldani, de ez bonyolult metódus és komplett szignózási átírást igényel amivel már lehet működésképtelen is lesz a játék hiszen az átírás után nem tudja ellenőrizni a licensz meglétét az eltérő aláírás miatt! -
basaja
senior tag
-
kali8n
aktív tag
Bele lehet nyúlni egy alkalmazásba annyira, hogy amíg fut addig ne látszódjon a statusbar, mint például a játékoknál?
-
Sanci789
aktív tag
1. Nektek megy a Navigon 4.0.3 ICS-sel S2-ön? Nekem nem akar elindulni. Esetleg más alternatíva a google maps-en kívűl?
2. Samsung Dive helyett vmi fasza biztonsági programot tudtok ajánlani, amivel megtudom nézni, hol a teló, meg letudom zárni, stb?
-
F-ECT$
titán
A playscape nálatok települ?
-
xSide
őstag
válasz
szalasz87 #35113 üzenetére
Valószinüleg kiegészitőként is települt a Beállitások/Kisegitő lehetőségek alatt láthatod, az ilyen appok eltávolitása előtt ki kell szedni a pipát illetve az alkalmazáson belüli uninstall opciót a legegyszerűbb használni...
Kérdés még mivel távolítottad el, külön appal vagy az alkalmazások beállitáson belülröl a teló rendszeréből.
Megoldás root-olt és recovery-t tartalmazó készülék esetén egy wipe dalvik cache lehet... -
atillaahun
veterán
válasz
szalasz87 #35113 üzenetére
Tegyél fel egy Root képes fájlkezelőt, pl. ES File Explorer, vagy Root Explorer, és a rendszerpartíción meg akár az SD-n is keress a fájl nevére. Rejtett fájlokat is pipáld be hogy keressen, ha alapon nem azon kezdene. Ha megvan, már törölheted is. Egyébként első körben a system/app-ot, a system/lib-et, data/app-ot, meg a /cache könyvtárat érdemes megnézni. De keresni végülis egyszerűbb.
-
szalasz87
csendes tag
Légyszí segítsetek mert nagy gáz van! Feltettem az értékelések szerint tuti Mute. appot, ami lenémítja a telefont. Nos hiába töröltem még mindig
"Állapotsor alkalmazás com.android.systemui folyamat váratlanul leállt"
errort kapok és eltűnik a felső menü és alig akar újra indulni a telefon. Biztos ez a program csinálta mert újraindításkor is átváltozik az elnémító fül olyanra amilyenre a program alakította. Az állapotsorban is változtathatta az ikonokat az lehet a baj... pl. más mobilhálózatba ha telefonálok egyből kidobja ezt a hiba üzenetet...
hard reset+ my back up restore után is visszajön... elvileg csak jó programokat tettem vissza. A hard reset letöröl mindent? Honnan jön még vissza annak az appnak a módosítása? Még mindig megváltoztatja a némítás csúszkáját..!!LÉGYSZÍ nagyon megköszönöm ha valaki tudna segíteni
-
RootRulez
félisten
válasz
bluobluo75 #35109 üzenetére
Le kell szedni, de a Mercury az tud tán magyarul.
-
Cartman023
aktív tag
Valaki tud egy jó RSS olvasót, a gReaderen kívül? Előny lenne, ha widgete is lenne.
-
r0besz
csendes tag
válasz
bluobluo75 #35105 üzenetére
Ha írsz e-mailemre tudok segiteni
-
rtzmp
aktív tag
Turázáshoz egy jó kis progi: [link]
-
RootRulez
félisten
válasz
bluobluo75 #35105 üzenetére
Én az MSN Talk Pro progit használom, tökéletes....
Viszont már nincs Marketen.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Tudtok ajánlani egy jó MSN alkalmazást androidra ami tud magyarul is?
Köszönöm! -
pockos13
aktív tag
válasz
atillaahun #35102 üzenetére
Köszi.Az MX player tökéletesen megfelel.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Diablo IV
- Gumi és felni topik
- Kerékpársportok
- LG LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen széket vegyek?
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest