- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- Milyen TV-t vegyek?
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Apple MacBook
- A legújabb rendszerchippel jönnek az Apple iPad Prók
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #35186 üzenetére
Így van. Mi erre verjük (legalábbis én, persze tudom hogy az időjárás appra meg a nagy lapozós órára jobb lenne). Ha jön egy jóváírás, már megy is a recska... gondold el, ennyi hellyel, alig győzöm a monitort takarítani. Nem sajnálsz? Egyébként aki úgy gondolkodik mint te, annak meg annyi esze is van, már bocs... Még ha perpill nem is használom ki, az azt jelenti hogy 1 hónap vagy 1 év vagy 5 év múlva se fogom? Bármikor jól jöhet, és nem mindenki csak telefonban gondolkodik ám mint te, sőt, nekem legfőképp nem a telefonhoz kell (oda tényleg elég lenne még a dropbox alap 2,25 gigája is) De aki nem lát túl a telefonon lévő játékain+widgetjein, arra mit mondjak...
ui: a kb. 130 gigából egyébként most perpill. kb. 35-40 van kihasználva (de csak azért ennyi, mert lusta voltam a többi szándékomban álló cuccost egyelőre feltölteni)
(#35189) S e t h:
Már a bokám verdesi... viszont még kellene valahonnan vagy 8-900gigányi, akkor lennék elégedett.
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő