Aktív témák
-
r0besz
csendes tag
Player Pro Music Player mennyire jó lejátszó ... használható vagy van jobb is ?
-
r0besz
csendes tag
Üdv !
Szeretném megtudni hogy melyik app a jobb : Memory Booster vagy Advanced Task Killer ??
Köszönöm a választ előre is !
-
r0besz
csendes tag
válasz
bluobluo75 #35105 üzenetére
Ha írsz e-mailemre tudok segiteni
-
-
r0besz
csendes tag
Szerintetek melyik a jobb ?? Opera Mini vagy a Opera Mini Next ..
-
r0besz
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem ,hogy v.miért el romlott a Camera Zoom Fx-em
Le is töröltem ,felraktam a Camera360 Ultimate appot,de hogy tudom ezt alapértelmezettnek állítani ,hogy ha fényképező gombot nyomok erről az alkalmazásról induljon ??? -
r0besz
csendes tag
Jah én gyorsaságot néztem nem takarékosságot ..
X10 Mini Pro.. a készülék ,arra nem jöttem még rá ,hogy miért nincs kép facebookon ..
Kipróbáltam már minden - Összes Operát, Dolphin,Mathox-ot ,de semmi még saját Facebook alkalmazásban sincs kép .. Jah meg Google Playen ..De arra jutottam ,hogy érdekes módon ha sima mobilnettel internetezek van kép és semmi probléma ,de ha Wifi-vel netezek ,akkor van ez a problémám ..
-
r0besz
csendes tag
Hát én a VPlayer ajánlanám
ormats
- AVI,MOV,MKV,FLV,AVI,3GP,3G2,ASF,WMV,MP4,M4V,TP,TS,MTP,M2T
Video Codecs
- HW : MPEG-4,H.264,H.263
- SW : MPEG-4,H.264,RMVB,XVID,MS MPEG-4,VP6,H.263,MPEG-1,MPEG-2
Audio Codecs
- DTS,AC3,AAC,Vorbis,FLAC,MP3,MP2 stb.. stb...fizetős jobb lenne lehet
Hangerőre pedig : AudioBoost 2 appot .. amit más is dicsért ..
xSide: SD Card Manager ???
-
r0besz
csendes tag
válasz
Hegyirabló #34993 üzenetére
Nem tudom, én ezt ajánlom : Dictadroid Lite
[link] -
r0besz
csendes tag
Valaki nemtud olyan alkalmazást hogy itt a egyszerübben lehessen fòrumozni..!?
-
r0besz
csendes tag
KeepWiFi Locale valakinek van tapasztalata erről ??
Már mint gondolom állandóan futó alkalmazás ..
Vajon sokat eszik (ramot,aksit) -
r0besz
csendes tag
válasz
Melack #34820 üzenetére
Warez világ van és nem csak alkalmazások terén .
Lehet nem idevaló meg nem a témához kapcsolódik ,de le írom .
Most itt fent az oldalon biztos van olyan személy aki rendszeresen vásárló a Google Playen ..
De közben meg az asztali gépén megy a bittorent és tölti le a filmeket ..Maga a tört szoftvereknek meg van a hátrányuk,mint ahogy kezdtem
De viszont a vásárolt szoftvereknek is van hátrányuk .. -
r0besz
csendes tag
válasz
Melack #34813 üzenetére
Drága !
Jó App több 1000 ft. mondjuk mostanában nem nézegettem mi mennyibe kerül
Igazad van egyszerűnek egyszerű ,de sok időOlvastam egy cikket még pedig erről :.
Egyre érettebb vírusok veszélyeztetik az Androidot"Az egyik mobilbiztonsággal foglalkozó cég egy olyan kártékony programról számolt be, amely az eddigi legtöbb fejtörést okozhatja az Android alapú készülékek esetében
A Lookout Mobile Security kutatói a napokban egy olyan kártékony programot fedeztek fel, amely kifejezetten az Android alapú készülékeket szemelte ki magának. A Geinimi névre keresztelt vírus bizonyos szempontból túlmutat az eddigi, androidos károkozási kísérleteken. Ennek oka, hogy számos funkcióval rendelkezik, sőt a PC-s világból már jól ismert botnetek kialakításától sem riad vissza.
Mit is tud valójában a Geinimi?
A vírus egyik legfontosabb feladata, hogy a fertőzött mobil készülékekről adatokat szivárogtasson ki. Ennek érdekében összegyűjti a telefonhoz tartozó azonosítókat (például az IMEI (International Mobile Equipment Identity) számot), a SIM kártyán található információkat, valamint rögzíti a mobil eszköz aktuális földrajzi pozícióját, majd az adatokat öt percenként feltölti előre meghatározott távoli szerverekre. A vírus több kiszolgálóval is képes felvenni a kapcsolatot. Ezek azonban nemcsak azt a célt szolgálják, hogy elősegítsék az adatszivárogtatást, hanem parancsok közvetítését is ellátják. Kevin Mahaffey, a Lookout Mobile Security műszaki igazgatója szerint e kiszolgálók tulajdonképpen egy botnet vezérlőszerverei, amelyek a fertőzött telefonok felé különféle parancsokat továbbítanak. Vagyis a Geinimi botnet kísértetiesen hasonlít a PC-ket veszélyeztető zombi hálózatokhoz. A vírus távolról elsősorban állományok letöltésére, telepítésére, illetve szoftverek eltávolítására vehető rá. Azonban amikor a kártevő ilyen jellegű műveleteket hajt végre, akkor az Android minden esetben figyelmeztető üzenetet jelenít meg, és a vírus csak akkor képes a feladatának elvégzésére, ha a felhasználó figyelmen kívül hagyja a figyelmeztetést."
Ez nem reklám célú
tájékoztatás..
-
r0besz
csendes tag
Nekem csak addig kell még le csekkolom a telefont
Alkalmazásaim része torrent oldalakról való -
r0besz
csendes tag
Esetleg valaki tudna ajánlani egy Vírus irtót, vagy valami hasonlót ??
Lehet fizetős de inkább ingyenes kell ..Avast nem jött be nekem ..
Kaspersky fizetős meg volt .. nem nyerte el a tetszésem .. -
r0besz
csendes tag
Nem tudom hogy ilyesmi fent van egyáltalán ..nem korzósztam végig az oldalt .
Aki nem szereti a bluetoothtot meg lassú és nem szereti az USB ki-be húzogatni
annak ajánlanám ez az Appot .WiFi File Explorer
Webböngészővel, lehet böngészni és letölteni a fájlokat a készüléken Android anélkül, hogy szükség van a kábel. Töltse le a teljes könyvtárak egy kattintással, amely nem más, hasonló alkalmazást kínál.
összes kamerával képeket és videókat, vagy hallgathatja a zenét Android készülék áramlott közvetlenül a böngészőben. Használja a helyi lapok gyorsan megtekinthetjük "Minden zene", "Minden kép" és "Összes videók" A készüléken tárolt, nem számít, melyik könyvtárban vannak.
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged