Aktív témák
-
grigo
őstag
Sziasztok. Tudtok segíteni? Olyan alkalmazást keresek amivel tudom kezelni a facebook albumjaimat. Pl egyik albumból a másikba áthelyezni és ilyenek. Létezik valami ami nektek bevált?
-
grigo
őstag
Én a sportstracker-t használom. Mindent csinál, plusz még térképen is rögzíti hogy merre jártál. Valamint fel tudod tölteni a sportstracker oldalára, ami összehasonlító táblázatba rakja aszerint, hogy a már feltöltött futásokhoz vagy más sporthoz képest mit teljesítettél. Na meg berakja az adataidat grafikonokba. Én nagyon szeretem, de van több ilyen alkalmazás is.
-
grigo
őstag
Illetve tudtok e ajánlani valami 4soros billentyűzetet aminél minden betű külön gombon van. Előre is köszönöm.
-
grigo
őstag
Sziasztok. Létezik az operánál adatforgalom takarékosabb böngésző? Vagy olyan ami ugyanilyen jó. Nektek mi vált be?
-
grigo
őstag
ti használtok vibert? Mitől függ hogy aktív e a progi vagy sem? Otthon valamiért wifin is tudok hívni, de most egy mcdonaldos wifit használok és a kis ikon a bal felsőben átváltott szürkére és nem enged hívni. Ha kikapcsolom a wifit akkor 3G-n már újra enged. Settingsben nem találtam megoldást. Valakinek valami ötlet? Előre is köszönöm...
-
grigo
őstag
sziasztok. Mi az a com.facebook.katana? Nem tudok fb appban állapotot frissíteni, se helyet megosztani mert az írja hogy összeomlott és kilép. Újraraktam az appot de nem segített... Tud valaki segíteni?
-
grigo
őstag
Jóreggelt mindenkinek!
Olyan program létezik ami kipucolja a telefont? Pl csengőhang effekteket vadásztam marketből, és felraktam utána eltávolítottam, de ilyen könyvtármaradékok még vannak a telefonon, az alkalmazás nevéből gondolom, hogy ahhoz a programhoz tartozik.
Ezeket maunálisan törölhetem csak úgy vagy létezik valami ami lepucolja ezeket? A halálom amikor pc-n is összevissza könyvtárak maradnak uninstall után és úgy kell pucolgatni meg registry cleanereket keresni.Létezik ilyen androidon? Nem használt könyvtárak, töredékek törlésére? Tudok olyat kitörölni hogy beszarjon a telefon?
-
grigo
őstag
Köszönöm én is a segítséget és a véleményeket. Megérte droidra váltani, segítőkészebbek az emberek mint a nokiás időkben
ICS-t érdemes lesz felpakolnom egyből s2-re amint elérhetővé teszi a szolgáltató? És ha valami gebasz van vissza tudom valahogy rakni a GB-t?
-
grigo
őstag
Köszönöm a választ és a segítséget. Egész egyszerűen azért kell mennie az origo-nak mert nem tudom a kezdőlapot cserélni. És origo-t szinte soha nem olvasok. Szokások rabja vagyok tudom
Egyszerűen zavar, hogy olyan oldalt tölt be kezdőnek amit nem is nézek. Beállításokban átállítottam már, de akkor sem az nyílik meg. Máshonnan meg nem igazán tudtam még indítani a böngészőt sajnos. Nincs olyan módja, hogy a rendes parancsikont rakjam ki valahova ne ezt az origósat? Kezd dühíteni.
Akkor amúgy maradok az operánál, max gyáriból bankolok majd. Köszi, hogy szóltatok, a sok böngésző tesztnél ezeket valahogy nem írják le, csak hogy ilyen gyors, olyan gyors, ilyen szép olyan szép...
-
grigo
őstag
Sziasztok! Olvasom, hogy mindenki az Opera böngészőit ajánlja.
Nekem nagyon tetszett a Dolphin, de ránéztem mennyi adatot fogyasztottam 2 nap alatt, és kb 4-5x annyit, mint Opera Minivel. Tudtok még alternatívának alacsonyabb fogyasztású böngészőt mondani?
Gondolom abban van különbség, hogy miként jeleníti meg a weboldalakat. Ami egy kicsit szebb ott többet eszik a böngésző...Illetve még valami. S2 menüjében valami origo-s app van. Azt szeretném leszedni, és ki kéne rakni a gyári böngészőt. Ezt hogy tudnám megoldani? Baromira nem kellene az az origós izé oda. Tudtok tippet adni mert egyelőre küzdök vele... Új vagyok androidban és telefonban is.
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest