Aktív témák
-
szalasz87
csendes tag
válasz
atillaahun #35115 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Csináltam egy újabb hard resetet (factory format), most a back up restorral nem raktam fel csak egy két alap programot és úgy tűnik jó. Ezek szerint amikor az összes programot visszaállítottam akkor romlott el. Csak nem tudom hogy lehet benne ez a "Mute." app... lehet hogy annak a változtatásait is vissza teszi valahogy?
Az app nevére kéne rákeresni? De ha nem találja a nevén akkor a wipe dalvik cache az hogy működik? KÖSZÖNÖM -
szalasz87
csendes tag
Légyszí segítsetek mert nagy gáz van! Feltettem az értékelések szerint tuti Mute. appot, ami lenémítja a telefont. Nos hiába töröltem még mindig
"Állapotsor alkalmazás com.android.systemui folyamat váratlanul leállt"
errort kapok és eltűnik a felső menü és alig akar újra indulni a telefon. Biztos ez a program csinálta mert újraindításkor is átváltozik az elnémító fül olyanra amilyenre a program alakította. Az állapotsorban is változtathatta az ikonokat az lehet a baj... pl. más mobilhálózatba ha telefonálok egyből kidobja ezt a hiba üzenetet...
hard reset+ my back up restore után is visszajön... elvileg csak jó programokat tettem vissza. A hard reset letöröl mindent? Honnan jön még vissza annak az appnak a módosítása? Még mindig megváltoztatja a némítás csúszkáját..!!LÉGYSZÍ nagyon megköszönöm ha valaki tudna segíteni
-
szalasz87
csendes tag
válasz
Dark Archon #30522 üzenetére
AHA értem köszi!!!
-
szalasz87
csendes tag
Nos légyszí segítsetek!
A helyzet vettem egy galaxy ace, betettem a régi sim kártyám, a számok meg is jelennek de nem nagyon jövök rá hogy lehet a csoportokba (pl. munkahely) válogatni. egyszer felmentem wifire és bekavart a gmail, de ezeknek a számoknak köze nincs hozzá, mégis mindig az email címekkel traktál. hogy van ez?? KÖSZI!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest