- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
r0besz #35008 üzenetére
Én a City at Night LWP-t szoktam ajánlani
-
RootRulez
félisten
válasz
r0besz #34858 üzenetére
Hogy érted? Opera Mobil oszt csű, nem?
Van két alkalmazás
Mobilarena for Android és a Prohardver for Android
Bár ez nem a fórumhoz van, hanem a cikkeket mutatja. .K
-
xSide
őstag
-
xSide
őstag
válasz
r0besz #34826 üzenetére
Voltak igen problémák, mivel mást nem próbáltam az avast-on kivűl nem is tudok más tapasztalatra hagyatkozni...
Más dolog a cache és szemét takarítása kb 1 óra netezés után az egyetlen (számomra ismert sd-n is "dolgozó") Cache Cleaner NG által:
ui: rendszer appokkal együtt 165 telepített alkalmazás van fenn most...
-
xSide
őstag
válasz
r0besz #34821 üzenetére
Szedtem már le marketről nem kívánt mellékterméket produkáló alkalmazást, különböző csillagok nyereménnyekkel az értesítő sávban...
Most az avast ugye fenn van és megfogja őket, így nem is hagyom települni!
Hangsúlyozom nálam az avast kizárólag próbaként került fel (mivel itt ajánlotta vki) és most már jó szolgálatot tesz az appok net korlátozásában, hívások szűrésében kisebb memória hadználat mellett, mint ha külön appokkal oldanám meg... -
-
TRob1
veterán
válasz
r0besz #34815 üzenetére
"Azonban amikor a kártevő ilyen jellegű műveleteket hajt végre, akkor az Android minden esetben figyelmeztető üzenetet jelenít meg, és a vírus csak akkor képes a feladatának elvégzésére, ha a felhasználó figyelmen kívül hagyja a figyelmeztetést."
Hát ne hagyd figyelmen kívül. Ilyen egyszerű.
(#34817) xSide:
Így van. És mi sem bizonyítja ezt jobban mint a különböző "összehasonlító táblázatok", ahol egyszer ez győz, egyszer az (de majd mindegyikről lehet olyat találni hogy az a legjobb, attól függ épp ki készítette/készíttette)
-
Melack
veterán
válasz
r0besz #34798 üzenetére
Akkor nézd meg őt is. PAW Server for Android. Többször volt itt róla szó, és tényleg nagyon hasznos alkalmazás.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged