Aktív témák
-
mrkorooo
aktív tag
az a baj h trémobilnál nincs ilyen 1000ft/nagyonjonet
-
mrkorooo
aktív tag
ha korlátlan net lenne az elözizetésem mellé hidd el engem se érdekelne... volt 1 haveom kapott 60k-s telefonszámlát GPSel való hülyéskedés miatt, és én ezt el szeretném kerülni.
-
mrkorooo
aktív tag
valaki mondjon 1 jo navit. és még az a kérdésem hogy ezek mennyire használjk az adatforgalmat ha az is bevan kapcsolva a gps mellé. köszönöm
-
mrkorooo
aktív tag
szval olyan kérdésem lenne, hogy a telefonkönyv ugye szinkronizálja megát a facebook-al. na ezt már megszoktam h ott a sok retardált is, de azt elég nehezen emésztem, hogy elég gyér minőségben jelenik meg a tárcsázás kép. ezzel tudok tenni valamit vagy ezt is 'meg kell szokni' kategoria?
-
mrkorooo
aktív tag
valaki mondjon pls 1 jo navit, ami offline. a gyári navik nagyon zabálják az adatforgalmat? o.O
-
mrkorooo
aktív tag
valaki megtudja mondani h mi a baj a gyári sms appokal? mert láttam h mindenki használ valamit, de vagy nekem vannak kis elvárásaim vagy nemtudok valamit
-
mrkorooo
aktív tag
olyan kérdésem lenne hogy adatforgalom számlálonak mit érdemes feltenni? htc sensation xe. köszi
Aktív témák
Hirdetés
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest