Hirdetés
Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
baalco #30302 üzenetére
Hozzá rakhatsz igen,de itt nem ez a probléma,mert én hozzá raknám,hanem az,hogy ha valami eszedbe jutott még és mégis külön irtad volna(ami nem tetszik nektek)akkor ugye ezt TÖRÖLHETNÉD és az előzőbe bemásolnád hogy egybe az előzővel együtt elmenjen az üzenet,értem én!DE ekkor ott marad a véletlenül utoljára irt üzenet itt amit nem szerettek és mondjátok minek ir az ember újra még egy hozzászólást és használd a szerkesztést,de ekkor már NINCS értelme használni a szerkeszést mert ugy sem lehet TÖRÖLNI az utolsó hozzászólást,igy ha ki is másolom a tartalmát és az előzőbe beteszem,attól még OTT marad az utoljára irt üzenet is.
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED monitor topic
- Borderlands 4
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest